roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 radyosu yoksa almam abi ne gerek var. 50 lira vereyim. radyosuz lamba mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 O zaman verdiğimde vermemişti, bende geçen hafta ikinci 3520 yi aldım 90 euroya amazondan , hediye etmek için gerçekten güzel alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 @miyaw33 o zaman izin verirsen. Bana verirse ben 160 tl den alayım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 al abi ama tavsiyem bunun yerine 3520 al kendin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Cehaletin komikliği geçeli 5 sayfa falan oldu beyler, bence sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 yani zaman ayarlı bi priz bi de sarı ışıklı sıradan bi gece lambası. oldu mu sana 50tl ye güneş ışığı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Ben ne teklifler yaptım hep dediğim fiyatın altına düştü ama al sana satayım demedi. En başından beri o fiyata inecek olsam hediye ederim daha iyi dedi ama hayaller ile gerçekler öyle olmuyor işte. Neyse bana hediye edecek sanırım sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 ac gozlu herif mali mundar etti. o kadar da adamin gozu kaldi. alan hayir gormez olum AHLI MAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Red said: yani zaman ayarlı bi priz bi de sarı ışıklı sıradan bi gece lambası. oldu mu sana 50tl ye güneş ışığı sdfs. LAN APTAL ŞLAKS DİYE YANIYOR O. Bİ MANASI YOK. aaa delirtmeyin adamı. darejedi seni hep esgeçiyorum kusura bakma, istanbuldaysan 150ye elden vereyim sana. anadolu yakasında elden alacak olan varsa 150ye bırakayım. amazonun her türlüsünden daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Peregrin said: ac gozlu herif mali mundar etti. o kadar da adamin gozu kaldi. alan hayir gormez olum AHLI MAL iç savaşta dükkanını ihbar edip yağmalatacağım...ç,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 İyi güzel diyorsun da şimdi de bende para kalmadı :( Satılmamış olursa belki önümüzdeki ay talip olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 goldbären said: iç savaşta dükkanını ihbar edip yağmalatacağım...ç,, yagmalayip ne yapacagiz abi testislerimizin fotokopisini cekip agaclara mi igneleyecegiz savas ganimeti olarak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 gittigidiyor üstünden bir amerikalı aldı, türklerde alacak vizyon olmadığı için bekledik bu kadar. mezar fiyatlara çekince teklif veren arkadaşlara yine de teşekkürler sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 ahahahhahhahah yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 her zamanki gibi Forum dışı satılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 55€ şu an Amazon.de'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 bu çok gereksiz ürüne niye bakıyorsunuz ki, 30 liraya yapsın forumun boşboğazları size. ayfonla uyanırsınız ne de olsa zifiri karanlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Tamam hadi 100 lira vercem hadi getir tamam Getir hadi tamam 100 al git hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 stimpak said: 55€ şu an Amazon.de'de almakla almamak arasında kararsızım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 yazi tura at.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Arap saatine geçip sabah 8'de bile sadece sesle uyanır olunca 5 saat yerine 7 saat bile uyusam zombi gibi kalkıyorum. Sıfır bilimle şu ürünü eleştirenler baya ağır cahil ya, Average Joe-Türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 10 sayfa ne konuştunuz yav? neyse, 100 tl'ye alırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 benim de 68€'luk siparişi yollamadılar, parasını iade edecekler. Alsam diyorum, zaten philips'in radyolu saati var onla idare ediyorum. az kullanılmışı varmış 42€'ya geliyor, onu mu alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 denemeye değer mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar