razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 bugun baktım bulamadım ne ara çıktı. yarın akşama artık, salyalarımı sileyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Xenus said: https://streamable.com/0z8g iguana vs yılanlar aboov korku filmi gibi, ben heyecanlandım la :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 olm bu ne lan abooooo son kaya sıçramasında yerimden zıpladım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 https://www.instagram.com/p/BMwQQtHBKYA/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Xenus said: https://streamable.com/0z8g iguana vs yılanlar Bugün de ölmedik çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 bugün de dediğin daha yeni doğup da çıktı kumun altından, gözlerini yeni açtığı gibi kabusun ortasında kalıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 abi görüntüler muhteşem iguana vs yılanlar sahnesinin başlangıcı da çok iyi yılanlar hepsini avlıyor falan efsane bunun kamera arkasını falan yayınlamaları lazım başlı başına bir belgesel nasıl yapıldığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Ses yok ne konuşuluyor bilmiyorum ama ne biçim yavru lan o yakın çekimden mi yoksa genetiğimi öyle bayağı büyük gibi geldi bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 bi yerde vardı çok kısa bi sahne, adamlar bildiğin o zeminde yılanların arasında çekiyorlar sahneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 razzRaziel said: bugün de dediğin daha yeni doğup da çıktı kumun altından, gözlerini yeni açtığı gibi kabusun ortasında kalıyor yani. spawnkill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 of 2. bölüm çok iyi ya. kartal sahneleri MUAZZAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 ayılar çok iyiydi sadfsadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 onlar çok komikti ya. müzik girince kahkaha attım zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 abi nekadar muazzam bi iş çıkarmışlar ya.iguana vs. yılan sahnesinde tempo tuttum resmen iguana için.aksiyon filmi kovalama sahnesinden aşağı kalır yanı yoktu. sonra penguen kolonisi.perguenlerin mesai başlangıç ve çıkışı falan sdfs.bazılarının yuvaya üstü başı kan içinde dönmesi.eve ''ekmek'' getirebilmek dalgalarla kayalarla boğuşmaları falan. çok apayrı yerlere götürüyor ve sorgulatıyor insana bu belgesel.aksiyon-drama-komedi hepsinden var.kimse kaçırmasın bence.ilk 2 bölümü izledim ve muazzamdı ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 biriktiriyorum ben. kayınpederle beraber izlicez. adama ilk planet earth ü izlettiğimde etkisinden kurtulamamıştı bir süre. en sevilen damat oldum bir anda süksenin dibine vurdum fasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 son bolumdeki locust sahnesi ve bu sahnenin kamera arkasi zirvedir benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 şimdi düşünüyorum da 10 sene sonrasında gelen bir seri için daha fazlasını bekliyordum ben. eş zamanlı olarak ilk seriyi de izliyorum; ya adamlar o zaman efsane iş çıkarmışlar, ya da bu seferkiler öyle über değil. harbi diyorum, teknoloji o kadar gelişmişken daha fazlası olması lazım. bir kaç şanslı sahneleri var onun dışında çok epik sahneler yok. ha bak direkt yine ilk serinin gölgesinden gimesinden bahsetmiyorum bile. o çekirgelerinden penguenlerine hepsi ilk seride de var. 10 yılda dünya ne kadar değişti onu göstericez de demesinler yemez. o şekilde işlenen bi konu da yok çünkü bölümlerde. haa yine de 9/10 aynı gün izliyorum anında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Türk kafası gelmiş beyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 ilk seri 9.5 ortalamaya sahip ve buna da 9 demişim. yani ilk seriden daha düşük seviyede olmasını söylemem garip değil bence. matematiksel olarak da garip değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=qAOKOJhzYXk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar