Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planet Earth II

sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
abi nekadar muazzam bi iş çıkarmışlar ya.iguana vs. yılan sahnesinde tempo tuttum resmen iguana için.aksiyon filmi kovalama sahnesinden aşağı kalır yanı yoktu.

sonra penguen kolonisi.perguenlerin mesai başlangıç ve çıkışı falan sdfs.bazılarının yuvaya üstü başı kan içinde dönmesi.eve ''ekmek'' getirebilmek dalgalarla kayalarla boğuşmaları falan.

çok apayrı yerlere götürüyor ve sorgulatıyor insana bu belgesel.aksiyon-drama-komedi hepsinden var.kimse kaçırmasın bence.ilk 2 bölümü izledim ve muazzamdı ikiside.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi düşünüyorum da 10 sene sonrasında gelen bir seri için daha fazlasını bekliyordum ben. eş zamanlı olarak ilk seriyi de izliyorum; ya adamlar o zaman efsane iş çıkarmışlar, ya da bu seferkiler öyle über değil. harbi diyorum, teknoloji o kadar gelişmişken daha fazlası olması lazım. bir kaç şanslı sahneleri var onun dışında çok epik sahneler yok.

ha bak direkt yine ilk serinin gölgesinden gimesinden bahsetmiyorum bile. o çekirgelerinden penguenlerine hepsi ilk seride de var. 10 yılda dünya ne kadar değişti onu göstericez de demesinler yemez. o şekilde işlenen bi konu da yok çünkü bölümlerde.

haa yine de 9/10 aynı gün izliyorum anında :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...