Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul - biraz fikir lazım

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

kariyer lol
saçmalama
benim takımdan herkes, akranlarım bütün tanıdıklarım kaçıyor istanbuldan.

hani çok yanlış zaman şu an gitmek için.

onun dışında, hayat kaliten falan baya düşücek.
izmirden yozgata gitmeni anlarım, kariyer dersin 2 sene sonra egeye dönücem müdür olarak dersin
ama istanbulu anlamam
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Holy said:

1. levent civarında yürüme mesafesi ev söylüyorum aslında, araba da olmayacağı için işe toplu taşıma kullanmamak akıl sağlığı açısından iyi olur İzmir sonrası.

2-3 k arası değişiyor ordaki evler de 2k olanlar genelde bahçe katı 50 m2 nam-ı diğer kümes.

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-turyaptan-levent-trea-residence-da-kiralik-2-plus1-lux-daire-308007358/detay

şu mesela yalan mı?

konumu levent işaretlemiş çakallar kağıthaneymiş asldfkjas

Yeri yalan değil metrocity'nin arkasındaki adam öldürücü yokuşun en altında; ama evin mimarından amelesine kadar körmüş büyük ihtimal. Evlerin pencereleri random bir şekilde duvara yerleştirilmiş (bazılarından dışarı bakabilmek için diz çökmen, diğerleri içinde sandalyeye ihtiyacın var).
Sosyal ağlarda paylaş

Kız arkadaşım Etiler'de çalışırken Gültepe'de ev tutmuştu. Gültepe kötü bir yer aslında ama tam Gültepe girişinde bulabilirseniz (Kanyon hemen arkası/yanı gibi) bence fiyat/performansı iyi konum.
Çok eski 1+1 evdi, 600tl'ydi kirası. Kanyon yan kapısına 3dk yürüme mesafesinde, karşısındaki sokakta oturuyordu. Arabayla ulaşımı da rahat, toplu taşımaya çok müsait.

Ama dediğim gibi iyi fiyat için eski ev bulman lazım, mahalle nezih değil vs.

Biraz mesafeyi arttırırım dersen Mecidiyeköy'e doğru bakabilirsin.

Eğer fiyatı da çekerim yukarı, güzel yer olsun dersen Levent/Etiler bakcaksın. Yukarı Rumeli'de BOUN öğrencilerinin tercih ettiği mahalleler var, fiyatları nispeten fena sayılmaz. Ya da Nispetiye'ye çıkan sokaklar üzerlerine bakabilirsin (Pelit'in sokağı falan).

Eğer 2k falan veririm diyorsan eve, çok sıkıntı çekmezsin.

Ne iş yapıyorsun, konumun/tecrüben vs ne bilmiyorum da 8k'dan aşağı para için gelme bence İstanbul'a
Sosyal ağlarda paylaş

Valla çok zor bir karar benim için. Kariyerime istediğim yönü vermem için yapmam gereken bir şey, tam olarak istediğim geçiş, finansal planlamada çalışıyorum şuanda ve finans geçmişi isteyen business decision departmanı, İzmir'de veya şuan çalıştığım yerde bu geçişi yapmam mümkün değil. Öncelikler meselesi, iyice düşünmem lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

trafik sorunu olmadan yaşanıcak bi semt yok o yüzden hiç kasma. Memur gibi illa ev iş, çocuğun okulu eve yakın olsuna gerek yok. Yakından ziyade bir maks iki vesait gidebilmene bak, madem araba yok (ki olsa bile arabayla gitme zaten işe)
Ben mesela ataşehirde çalışırken, örnek mah'de oturuyodum, 4km falan mesafede ofise, ama arabam yoktu, ve toplu taşıma hiç yoktu ev iş arası. Ya yürüyodum, ya taksi. İğrençti yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...