Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 GENÇ BİR HINCAL ULUÇ OLMALISIN RADO TAKACAKSAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 radonun klasik kıro modellerine yürü diyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 sabonis said: yapma bunu, yapma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 abi senin koyduğun saat rado değil. diesel bile olabilir yani oyle bi yavşak genç havası var. rado entel saattir. gelmez tshirte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 bunun o farklı olan havası cezbetti zaten, meraklı olan zaten rado olduğunu farkedecektir ki farketmese bile çok da fifi, gösteriş olsun diye giyim kuşam kasan biri değilim.ha t-shirtle falan olmaz yorumu benim de çekindiğim durum işte malesef. bi gaza getiren olsa da alsam diye bakıyorum :P hayvani bileklere de sahip değilim, 46mm kasa çapına rağmen güzel durdu, çok hoşuma gitti taktığımda ama bilemedim bak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 saat tek başına çirkin ama takınca güzel durmuş https://pbs.twimg.com/media/CuV88_dWEAAa6Dq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 bana bunlarla gelin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 bende saatin genişliğine bağlı diycektim fotoda çok orantısız büyük durmuyor kolda. bence yanında biriyle git, normal kıyafetinle foto çektir saat takılıyken. bak bi kaç gün evde fotolara sonra karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 çakma panerai gibi üstteki saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Haftada 2-3 gun ofis gibi klimali ortmda takacaksan deri kayisli saat alinir,veya takim elbise altina giymek icin.Normal gundelik hayatta devamli takacaksan,sicaklik,elleri yikarken deriyi islatman ve ter yuzunden her 3 ayda bir kayis degistirirsin.Alirken metal kayisli al yaninda opsiyonel deri kayisinida alirsan ozel zamanlarda deri kayisi takar cikarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Rado bu modele uyumlu metal ya da silikon kayış üretmedi diye biliyorum ama bi araştırayım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 https://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/bigotti-milano-erkek-kol-saati-full-fonksiyonlu-lacivert-gumus-gri-celik-kordon-gosterisli-iri-model-327211716?scrf=haftanin-cok-satanlari https://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/bigotti-milano-erkek-kol-saati-full-fonksiyonlu-lacivert-gumus-gri-celik-kordon-gosterisli-iri-model-327211716?scrf=haftanin-cok-satanlari Lacivert-koyu için soruyorum. linkteki lacivert açık Yorumları alayım, zenci saati kalitesinde mi? 2-3 ay sonra o parlak boyalar dökülür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 boyaları dökülürse şuanki halinden daha kötü olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Lopeth said: boyaları dökülürse şuanki halinden daha kötü olmaz bence savage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 http://www.dunyagoz.com/tr/kurumsal/haberler/dunyagozden-lazerde-50-indirim-firsati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Saatleri pil değişimi için bıraktığımda öğrendim, Swatch sevgililer günü için kampanya yapmış. Alt limit ne bilmiyorum ama, bi saat alırsanız üzerine 75 lira verip sürprizli saat kutusu alabiliyosunuz. içinden en az 200 küsur liralık saat çıkıyomş, 500 liralık çıkan da olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Peregrin said: Saatleri pil değişimi için bıraktığımda öğrendim, Swatch sevgililer günü için kampanya yapmış. Alt limit ne bilmiyorum ama, bi saat alırsanız üzerine 75 lira verip sürprizli saat kutusu alabiliyosunuz. içinden en az 200 küsur liralık saat çıkıyomş, 500 liralık çıkan da olmuş.hmmmmmmmmmm güzelmiş lan, bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Bunlar hep tüketim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Bu kenneth cole nasıl bir saattir gençler fiyatına göre çok güzel tasarımları var. Kullanan eden var mı? Geçen saatçide şuna bakındım çok şık ve kaliteli duruyordu (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Amerika'lı giyim markası.Kalitesi için saatlerini kime yaptırdıgı önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 https://www.genevawatchgroup.com/kenneth-cole/ Geneva watch group imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 al gitsin beğendiysen en kötü 2 sene sonra atarsın. 10k'ya saat almiyosun sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Olm baktım internetten bulamadım, bir mağazaya özel falan olmasın ? Peregrin said: Saatleri pil değişimi için bıraktığımda öğrendim, Swatch sevgililer günü için kampanya yapmış. Alt limit ne bilmiyorum ama, bi saat alırsanız üzerine 75 lira verip sürprizli saat kutusu alabiliyosunuz. içinden en az 200 küsur liralık saat çıkıyomş, 500 liralık çıkan da olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 yıllardır olan bişeymiş o ya, ben de sıvoç saatsever biri olark almaya niyetliydim ne zamandır vesileyle alırım dedim, bir araştırdım ki baya eskiden beri devam ediyormuş o zımbırtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 dogrudur uzun zamandir var hatta dukkani ikna edebilirseniz 75 verip ikinci olmasi gereken saati alip cikabilirsiniz birinci saati alma sarti olmadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar