bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 VR da ne akar şu oyun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 4k vr çıktığında anca. şu an piksel saymak çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 o kadar hızlı giderken pixel sayılmaz ya görüntü kalitesinin çok iyi olmasına gerek yok çok hızlı geçişler zaten. de bu tek vr la olmaz tabii. biraz daha futuristik bir şey gerekiyor, oyundaki hareketleri fiziksel olarak vücuda uygulayacak. sağa yattın mı gerçekten sağa doğru yatıracak vücudu falan. of fantastik olurdu. benim gibi gerçeğini yapmaya götü yemeyen adamlar için biçilmiş kaftan olurdu asda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 eski arcade salonlarda vardı dediğin gibi sağa sola yatarak kontrol etme. o alete vr taksan yeter zaten. arcade salonların yeniden doğuşu olabilir. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 aynen onun biraz daha havada süzülmelisi olsa tadından yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 dün gece yüklemeye bırakmayı unutmuşum bu gece başladım inanılmaz yavaş iniyor :( 10gb playable 18gb full dl'si var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 180 verilir mi oynayanlar bi seyler yazsın. kayak sezonu yaklastıkca snowboard'u daha cok ozledim, basıcam dayanamayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 155'e buradan al; https://www.kinguin.net/category/32057/steep-eu-uplay-cd-key/?r=27408 Oyunda hiçbir şey yokmuş gibi geliyor ama aptal gibi saatlerce oynuyorum. Dünyanın en iyi kötü oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Teknoloji demosu gibi, sığ. Valla SSX varken bilemiyorum. PC için neyse de konsolcular SSX'e devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 ssx hala çıkıyor mu ya? en son tricky'den sonra çıkanı oynayıp beğenmeyip tricky'ye geri dönmüştüm ps2'de. 2002 falandı yıl heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 harbi ssx mi kaldı yahu? yalnız bugun beles gelen ac3'ü oynayayım dedim de yok ya, ubisoft'a para vermem ben. reklam yapayım diye beles verdigi oyunda bile zulmediyo insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 cokta alinacak oyun degil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 PS2'deki SSX'in seviyesine çıkan yok zaten. Ne eğleniyordum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 https://www.gamersgate.com/DD-STEEP-EMEA-RELEASE/ 99 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 bi arkadaş satıyor, 60TL'ye değer mi alayım mı ps4 için? ssx serisini çok severdim. farklı bir şeyler olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 zipzip said: Dünyanın en iyi kötü oyunu hahaha yorum süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar