Flam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 jeeztro bana bi daha request atar mısın gelmedi bence. seninkini bulamadım bulsam ben eklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Aynen ben de dün baktım bulamadım. Bu hafta yalan oldu zaten ben pug ile girip 2 boss kestim, LFR ile aldım yürüdüm falan. Haftaya bir gün belirleyip yapalım ilk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 resetten sonra drop rate mi yüksek oluyor olm niye kaçıyormuş gibi ilk gün yapıyon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Yok dün akşam yaptım ya onu, resetten önce. Bu hafta beraber yapalım diyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 bizim guildin off day normal runı var bu akşama. ingilizce konuşmaya darlanmam, taktik takip ederim, TS'de iletişim kurarım, akarım diyen adamı davet ettirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 ben gelirim bu akşam ya, 19.00 civarı evde olurum muhtemelen. hanım da olmayacak %93 ihtimalle. bnette ekliydik en son, silmediysen bi whisp falan çak bana :) yoksa eve gidince ben eklerim seni. healerım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 yaptık bitti abi o raid. hem normal hem hc bitti hatta ;( +7 üstü runlara açığım ama peygamber parçası gibi tanklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 oha gibi 2 gün öncesininmiş. ben niye bugün sandıysam fasddas akşam bakalım ozaman. +6 healledim en son da götüm çıktıydı. deneyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Elayıns'da yok mu m+, karazhan, raid maid bi' şeyler? Kaldı burası böyle mahsun. Adam istenirse gelirim akşamları. SPriest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 M+'lar icin dps ve healer ariyoruz. oynayan varsa durtsun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar