SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 apple diyor ki fakir dusunmeyin wireless alin kardesim ozel chip koyduk onun icin. O zaman sarj edebilirsiniz. birilerinin belli standartlardan vazgecmeyi zorlamasi lazim. Genelde apple bunu kendine garip bi sekilde gorev edinen bir firma. Wireless kulaklik cidden guzel bisey. Gelismesi iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 xwhiplashx said: Peff google merkezindeki urunler departmanında arkadas var hakketende pixel vs gelmeyecekmiş. Satışını ustlenmek isteyen herhangi bi firmada yokmus dedigine gore boyle. Anasini satim o zaman niye urunler vs diye bi departman var turkiyede? sadece Türkiye değil İsveç'e de gelmedi. koyayım böyle işe, bi telefona çok hevesleniyorsun o da satılmıyor. satılmayacaksa neden ürettin gerizekalı google. gidip iPhone 6s plus alacam mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 satilmayacagi icin satilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 dedi ürün ve pazar analiz uzmanı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Topu topu 2-3 telefon takip ediyorum. One+ Google pixel Mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 insanların kredi çekip telefon aldığı ülkedeyiz abi. satılmaz demem hiçbir high end telefon için sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Rusyadada kredi cekiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Satışa başlamışlar... http://www.hepsiburada.com/google-pixel-ithalatci-garantili-p-HBV0000023NRL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 iphone 7 fiyati mi cekmisler cidden o telefona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 ulan bilsem beklerdim ya, plus modeli yok ama onu istiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 flagshipleri aynı fiyata satıyorlar zaten. android ucuz olmayı bırakalı baya oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 mavi yok almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 o ekran kasa oranı nedir ya. görselde bir hata var sanırım. kenar çerçeveler, üstten eşşşşek kadar boşluk alttan desen otoyol var mübarek. %69 muş... gerçi yinede iphone u geçememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 bingildak said: ulan bilsem beklerdim ya, plus modeli yok ama onu istiyordu ya sen android den dersini almadin mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Esh said: iphone 7 fiyati mi cekmisler cidden o telefona? ben de şaşırdım b@b. daha iyi ekran, daha iyi pil, daha iyi kamera ama benzer fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Biri iphone abi. Orada bitiyo zaten butun tartisma. Bi yanda omo matik diger yanda tursil matik. Tanidik bildik temizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 olur mu 3 milyara alidigin flagship (bu ne demekse artik) telefonda rehberin acilmamasi, gorusme sonrasi gorusme ekraninin kapanmamasi da ozellik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 ayforlar yetersız olsada sağlamlıkları takdire şayan bide alınca kafa rahat yani yok firmware update yok şunu indir yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Esh said: Biri iphone abi. Orada bitiyo zaten butun tartisma. Bi yanda omo matik diger yanda tursil matik. Tanidik bildik temizlik fanboylar için geçerli bu argüman sadece ondan alacak adamı etkilemiyor Peregrin said: bingildak said: ulan bilsem beklerdim ya, plus modeli yok ama onu istiyordu ya sen android den dersini almadin mi sdf customization a kapalı şey bana ters ya. yine elimde 6s var da sadece belli şeyler için kullanıyorum, gündelik şahsı telefon olarak kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Dalga mı geçiyorsun bilemedim Suark. Her iOS update'den sonra, her gün, zibilyon kere pop-up çıkıyor güncelle de güncelle diye. Geçen gün elim çarptı iptal oldu telefon yarım saat, baya saçmalığın daniskası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 yok bende iphone 4 vardı yavaşlamasa çok memnunmdm ve ömrüm boyunca kullanabilirdim. sonra z3 aldım işte güzel tabi android falanda, ilk aldığımda ısınma sorunu vardı mesela. Update ettim düzeldi. ısınma sorunlu aleti niye piyasaya salıyon ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 o sorunların baş gösterdiği android telefonlar var. bu onlardan biri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 işte olabilir yani, android alıyoken biraz beklemek lazım. arkadaş s7 aldı wifida sorun cıkıo misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Suark said: ayforlar yetersız olsada sağlamlıkları takdire şayan bide alınca kafa rahat yani yok firmware update yok şunu indir yok. Şaka yapıyorsun galiba ekranı kırılmayan iPhone yok gibi. Moda hatta... Kasası falanda yamulmaya başladı son modellerde. Her modelde bir yneilik geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 o mantıkla her telefonu alırken beklemek gerekmiyor mu? bu telefonu epeydir kullanıp incelemesini yapmış olanlar var. kusurları belli. mesela fotoğraflarda flare oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar