Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Jaegerjaquez said: Çocuk gelin eğitim falan haklarını savunmak için feminist olmaya gerek yok, ahlaklı olmak için müslüman olmak gibi bişi adı bile itici feminizm ne mk ahshhshs https://en.wikipedia.org/wiki/Feminism Bu feminizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Ne olduğu umrumda değil açıkcası feminizm adı altında salak salak tipleri gördükçe her feministim diyene kafa atmak istiyorum jdjdjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Abi biz sporcuyuz diyen her dingili senle aynı kefeye koymuyoruz. İşi bileniyle bilmeyenini ayırıyoruz ki bu aslında insan hakları ve eşitliği açısından önemli bir konu. Biraz hassasiyet gösterilebilir. Türkiyeyi bırak dünyanın hiç bir yerinde hala kadınlar ile erkekler eşit haklara sahip değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Abi senin de denyo bi cevap vermen lazımdı böyle olmadı hshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Pipisi kucukler qqlamaya geldi mi diye baktim, of c. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Genelde kadın feministler kadınların üstünlüğüne inananıyor. Çoğu manyak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 musluman ülkede yasayıp feminism reröerö demek komik kacıyo bunuda onedio üzeirndn ya da koltuk altı kılını uzatıp kadınlarının sorununu çözdüklerini sanan hipsterlar üzerindn yapmak daha da komik zira yasadıgın ülkede kadının miras hakkı bile daha az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Feminizm tıpkı anarşizm gibi bir tepki, karakter meselesi. Doğru bir tahlil ve çözüm önerileri yok çünkü. Bu yüzden feministler de kendi aralarında çeşitli ideolojilere mensup oluyorlar. Kadınların en büyük sorunu vücutlarının bir meta haline getirilmesi ki bu artık erkeklerde de söz konusu. Meta tüketilmesi amacıyla üretilen ürün demektir. Kadınların ve erkeklerin bedenleri artık birer meta halini alıp, çeşitli ürünlerin satılması için gerek reklamlarda, gerek de ürünün kendisinde yer alıyor. Bu daha sonra insanların beynine kodlanıyor. Mesela erkeklerde body building veya kadınlarda ince taytlı çıkık göt mevzusu özünde güzel bir şey. İnsan kendine bakmalı, kilolarını vermeli, yağlarını yakmalı. Ama çoğu insanın "yağları yakayım ki sağlıklı olayım" kafasından çok "hacı yaz yaklaşıyor, bas tozu" kafasında olması bunun bir örneği mesela. Kadınlarda da aynı. Bu yüzden kadın ve erkek bedenini metalaştıran tüketim toplumunu ortadan kaldırmak bir amaç olmalı feministler için. İkincisi de geri kalmışlığın neticesi olan yobazlık, kadını ikinci sınıf insan görme, üzerinde aitlik hissiyatı ve baskı, şiddet, cinayetler. Bu sorunlar da özünde erkeklerin kadınların üstünde kurduğu bir düzen değil, aksine sosyolojik ve iktisadi gelişmelerin bir sonucu. Kadına şiddetin yoksul ve bağnaz toplumlarda daha çok yaşanması bir istatistiksel gerçek. O halde, mor bayraklar bir tepki olarak taşınabilir ama çözüm daha geniş bir konu, feministlerin de bu konuda kendilerini geliştirebilmeleri şart. Bu iş bazı apaçi üniversite solcuları gibi "tacizci" diye erkek dövmekle olmaz çünkü. Ha o bir tepki midir, bence bir tepkidir ama çözüm değil. Çözüm toplumu değiştirmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Dünyada da böyleler, genel bir agresiflik söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 agresif olmalı zaten. kadın erkek eşit canım yaa diyerek bi yere varamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 bence topuklu giymenin zekâ ile ilişkisini bir çözümleyebilirsek bütün feminizmi çözeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Bence once feministlerin neden cirkin olduklarinin sebebini ogrenmeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 yumurta tavuk, tavuk yumurta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Peregrin said: Bence once feministlerin neden cirkin olduklarinin sebebini ogrenmeliyiz çirkinler feminist olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Feminist olduğunu söyleyen bir başka kadın yazardan muhteşem bir yazı: "Kadının rızası ve hatta isteği olsa dahi ne olursa olsun tüm cinsel ilişkiler (sevgililer veya eşler arasında olsa bile) tecavüzdür." https://witchwind.wordpress.com/2013/12/15/piv-is-always-rape-ok/ "Muhteşem" tespitlerle "olağanüstü" iddialarda bulunmuş kadın, aptallığına siniriniz bozulmazsa sonuna kadar okuyun :) Yazıda geçen PIV "Penis in Vagina"nın kısaltmasıymış, okudukça anlaşılıyor ama merak eden için urban dict.ten kontrol ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Bence "s.kmek" deyimini artık unisex bir hale getirmemiz gerek. Mesela ABD'de bir kadın diğerine "did you fuck my husband?" diyebiliyor. Bu gelirse eminim ki Türkiye olarak biz de cinsiyet eşitliğine bir adım daha yaklaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Pilot bölge olarak da Esenler'i öneriyorum arkadaşlar: https://www.youtube.com/watch?v=TkSaeUwwJSY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Laurelin said: Akhlaur said: Yani gıcık feministim diye geçinen tiplere hep beraber sinir olalım ama olayı feminizm tü kaka diye konuşmaya çevirirseniz sıçtık ya. Şu ülkenin düşünen eğitimli insanlarından bile böyle şeyleri duyuyorsak sıçmışız amk. bonbonu henuz tanimiyorsun sen sanirim :P r9k paticik subesi gorevini bilmeden ustleniyor kendisi, r9k nedir dersek: doğru Laurelin, feministler çok iyi, hep iyi şeyler yapıyor, biz durduk yere eleştiriyoruz çünkü kültürsüzüz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 aha r9k burada koş koş: Laurelin said: http://epicpix.com/wp-content/uploads/2015/07/eastern-vs-western-feminism-600x1324.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 http://i.imgur.com/wNZPxur.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Daesu said: şöle baştan koyalım https://www.youtube.com/watch?v=RbtVycNV5cI ASDF Fuck face ı nası güzel söyledi abla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Jaegerjaquez said: Çocuk gelin eğitim falan haklarını savunmak için feminist olmaya gerek yok, ahlaklı olmak için müslüman olmak gibi bişi Tespit çok başarılı. Ahlak yada ahlak yoksunluğu dine yada dinsizliğe paralel ilerlemez. Old enuf to bleed, old enuf to breed islam fak yea falan gibi paylaşımlar var mesela. Mormonlarda da çocuk gelin, kuma tarzı bi çok şey var. Bu tarz sapkınlıkların önüne geçilmesi için feminist-ateist düşünceye yada herhangi bir dine mensup olmaya gerek yok. Biraz eğitim ve biraz mantık kafi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Olm ne salak suluk konular bu alr ya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Dişiler üstün ırktır. Büyük memelileri en üstünleridir. Beni köle olarak alıp evire çevirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 bone yalnız şaka bir yana feysbuk paylaşımlarının da yarısı bu konular, biraz fazla kafayı taktın sanki nedendir anlamadım hani. ben de saçmalayan tiplere gülüp geçiyorum da bu kadar uzun süre üstünde durulacak şeyler değil yani. ps: 80'ler paylaşımların daha iyi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar