sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Bizim serverda Brightwoodda forge 3 haftadır tier 2 abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 bezoş trdeyken gece yatina tirmanip jakuzide koseye kistirip konusun olm anlasin dombili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Gold dupeü fixlemişler, coin kullanımı tekrar açılmış. Geçen gün legendary questi icabı mourning daleda scorpiusa gittim, lvl 50 bi boss var bi türlü kesemiyorum. Lvl55 bi heçıtçı geldi ben tanklamaya çalıştım archer/hatchet halimle, adam bir dövdü bossu ulan diyorum bizim hatchet şekerden mi nasıl benden fazla vuruyo bu herif, meğer onun da bugı varmış. 2. silaha geçmeden sadece hatchetla vuruyorsun, vurdukça dmgi artıyo weapon swap yapmadığın sürece öyle kalıyo. Akşam biraz domuzlarda hatchetı bileyliyim sonra mykgardda elite farmlarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 ben harcadığım 150 saate "iyi ki" diyemiyorum. dönüp düşününce kabus basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 cidden 96 saat kötü geçti, sırf amelelik ve hamallık, hep geleceğe yönelik "bunların bir geri dönüşü olacak" beklentisiyle. o sürede bunalmak ve sıkılmak yerine eğlenebileceğim oyunlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 hemen hype traine binmeyin siz de, seneler oldu bi tecrübe edinin artık ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Biri diyo ki hatchet bugı kullanıyosunuz, öbürü de adamınız faction armor bugı yapıyo diyo sonra bi üçüncü onyx gem buglarken iyiydi diyo falan ahahahah life stafflar ice gauntletler great axeler herşeyde bug var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 valla bende şu ore u kazabileyim şu ağacı kesebileyim diye yükseltmiştim bayağı. Sonra kısmet olmadı kazmak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Bug takibini kaçırdım zaten, yeni ne var eskilerden hangisi fixlendi falan. Arada bi iki haber yakalıyorum. Solo yapcak bi sürü şey var, abusera denk gelmezsen keyifli pvplerde oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 1 dakika önce, Darksun dedi ki: valla bende şu ore u kazabileyim şu ağacı kesebileyim diye yükseltmiştim bayağı. Sonra kısmet olmadı kazmak . 2 vuruşta öldürecek bossun kuyruğunun altında ki orichalcumu kazmanın heyecanı beni idare ediyo hala. Agro olayı da buglı, bölgenin adını hatırlamıyorumda şatırt mountainda lvl61 elitelerin olduğu bi madende evin alt katında ki moba vuruyorum üst katta ki de geliyo, önceden böyle değildi. Aynı şekilde eden grove-malevolencete öyle üst katta shaman kesiyorum tee fizandan köpek geliyo vuruyo. Sonra bossun bacaklarının arasından kutu açıyon, mininonlarıyla sırt sırta dans ediyon sorun yok, kaotik bi oyun her an herşey olabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SamFisher Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 b.k gibi oyun ya, gitti paracıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 oyunda bug mı övüyonuz bana mı öyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Güzel olan 3 5 bişey varsa bugların yanında sönük kaldıkları için konuşacak tek konu buglar kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SamFisher Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Bezosa o konuda bende çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 valla çok üzgünüm. biz oynuyoruz bi grup paticik olarak da keşke herkes tam gaz devam edebilseydi. sylvanas mesela jeff bezosu yolda görse vuracak seviyede konuşuyor oyunla ilgili. sam bırakınca bi rahatladı pek yazmıyor neyse ki artık. ulen kaç ay betada oynanmadı mı bu oyun niye çıkmadı bunlar betada anlamıyorum ki. neyse ilerde toparlar heralde ya. ben devam ben halimden memnunum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 1 saat önce, Sam dedi ki: cidden 96 saat kötü geçti, sırf amelelik ve hamallık, hep geleceğe yönelik "bunların bir geri dönüşü olacak" beklentisiyle. o sürede bunalmak ve sıkılmak yerine eğlenebileceğim oyunlar vardı. 2 saat önce, sylvanas dedi ki: ben harcadığım 150 saate "iyi ki" diyemiyorum. dönüp düşününce kabus basıyor. üzüldüm şunları okuyunca. ibret alsın pati alemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 kimine güzel gelebiliyor tabi de ben ilk defa taze bi mmo'nun ilk yarısında çıktım. sonraki level ya da level 60 için motive eden hiçbi şey yoktu açıkçası beni. heyecansızdı skill tree, unlock olan bi şey yok. bi level daha alsam ne açılır ne çıkar diye hiç merak ettirmedi. ff'de, swtor'da wow'da falan random dungeon/raid spamlamak bile kafa dağıtıyordu. bi kere sıkılınca yeniden oynayabileceğin bi sürü karakter ve spec falan vardı. altolik sayılırım ama bu oyun onu da vermedi. b2p sonuçta ilk paralı expansion ya da dlc'den önce oyunu adam ederlerse yine oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 hangi weaponlarla oynadın? dupe ve bug yüzünden bizim de bi moraller bozuldu ama 2 gündür patchten beri bi tekrar alevlenme var. zevkleniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 (düzenlendi) new world paraşütsüz düşüyor. en yoğun olacak saatte 230k oyuncusu var. twitch te wow un bile gerisine düştü. evet çok fanatik bir gözlem oldu ama rakamlar yalan söylemez agalar. Kasım 5, 2021 smyrnas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Dun bir baska oyunda hatchet dustu, gulumsedim baya, new worldun yegane artilarindan biri.. Hecit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 olm ne insansınız lan kaymak gibi oyun yapmışlar daha çıkalı bir ay olmuş hemen bitirdiniz oyunu. İlk çıktığında başka mmo oynamadınız mı anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 valla son duzenlemeler sonrası outpost rush ve war'lar inanılmaz zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 bugüne kadar oynadığım en iyi release tek şikayetim istediğim kadar oynayamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 yani caer sidi'de RSA ile war'lara falan giriyoruz, adamlar cok iyi yönetiyorlar hem eziyoruz neredeyse her savaşta, hem de acayip güzel adrenalin ve keyif veriyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 (düzenlendi) Onca exploit dupe olmus level glitch yapilmis. Oynasam enayi hissederim kendimi. Savasirken bile exploit ediyormus millet animasyon skill su bu. Dedikleri gibi tespit edip banladiklarini da dusunmuyorum zaten. Regional transfer olayi, aciklamalarina olan guveni de dusurdu. Bi de kitle falan derken mmo'larin valoranti csgo'su falan oldu gozumde. Dusen sayiyi arttirmak icin umarim ciks muzikli youtube reklamlari donmeye baslamaz valorant gibi. Kasım 6, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar