ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Çok klişe main quest. Factionların falan questleri daha başarılı hani vanilla zonelar biraz meh olsa da yine başarılı ama dlc zonelar bazıları inanılmaz iyi benim favoriler murkmire, vvardenfell, orsinium. Vanilla zonelardan stonefalls ve alikr desert yine aklımda kalan güzel yerlerden. Guild questleri de ortalamanın üstünde. Story olarak bence de en iyi mmo eso en azından en iyilerinden diyeyim ayıp olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 (düzenlendi) Bu arada eso+ alıp tüm dlc içeriklerine ulaşabilirsin o da büyük avantaj. Ayrıca aşağı bakan ok şeklindeki simgeli questleri es geçebilirsin oyunda ki bir çok side quest dandik yine aralarında güzel olanlar var ama tonla olduklarından geneli çöp. Büyük shield gibi duran simgeler main/zone/faction questleri oluyor onları yap işte. Güzel olanlar onlar. Mayıs 27, 2021 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Summerset tavsiye. ESO'nun Dungeonları da iyi. Dungeon Finder iyi çalışıyor. Oyun aslında iyi oyun baya ama işte combat.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 (düzenlendi) Combat dediğin PVP ise evet çöp malesef hoş ben pvp (BG) ağırlıklı oynuyorum ama uzun süre oynanacak bir pvpsi yok adamın parmakları kırılıyor buff cycle / weapon swap / animation canceling / light attack weave falan tam bir çöplük. Ayrıca es geçmemek lazım hiçbir MMO'da ESO kadar customization da yok hem karakterin hem evin falan tamamen unique bir tip olabilirken yine bayağı değişik ev tasarlanabiliyor. Tabi bunları geniş çerçevede yapabilmek için oyunu gerçekten uzun zaman oynamak gerekiyor. Master crafter olmak (tüm traitler ve motifler) bayağı uzun sürüyor ve pahalı. Mayıs 27, 2021 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Sadece PvP değil ya, PvE'de de benzer durum var. Trial vs. yapmadım ama combat genel olarak "garip" New World konusunu çok derail ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 (düzenlendi) New World oynıcaaaaz. Yok ben oynamam diyenler 1-2 hafta aranır baktılar oyun yok ki olmayacak. Lan hay ben böyle işin diyip gelirler en azından bakmaya. Yaz yasaklar kalkar bu iş en fazla Eylül sonu Ekim başına sarkar sonunda new World de abi bu mavi şeyi nerden topluyoruza gelir işin sonu. Temmuz betası için haberleşelim beyler. Guild olayı biliyorsunuzdur belki bu oyunda çok önemli. Mayıs 28, 2021 omersem tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 en son combat çok akıcı olmuş zOMG yorumları vardı bi new world community grubunda. hayırlısı bakalım. o preview'daki ne kötüydü gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 bu kadar gec cıkacak olması iyi bence, release edip pic etmedikleri icin bir umtu var, umarim gec release edip gec pic etmezler. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Herkes oynayacak ya millet atıp tutuyor yok refund yok oynamam falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Grafikler modelleme ve çevre gerçekten gördüğüm en iyisi. içini biraz doldursalar bile oynanır. son videolarda v-combatıda baya düzeltmişlerdi. ama biz yine de oynamayacağız. pis bu oyun kaka olmamış. şöyle ne bileyim işte herşey harika olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 oynanmaz ya grafikler çok iyi. yıl 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Siz ne yapıyorsunuz? Karşılıklı çakma sarkazm ile buradaki insanların fikrini değiştirmeye çalışmanız çok zor. Herkesin fikri kendine, bir salın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 yalnız ben oyuna oynanabilir gözüyle bakanlardan olarak, o karşılıklı sarkazm flörtü benim de komiğime gitti ahkfgdfmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 On 28.05.2021 at 02:00, ad3m dedi ki: Combat dediğin PVP ise evet çöp malesef hoş ben pvp (BG) ağırlıklı oynuyorum ama uzun süre oynanacak bir pvpsi yok adamın parmakları kırılıyor buff cycle / weapon swap / animation canceling / light attack weave falan tam bir çöplük. Ayrıca es geçmemek lazım hiçbir MMO'da ESO kadar customization da yok hem karakterin hem evin falan tamamen unique bir tip olabilirken yine bayağı değişik ev tasarlanabiliyor. Tabi bunları geniş çerçevede yapabilmek için oyunu gerçekten uzun zaman oynamak gerekiyor. Master crafter olmak (tüm traitler ve motifler) bayağı uzun sürüyor ve pahalı. eso combat pve tarafıda kötü. yani hiç zorlanmıyorum, random bassam ilerliyorum. bence bu kötü bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 yalnız bu orman ağaç ot bitki olayı aldı yürüdü. GTA 5 şehir bina olayını bitirince diğerleri de doğaya sardı. uzay zaten eve online tekelinde. ( SC diye bir efsane de var tabii quantum bilgisayarlar 1000 $ satılınca oynayacağız) bakalım doğa tarafına aday gibi NW. oyunun her bölgesini görelim veririz notunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 sc'nin oynanamamasının tek nedeni sistem yetmezliği olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 9 saat önce, Gangren dedi ki: Siz ne yapıyorsunuz? Karşılıklı çakma sarkazm ile buradaki insanların fikrini değiştirmeye çalışmanız çok zor. Herkesin fikri kendine, bir salın yahu. kimsenin fikrini değiştirme gibi bir niyetim yok ki Böyle bir görev amaç asla edinmem. 20 temmuzda satın alanlar oynayabilecek. Kaldık 20 temmuza keşke bi key mey bişey gelsede bi theorycraft yapabilsem yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 12 saat önce, Suark dedi ki: eso combat pve tarafıda kötü. yani hiç zorlanmıyorum, random bassam ilerliyorum. bence bu kötü bişey Bişi anlamadım bundan pvenin basit olduğunu mu söylüyorsun? Öyleyse evet overland pve basit zorluk istiyorsan vet solo arenalar var oraya alalım seni kendini test etmek için. Onun dışında diğer şeyler için ESO başlığına geçebiliriz alakasız yerdeyiz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 (düzenlendi) 18 saat önce, Gangren dedi ki: Siz ne yapıyorsunuz? Karşılıklı çakma sarkazm ile buradaki insanların fikrini değiştirmeye çalışmanız çok zor. Herkesin fikri kendine, bir salın yahu. Herkesin fikri kendine degil abi, nolcak adamlar iki hype yapti diye salin mi oldu, ülkenin geldiği tehammül durumunun eseri bu, adamlar yaptığı cringe belki ama, herkesin fikri kendine ne ya.. daha ne kadar sussun insanlar istiyorsunuz, kafamizin ici degisiyor. Bende oyunu bekleyen tarafim iyi kotu iki post gorunce seviniyorum. Mayıs 31, 2021 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 (düzenlendi) 8 saat önce, phoenix_daoc dedi ki: kimsenin fikrini değiştirme gibi bir niyetim yok ki Böyle bir görev amaç asla edinmem. 20 temmuzda satın alanlar oynayabilecek. Kaldık 20 temmuza keşke bi key mey bişey gelsede bi theorycraft yapabilsem yau Ben ilk pre order verenlerdenim. 30 kere alpha için başvuru yaptım. En son yanıt geldi. Just USA diye Mayıs 31, 2021 omersem tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 @omersem knk hesabından nemalanabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Sonra kuculmeye mi gitsek... Yazana atar yazmayana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 13 saat önce, phoenix_daoc dedi ki: @omersem knk hesabından nemalanabilir miyim Beta başladığında sen bana hatırlat ben sana steam kod atarım. Sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 @omersem avucunu yala mı dion özetle ne diyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar