Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

Gold dupeü fixlemişler, coin kullanımı tekrar açılmış.

Geçen gün legendary questi icabı mourning daleda scorpiusa gittim, lvl 50 bi boss var bi türlü kesemiyorum. Lvl55 bi heçıtçı geldi ben tanklamaya çalıştım archer/hatchet halimle, adam bir dövdü bossu ulan diyorum bizim hatchet şekerden mi nasıl benden fazla vuruyo bu herif, meğer onun da bugı varmış. 2. silaha geçmeden sadece hatchetla vuruyorsun, vurdukça dmgi artıyo weapon swap yapmadığın sürece öyle kalıyo. Akşam biraz domuzlarda hatchetı bileyliyim sonra mykgardda elite farmlarım sdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 dakika önce, Darksun dedi ki:

valla bende şu ore u kazabileyim şu ağacı kesebileyim diye yükseltmiştim bayağı. Sonra kısmet olmadı kazmak ? .

2 vuruşta öldürecek bossun kuyruğunun altında ki orichalcumu kazmanın heyecanı beni idare ediyo hala. Agro olayı da buglı, bölgenin adını hatırlamıyorumda  şatırt mountainda lvl61 elitelerin olduğu bi madende evin alt katında ki moba vuruyorum üst katta ki de geliyo, önceden böyle değildi. Aynı şekilde eden grove-malevolencete öyle üst katta shaman kesiyorum tee fizandan köpek geliyo vuruyo. Sonra bossun bacaklarının arasından kutu açıyon, mininonlarıyla sırt sırta dans ediyon sorun yok, kaotik bi oyun her an herşey olabiliyo

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla çok üzgünüm. biz oynuyoruz bi grup paticik olarak da keşke herkes tam gaz devam edebilseydi. sylvanas mesela jeff bezosu yolda görse vuracak seviyede konuşuyor oyunla ilgili. sam bırakınca bi rahatladı pek yazmıyor neyse ki artık.

ulen kaç ay betada oynanmadı mı bu oyun niye çıkmadı bunlar betada anlamıyorum ki. neyse ilerde toparlar heralde ya. ben devam ben halimden memnunum asd

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Sam dedi ki:

cidden 96 saat kötü geçti, sırf amelelik ve hamallık, hep geleceğe yönelik "bunların bir geri dönüşü olacak" beklentisiyle. o sürede bunalmak ve sıkılmak yerine eğlenebileceğim oyunlar vardı.

 

2 saat önce, sylvanas dedi ki:

ben harcadığım 150 saate "iyi ki" diyemiyorum. dönüp düşününce kabus basıyor.

 

üzüldüm şunları okuyunca.

ibret alsın pati alemi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kimine güzel gelebiliyor tabi de ben ilk defa taze bi mmo'nun ilk yarısında çıktım. sonraki level ya da level 60 için motive eden hiçbi şey yoktu açıkçası beni. heyecansızdı skill tree, unlock olan bi şey yok. bi level daha alsam ne açılır ne çıkar diye hiç merak ettirmedi.

 

ff'de, swtor'da wow'da falan random dungeon/raid spamlamak bile kafa dağıtıyordu. bi kere sıkılınca yeniden oynayabileceğin bi sürü karakter ve spec falan vardı. altolik sayılırım ama bu oyun onu da vermedi.

 

b2p sonuçta ilk paralı expansion ya da dlc'den önce oyunu adam ederlerse yine oynanır. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onca exploit dupe olmus level glitch yapilmis. Oynasam enayi hissederim kendimi. Savasirken bile exploit ediyormus millet animasyon skill su bu.

Dedikleri gibi tespit edip banladiklarini da dusunmuyorum zaten. Regional transfer olayi, aciklamalarina olan guveni de dusurdu. Bi de kitle falan derken mmo'larin valoranti csgo'su falan oldu gozumde. Dusen sayiyi arttirmak icin umarim ciks muzikli youtube reklamlari donmeye baslamaz valorant gibi.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...