dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Maaş kaç kuruş onu de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 stormeagle said: 3. bina kayıyor. ciddi ciddi kayıyor yanı. http://i.hizliresim.com/jBgQJ9.jpg o ikonun etrafında gördüğün minik evlerdeki insanlar senin sokağa savunmasız çıkmanı kolluyorlar. her gün polis baskını var öyle diyim. gerçi gop dan alışkınsındır =) bu taraftada zorlarsan 1600-1700civarı 1+1 var ama 68m2 olanlardan büyük yani. evinin altında myclub spor center var. Anadolu yakasının bariz en iyi salonu =) ama aidat 450tl problem o hahah lan 5km mesafeden fotoğraf çekip o perspektife göre evet kayıyor beyler diyip çizgi falan koymuşsun bi de. Kız arkadaşım daha rasyonel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Önündeki soldaki yıkılmak üzere bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 binanın yamukluğu dışardan gözükmüyor arkadaşlar :) yamuk gibi gözükmesinin nedeni bloklardan birisinin birkaç kat daha kısa olması. fakat zamanında bu binanın bazı katlardaki camları patladı, kolonlarda yırtıklar oldu, alt katları su bastı. dumankayanın daha bina oturuyor ehehe gibi talihsiz açıklamaları oldu bilgili abiler dumankaya'ya aç planları göster bakalım dediler, dumankaya eheh olur mu öyle şey dedi. göstermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 @rasmon Gerçekten resimden kanıtladığımı falan düşünüp cevap vermek baya uğraş ya. Resimden anlaşılacak kadar eğik olsa zaten yıkılırdı şimdiye. İlk yapımından itibaren zemininin kaydığı hep konuşuluyor. dumankaya ikon kayıyor asdah https://www.google.com.tr/search?q=dumankaya+ikon+kay%C4%B1yor&oq=dumankaya+kay%C4%B1yor&aqs=chrome.1.69i57j0l2.3536j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 stormeagle said: @rasmon Gerçekten resimden kanıtladığımı falan düşünüp cevap vermek baya uğraş ya. Resimden anlaşılacak kadar eğik olsa zaten yıkılırdı şimdiye. İlk yapımından itibaren zemininin kaydığı hep konuşuluyor. dumankaya ikon kayıyor asdah https://www.google.com.tr/search?q=dumankaya+ikon+kay%C4%B1yor&oq=dumankaya+kay%C4%B1yor&aqs=chrome.1.69i57j0l2.3536j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Yuvarlak ve çizgiyi sen koymadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ispat edene 1 milyon dolar veriyorlarmış hodri meydan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 abi ne kasmissiniz. hicbisi bilmiyorsaniz cep tel'e su terazisi yukleyin. evi bakmaya gidince rastgele perde duvar, kolon, zemin olcun gitsin. gerci cam patlatacak, kolon kiracak kadar fazla bir kayma olsa zemine enjeksiyon yaparlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 dreagloth said: Maaş kaç kuruş onu de dasaadan fakirim. Geçen 1+1 değerledim mesela şehirden uzak metro dibi 76m2 gibi bişiydi brütü; 195k verdim değer olarak ha bana ne kadara alırsın orayı desen 130-140k. Çok aptal bir piyasamız var kendi evimi bile gönülsüz fiyatlara koydum millet bu niye ucuz bir bokluk mu var demesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 abi koskoca üç tane kule yıkılacak hali yok. keşke daha çok dedikodu çıksa da bi daire kapatsam 1+1 falan. her şey çok pahalı anasını sattığmın yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Muhtemel bir depremde altındaki zeminin pek yerinde duracağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 bazı akşamlar fazla cama yaslayan varsa günlük esneme payıdır o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ben anlamıorm bu residence merakını kutu gibi evlere dünyanın parasını bayılıosunuz bide allahın unuttugu yer yani 1500 a içerenköy ve bakkalkoyden 3+1 tutarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 3+1 e gelen kız evlenmek için anca geliyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 içerenköyde 1500e 3+1 zor artık 2+1 bulunur orta halli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 yenı cıktı bizim tanıdık ya genelde eski ev olduklarından çogu 3+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 3+1'i napıcam abi. 3+1 lazım değil ki şu an. alıyor olsam tamam ileriyi düşüneyim derim. tek yaşayacağım ev işte. ben de bu büyük ev merakını anlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 git 30metrekare alanda bi yaşa da anlarsın büyük ev merakını sonra. sancaktepe'de yaşarken klostrofobi geliştircektim nerdeyse 1+1 evin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ulan az ilerisi ornek mah mis gibi suriyeli komsulariniz olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 new york un çin türkiye nin suriye mahallesi meşhur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 abı eskı evler öyle zaten normali o. 2+1 küçük ev demek zaten. Hani idare ediorz işte, misafir gelince salonda yatırıyoruz hesabı. 1+1 cıkaranın allah belasını versin diğer evleri pahalılaştırıo Neyse, 10 yaşındaki evlerde falan 2+1 altını bulamazsın. ama içerenköy ve k bakkalkoyu tavsiye ederim yıllarca oturdum, herşey elinin altında. Kasabın, mandıran çiköftecin metron mis gibi. Ve sakin yer, kafa dinliosun eve gelince "roket adam" said: 3+1'i napıcam abi. 3+1 lazım değil ki şu an. alıyor olsam tamam ileriyi düşüneyim derim. tek yaşayacağım ev işte. ben de bu büyük ev merakını anlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Flassh said: 3+1 e gelen kız evlenmek için anca geliyor çünkü Rezidans sattıran bu arkadaşın belirttiği etiket merakı işte. Hani tek kişi için 3+1 çok demesini anlarım, 3+1 tutun demiyorum ama gayet şık 2+1'ler var normal muhitlerde ve 2+1'den küçük eve çıkmak dünyanın en gereksiz yalnızlığı gözümde. Kimsen mi yok len? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 2+1 var 3+1 var da kac mt2 ic oturumu nasil..neti kac..onlar onemli.. 75 mt2 brut 3+1 de var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 çok affedersiniz de 2+1'de bir kişi yaşadığınızda 1 odada yatıp salonda yemek yiyip diğer 1 odada ne yapıyorsunuz? sıkılınca duvarına mı sürtünüyorsunuz? sanırsın şövale ile uyuyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Evde ufak çaplı, muhabbet parti yapılınca, sağda solda yatıyor bazı arkadaşların. Veya ailen elince kalıyor filan. Ya da evde canın sıkılınca iki adım yürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar