Xaero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 https://www.getiriver.com/ İşe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Teoride çok mantıklı, pratikte sorun çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 (getirmedi) :( olma olasılığı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Airbnb içinde şöyle olur böyle olur demiştim adamlar yaptı oldu. Yeterince yatırım gelirse support gelirse ref stacklenirse işe yapabilir. Telefon getirtmezsin krem getirirsin işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 "amazon'dan kozmetik getiremiyoruz" / "kozmet harici her şey geliyor" diyen sen miydin mr. bıngıl? o geldi aklıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 abi getiriver türk girişimi sanırım? kalkıp ingilizce falan arayüz hazırlayıp sitenin adını GETİRİVER yapmak da çok iyiymiş. global bir düşünceyi hiç etmeyi başarmışlar ismiyle. diğer açılardan bakınca mantıklı ama birçok problem doğurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 benzeri vardi onceden, sonra kapatmislardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Cokomantis said: "amazon'dan kozmetik getiremiyoruz" / "kozmet harici her şey geliyor" diyen sen miydin mr. bıngıl? o geldi aklıma :) Tr e gönderilenler anlamında abi o. Bazı şeylerde tr e shipping olmuyor ya. Mesela fitbit blaze frame alacam. 10 dolar. Tek bir satıcı var tr e göndermiyor. Onu denerdim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 24 unde tr ye gelicem cinden bisi istiyen varsa getiveriym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 mascio said: abi getiriver türk girişimi sanırım? kalkıp ingilizce falan arayüz hazırlayıp sitenin adını GETİRİVER yapmak da çok iyiymiş. global bir düşünceyi hiç etmeyi başarmışlar ismiyle. diğer açılardan bakınca mantıklı ama birçok problem doğurabilir. Get-i-River ulaştırıcı ırmağım, bana ulaştıran ırmak, ırmak gibi ulaştır bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Okullarda alınan entrepreneurship dersi projesi sonucunda çıkmış olabilir ancak Türkiye'de bence tutabilir. Sürekli gidenlerden bişi istendiği düşünülürse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 mascio said: abi getiriver türk girişimi sanırım? kalkıp ingilizce falan arayüz hazırlayıp sitenin adını GETİRİVER yapmak da çok iyiymiş. global bir düşünceyi hiç etmeyi başarmışlar ismiyle. diğer açılardan bakınca mantıklı ama birçok problem doğurabilir. Browser diline goredir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Doyouwantit vardi daha ben lisedeydim 13-14 sene once. Tabi bu farkli birseymis. Cok tutmaz ya bu hali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 bence isminde sakinca yok, zibirotto com olsada ayni terane hatta bole guzel en azindan anlami var. ben kullanmayi dusunuorm acikcasi burda telefonlar falan baya ucuz bide laptoplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Hiç güvenli gözükmedi. Dolandırıldığınızda para iade garantisi vermiyorsa bulaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Ben getiriyom zaten sizin aç olduğunuz şeyleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 sen getirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mantıklı sistem ya, üye oldum hatta sipariş bile verdiler kozmetik olarak. Aslında paticik içinde böyle benzer bir konu olsa, düzenli satış gibi değil de "şu lazım ya şurda var, şu kadar paraya getirir misin?" diyebileceğimiz güzel olur aslında. Benim yıl sonuna kadar en az 3 tane daha İngiltere seyahatim olacak gibi, o taraflardan özel bir ürün isteği olan varsa netten alıp otele kargo şeklinde olmak şartıyla getirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Zamanında aynı ihtiyaçla açmıştım bir tane https://forum.paticik.com/read.php?27,8421298 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Evet görmemiştim onu. Genel bir konu yapıp siite üzerindeki sistem gibi gidenler sadece seyahat tarihlerini yazsa aslında, alıcılar direkt özel mesaj ile ulaşabilir ve kirlilik olmaz diye düşünüyorum. Maksat site üzerinden tanımadığımız adamlara getireceğimize, burada ihtiyacı olan tanıdık simalarla yapmak aslında bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar