Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından Ürün Getirme (getiriver)

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Cokomantis said:

"amazon'dan kozmetik getiremiyoruz" / "kozmet harici her şey geliyor" diyen sen miydin mr. bıngıl? o geldi aklıma :)

Tr e gönderilenler anlamında abi o. Bazı şeylerde tr e shipping olmuyor ya. Mesela fitbit blaze frame alacam. 10 dolar. Tek bir satıcı var tr e göndermiyor. Onu denerdim mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

abi getiriver türk girişimi sanırım?

kalkıp ingilizce falan arayüz hazırlayıp sitenin adını GETİRİVER yapmak da çok iyiymiş.

global bir düşünceyi hiç etmeyi başarmışlar ismiyle.

diğer açılardan bakınca mantıklı ama birçok problem doğurabilir.

Get-i-River
ulaştırıcı ırmağım, bana ulaştıran ırmak, ırmak gibi ulaştır bana
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

abi getiriver türk girişimi sanırım?

kalkıp ingilizce falan arayüz hazırlayıp sitenin adını GETİRİVER yapmak da çok iyiymiş.

global bir düşünceyi hiç etmeyi başarmışlar ismiyle.

diğer açılardan bakınca mantıklı ama birçok problem doğurabilir.

Browser diline goredir o.
Sosyal ağlarda paylaş

Mantıklı sistem ya, üye oldum hatta sipariş bile verdiler kozmetik olarak.

Aslında paticik içinde böyle benzer bir konu olsa, düzenli satış gibi değil de "şu lazım ya şurda var, şu kadar paraya getirir misin?" diyebileceğimiz güzel olur aslında.

Benim yıl sonuna kadar en az 3 tane daha İngiltere seyahatim olacak gibi, o taraflardan özel bir ürün isteği olan varsa netten alıp otele kargo şeklinde olmak şartıyla getirebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet görmemiştim onu.

Genel bir konu yapıp siite üzerindeki sistem gibi gidenler sadece seyahat tarihlerini yazsa aslında, alıcılar direkt özel mesaj ile ulaşabilir ve kirlilik olmaz diye düşünüyorum.

Maksat site üzerinden tanımadığımız adamlara getireceğimize, burada ihtiyacı olan tanıdık simalarla yapmak aslında bu işi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...