paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Turknet eğer sorunsuz hizmet veriyorsa değilsin, yoksa şanslısın. Türknet'in AKN'siz hizmet verdiği bölgeleri kontrol etme şeysi gelmiş bu arada, bana yaramıyor ama belki aknsiz alabilen olur: https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 turknet var mı hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 sabonis said: uydunet yeni hizmet alacaklar 25mbit komple sınırsız almalı heralde 100 tl'ye. yanında tv, telefon falan da veriyorlar Bu nerede yazıyor? 25 mbit komple sınırsız tarife 250 lira aylık çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 teknoseyire yetkili biri röportaj verdi. yakın tarihte altyapının desteklediği belirli kişilere AKN'yi kaldırdılar, telefonla arayıp bildirdiler ve dolayısı ile bir anda viral oldu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 superonline yine cok kotu degil 25mbit full sınırsız 2 sene taahhüt ile 89tl. simdi aradım sordum bizim 100mbit 250gb akkli baglantı ne olacak diye (1.5 sene daha taahhütümüz var) hızınız az dusecek gece 2-8 akk yemeyeceksiniz dedi. Onun dısında bir bilgilendirme yok dedi. Heralde taahhüt bitene kadar tadını cıkarıp sonra su 25mbit sınırsız kampanyalarına falan atlamaya calısıcaz. bu arada hepimizin baglantıları aylık olarak alınca oyle korkunc fiyatlarda oluyordu. 1-2 senelik taahhüt verince dogru duzgun fiyatlara iniyordu. Direk tarife listesinden degil de yıllıklara bakmak dogru karsılasttırma olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Benimde 1.5 seneden fazla abonelik sürecek en azından. Tabi şartları değiştirme hakkımızı saklı tutarız diyip imzalatıyorlar, çat diye kotada getirebilirler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 benim kullandığım akk siz 25mbps paketi 99tl den 89a indirmişler oh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Ryzer said: kablonetin yeni internet tarifeleri. lel. bu ne lan asdahsdga. şu an 50mbit 200 yada 250gb kotalıya 89TL mi hatta daha az mı ne veriyordum. kampanya vs vs. Bu direk adam silkelemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 taahhut varsa bu kotalıya geçiyor mu yoksa eski anlaşmada mı kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 kampanyalarda burada, https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 "hukuki" olarak verdiğimiz sözleşmeden devam etmemiz lazım. ama göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 bu başlığı ateşle öldürelim, küllerinden tekrar doğsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 wow nasi girecek belli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Superonline'da 69 TL'ye 25 mbps 25 GB KOTALI alabiliyorum şu anki tarifemin fiyatı ile xD http://www.superonline.net/yardim/internet/tarifeler-ve-ucretlendirme/fiber-ucretlendirme-ve-tarifeler?path=%2Fyardim&GUID=d7c24454-b0bf-4451-9a99-828286c64b84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 taahhüt konusunda kesin bilgi alan paylaşsın, gb başına 2tl ödemeyelim. online işlemlerde tarifem AKNli ekosınırsız olarak gözüküyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 hayır bir de koydukları kotalar çok tatlış lan. Oyun indirsen 1 tane steamden, kota doluyor :D :D :D Bizim evin orada superonline fiber de yok. Ya ttnet, ya turksata kalacağız. TTnet ne alemde? fiyat olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 abi benim taahüdüm var 100 mbit 250 gb akk lı + telefon + turkcelltv ye 120 lira veriyorum. 100 mbit limitsiz + limitsiz 499 liramı 449 liramı ne + kalkan bi akk yokki. hala devam ediyo sistem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 gece twitchi acik unutsak sabaha 20 tl hesap girecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 paradoksalkedi said: Turknet eğer sorunsuz hizmet veriyorsa değilsin, yoksa şanslısın. Türknet'in AKN'siz hizmet verdiği bölgeleri kontrol etme şeysi gelmiş bu arada, bana yaramıyor ama belki aknsiz alabilen olur: https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ Bana yarıyor da... Türknet nasıl? Yani eski evimde kablonette şanslılar ve şanssızlar olarak ikiye ayrılıyorduk. Ekşideki yorumlar inanılmaz kötü ama çok az yorum var. Gerçi bütün isslerde hep kötü yorumlar var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Bu akıllı sınırsız var 20/2, prime time'da 10/2'ye düşüyor, 90tl/ay, en anlamlı o geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Aceace said: paradoksalkedi said: Turknet eğer sorunsuz hizmet veriyorsa değilsin, yoksa şanslısın. Türknet'in AKN'siz hizmet verdiği bölgeleri kontrol etme şeysi gelmiş bu arada, bana yaramıyor ama belki aknsiz alabilen olur: https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ Bana yarıyor da... Türknet nasıl? Yani eski evimde kablonette şanslılar ve şanssızlar olarak ikiye ayrılıyorduk. Ekşideki yorumlar inanılmaz kötü ama çok az yorum var. Gerçi bütün isslerde hep kötü yorumlar var :D TeknoSeyir röportajını bir izle güven verici aslında. Facebook'ta sayfa altında olumlu yorum da çok. Ben 2 ay sonra deneyeceğim valla bitsin taahhüt. Ki AKN'siz veriyorsa bence direk dene yani, taahhüt de imzalamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 sike sike ona doncez herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 abi nasıl ya. ben kota kalkıyor diye düşünüyordum topic e bir girdim aklım çıktı. temmuz a kadar taahhüt var uydunet 25mbit 150gb kota. noldu ki şimdi buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 https://store.donanimhaber.com/7e/6c/54/7e6c54896c2417585c8b68def9e72bac.jpg kampanyalı olanları etkilemiyor galiba, yeni abone alımına kapatılmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Jeeztro said: abi nasıl ya. ben kota kalkıyor diye düşünüyordum topic e bir girdim aklım çıktı. temmuz a kadar taahhüt var uydunet 25mbit 150gb kota. noldu ki şimdi buna temmüzdan sonra geçirecekler sana geçmiş olsun. şuan ne kadar veriyorsun? esas limitsiz paketler 90 lira en ucuz gibi. zam yapmak için güzel oynamıslar bizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar