Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 kotayı aşarsan elektrikler kesiliyo evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 kablonet düdükleyecekmiş diyorlar da bir şey anlamadım yazılanlardan. https://mobile.donanimhaber.com/1-mayis-2017-kablonet-internet-tarifeleri-duzenlemeleri--125871555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 akn'nin a ve n'si kalkıyor anlaşılan sadece. hatta bi de üstüne fiyat cilası geliyor. burasının türkiye olduğunu unutmuştuk ya. biz de saftirik saftirik zannediyoruz ki, AKN kalkacak da, hızlar yükselecek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 TTNET'ti superonline'ı turk.neti arayın sikayet edin. Superonline sitesini güncellemiş 25mbs 89 tl gözüküyor. fark ettim de hiç bir servis sağlayıcı net tarife listesi yok. sırf akıl karıştırıcı reklamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Ben şeyi merak ediyorum telefon olmadan internet kullabilecez mi her ay kullanmadıgım telefona 18₺ para ödüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 yalın internet abi onun adı. bi 5 senedir falan var sanırım. hali hazırda taahhütsüz ttnet müşterisi ya da taahhüt bitimine 6 ay kaldıysa aşağıdaki paketlere geçiş sağlayabiliyorsunuz. https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/hafifleten-internet-kampanyasi.pdf f/p en iyi 35mbit 100gb aknli 70tl'lik paket gibi. türk.net güven vermiyor açıksası bana. öteki ispler de yalan oldu. benim 8mbit fullimitsiz 100 lira domaldığım paketi iyileştirmemeleri ve hala tutmaları taktire şayen yalnız. tarifeler arasında sırıtıyor resmen. insan 24mbit'e çekelim falan der insaf. 50gün daha buna kitli kaldım artık. neyse pazartesi olsun ben bunları bi daha arayıp çemkireyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 normalde yıllar geçtikçe internet fiyatları ucuzlar, bizde yatırım yapmadıkları halde fiyatlar artıyor ve taş devrine dönüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 akn yi kaldırıp kotayı geri döndürmek harika ya. evil mind resmen helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 bu arada hızım 3mbit`den 5mbit'e yükselmiş. sizde de değişiklik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 5mbit ne ya waptır o ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 telefonunu yaklaştır da bluetoothtan 3gp atiyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 ibne türktelekom bari fiber döşese,baktım yine benim buraya en fazla 16mbps veriyo, onuda 12 veriyo mk. Türknete bakıyom 50mbps veriyoz sizin oraya diyo, ulan bunlar telekomun altyapıdan vermiyomu nası oluyo bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 fiber varmı yokmu onu öğren. SOL olsa döşemiştir diyeceğim de türk net hakkında fikrim yok. sonra 50mbit e kadar altyapının desteklediğince ise 50mbit sınırlı 12 mbit almak hoş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 fiber yok burda :( türknetde bütün tarifeler aynı fiyat, misal bana yine 16 versin ama kota dolunca btknın dediği gibi hızım yine 16 kalsın (50 mbps e kadar diye tarife alıyoz sonuçta 16 a düşmesi gerekir) kötünün iyisi sonuçta şu an , böyle bişey olursa bana yeter valla 3mbps dan iyidir. Biraz dream senaryo gibi tabi, böyle işlermi hiç bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 canlı destek var sayfasında oradan bir sormayı denesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Heryerimiz BTK oldu ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 bizim adres için baktım ben de fiber yok tabiki. vdsl ile diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Ryzer said: bu arada hızım 3mbit`den 5mbit'e yükselmiş. sizde de değişiklik var mı? :gulmeefekti: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 GONDARCENGIZ said: ibne türktelekom bari fiber döşese,baktım yine benim buraya en fazla 16mbps veriyo, onuda 12 veriyo mk. Türknete bakıyom 50mbps veriyoz sizin oraya diyo, ulan bunlar telekomun altyapıdan vermiyomu nası oluyo bu iş? http://www.speedtest.net/result/6259789787.png ttnetin max 35 alırsınız dediği yerde stabil 60 üzeri aldım hep turknette. örnek olması açısından söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 akk dolmuş durumda iken böyle diyor. Bende anlayamadım nasıl bir mantık izliyorlar. birde 400mbit ten nerelere düştüm tüüü. neydim demeyecceksin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 ya bizim memlekette niye upload hep düşük niye bizede şöyle sağlam symmetrical bi internet sunulmuyo, extra altyapı falan mı lazım, olayı nedir bilen biri açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 http://www.speedtest.net/result/6259907840.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 http://www.speedtest.net/result/6259935051.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 acaba ne kadar veriyo ev sahibi buna. taşındığımda bu vardı direk asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 hadi ibneliğine yurtdışında yaşayan herkes koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar