hozceri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 842-845 sp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Bu ilvl itemları nerden topladınız instancelar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 hc+mitik+wq 830+ item ler var ama mitik sonrası atıyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 854 outlaw rogue (alliance) Snake#21169 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mythic te tanklık ne durumda zormu? Şu an prot pala kasıyorum. çok vaktim olmadıgı için tank oynuyorum. Sıra bekleme olayı sıfır sonuçta vakitten kazanıyorum. PUG normal raid takılırım . myhtic DG takılırım . öle takılırım diyorum. Bide pati artık Alliance olsun diyorum ya. horde de horde nereye kadar. Zaten eskiye göre baya fazla alliance pati sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Homo olsun hetero olsun pati nüfusunun çoğunluğu hala "fag" değil. O yüzden alliance biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 yeni Unholy DK kasıyorum, 2-3 güne 820'yi geçer herhalde yer varsa her türlü mythic, mythic+ kasmaya gelirim. Horde tabii ki de bir de. Arzamar#21520 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 olm beni unutmayın 843 enhancement shammy =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 su mythic grubunu hayata gecırsek? yaklasık 840 tank dk tank yaptım, bonesoul#2655 atın whisp, discord'dan muahbbet ede ede yaparız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Benide yazın, Undead Rogue 842 ilvl. Diabloquie#2731 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 smyrnas said: Mythic te tanklık ne durumda zormu? Şu an prot pala kasıyorum. Prot pala semigodmode :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 bütün tanklar iyi ya, bi tek brewmaster yok onu da sildiler sanırım oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 prot pala baya bi gömlek üstünde diğerlerinin maalesef. Gearlar iyileştikçe diğerleri ile ara kapanıcaktır ama şu anda 8+ yapmak istiyorsan tankın birinin prot olması şart gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 tunch said: prot pala baya bi gömlek üstünde diğerlerinin maalesef. Gearlar iyileştikçe diğerleri ile ara kapanıcaktır ama şu anda 8+ yapmak istiyorsan tankın birinin prot olması şart gibi bişey. raidlerden bahsediyorsan eğer world first alan guild 2 prot warrior ile bitirdi contenti. mythic+ bahsediyorsan dk ile 10+ yapanlar var, hem raiding için hem mythic+ için prot pala şart falan değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 aynen öyle bir şart yok. 10+ da daha çok dk ve warrior var paladine kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Bu Mythic 2 ile Mythic 10+ arasında fark ne anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 mythic+'larda tankın self healingi baya onemli orada da dk zaten akıyor. raid icinse prot warr her zaman bildigimiz hayvan gibi mitigationlı ve sıkıcı prot. guardian drood uzun zamandır ama bu kadar ıyı olmamıstı skill cap'i yuksek olsa da. prot palanın olayı tamamen uber cd'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Mitik +'lara tank lazımsa ben de gelebilirim. 848 Prot Warrior, Bathorized#2983 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Yalnız prot. pala hp pool'u en düşük tank ve inanılmaz fazla spike dmg. yiyor. Ben de %20 versatility %15 mastery var; ona rağmen eğer sotr downtime'da blocklayamazsam saçma sapan %30 - %40'a falan düşebiliyor hp'im. Hele HoV gibi trash'ı kalabalık ve heavy hitter olan dungeon'larda eziyet oluyor bu olay eğer party'de aoe stun falan cd'deyse vs. Bu arada geçen arcway yaptık +2; 3 tane dh vardı raid'de 862ilvl'lı falan adamlar. Stun'dan çıkmadan kestik add'leri falan hep, bi ara 820k dps'e falan çıktı legendary ring'li olan. Resmen healer'la bana iş düşmedi lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 ben warriorla versality stackleyemiyom ya. İtemler hep saçma sapan geliyor %8 de mi ne kaldı versality, crit haste mastery takılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 845 shadow pri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 bide battletag yazsanız suraya ne guzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 sus pis horde git kıvançla yap sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 samaella said: ben warriorla versality stackleyemiyom ya. İtemler hep saçma sapan geliyor %8 de mi ne kaldı versality, crit haste mastery takılıyorum :D Abi her yerde söylüyorum; şu anda biraz goldu ya da vakti olana bis statlarla 850+ olmak çok kolay. Obliterum 1.5k falan oldu; obliterum basılan craft itemlar 1k ile 15k arasında değişiyor arz yoğunluğuna göre. Ben de mesela haste + versatility gear bulamıyordum bir türlü; haste mastery gidiyordum genel olarak. Bir gece kafam attı AH'tan çektim bütün haste versatility itemlarını 35 tane de obliterum aldım. 100k falan tuttu 5 tane 850 ilvl bis item elde etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 insanlar en tercih edilen statların olduğu itemlara bis demeye başladı. yeni bir şey falan mı? eskiden 1 item 1 slot içinde bis'di. şimdi loot council yapıyoruz, herkes her şeye bis demeye başladı. yeni loot sistemiyle falan mı alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar