Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 esas hala anavatan partisi tarafindan yonetildigimizi sananlar yaniliyor sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Simdi aklima geldi . orucu 1 saat erken acmak icin yapiyor olmasinlar bunu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 orucun hangi vakitler arası tutulduğunu öğren de gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Bizden önce allahımızın saatlerini değiştiriyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 ohh iyi oldu kanka ayarlamakta zorlanıyodum kafam karışıyodu diyenler. bir saat farkını hesaplayamayıp sonra yazılımda falan çalışıp caka satıyorusnuz. götüboklu arap köylüler mutlu musunuz karanlıkta uyanmaktan :))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 isikta uyanmak icin radyolu ampul mu alalim illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 ben hep 8:30da uyanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Abi su an saat kac orada? 9.30 mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 9:48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 10:27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 14:17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 otekisi daha kotuydu. guzel uygulama bu. dasaaa said: kışın havanın 16'da kapkara olmasından yakınan biri olarak +1 diyorum. insanın yaşama sevinci kayboluyor kışları.. zaten kışın her şeyinden nefret ediyorum ya, neyse... 8sene oncesi lan! bunu 8sene once demisim. ayni dusuncedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 12:31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 umarım güneş hiç çıkmaz da azıcık teniniz beyazlaşır insana benzersiniz. yaz gelince kapalı lcd ekranı gibi oluyorsunuz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Denize girenleri kıskanmayalım pls. Evimin önünde plaj varsa benim suçum mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Ben de havanın geç kararmasından memnun olanlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 toplantı planlarının hepsinin içine sıçtı, iphone akıllı ya hepsini eski saat dilimine göre değil gmt +3'e göre ayarlanmış şekilde gösteriyor. aklınızda olsun 1 saat geriye alıyor tüm randevuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Dün işten çıkamadım lan. Saatin kaç olduğuna emin olamadık belirli süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Esh said: Abi su an saat kac orada? 9.30 mu? evet 9.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 adam şaka için 1 gün beklemiş, respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 BonePART said: Dün işten çıkamadım lan. Saatin kaç olduğuna emin olamadık belirli süre. Ohoo tam patrona, müdüre sunulacak bahane abi işte. Asssktir, pardon yarenim saat bla bla. Yanlış yapmışsınız siz ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 sizin iyi gene borsanın seans saatleri değişecek diye çalışma saatlerimiz kalıcı olarak uzayacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 axedice said: Denize girenleri kıskanmayalım pls. Evimin önünde plaj varsa benim suçum mu bu nasıl bahane lan. evin altında altın madeni olsa altın diş takıp beşi bir yerde ile gezilmesi normal mi karşılanacak. cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 bu ne talihsiz bir topic başlıgıdır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 calimero said: BonePART said: Dün işten çıkamadım lan. Saatin kaç olduğuna emin olamadık belirli süre. Ohoo tam patrona, müdüre sunulacak bahane abi işte. Asssktir, pardon yarenim saat bla bla. Yanlış yapmışsınız siz ;p Pazartesi geç kaldım ben bu saat muhabbeti yüzünden. Dediğin gibi herkes güldü geçti, işin garip tarafı tek ben geç kalmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar