behran Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 değişiklikler değişiklikler.. http://uk.ign.com/articles/2016/08/31/eve-online-going-free-to-play-after-13-years
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Bedava değil aslında. Wowun lvl 20 e kadar beleşi gibi.
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 indirir 2 gun listeye skill atar sileriz zaten
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 mailde gördümde bende anlam veremedim.
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Star Citizen ın ayak sesleri olabilir mi_? 2016 ve 2017 de çok uzay temalı oyun çıktı strateji,aksiyon,adventure,simülasyon olarak.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Oyuncu çekme şeyi ya normal oynayanın subssiz oynama ihtimali yok yine
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Genelde skilleri 4 e kadar artırma izini olan beleş oyun.
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Star Citizen için en az 3 sene daha var ve oyunun şimdiki hali bile 100gb'ı geçmiş durumda. Bitince sanırım 500gb yer isteyecektir.
loop Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Oyuncu çekmek için güzel düşünce. Plex kullanarak omega olabileceğizdir herhalde değil mi ?
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 DareJedi said: Star Citizen için en az 3 sene daha var ve oyunun şimdiki hali bile 100gb'ı geçmiş durumda. Bitince sanırım 500gb yer isteyecektir. 500gb olabilir cidden ya sdfg Ben de bu kis cikar diye umuyodum ama nafile
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 f2p ise ben bir dalmak istiyorum buna ya... oldu mu f2p?
loop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Daha olmadı.. Bu arada gemilerdeki role bonuslar ancak bir fleette mi aktif oluyor ? Cloaking sonrası anında kilitlenmek istiyorum hedefe. Covert Ops larda böyle bir özellik var ama role bonus gözüküyor.. Eğer öyleyse başka nasıl alternatifler var? Gemi, fit veya implant?
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 fleetle falan alakası yok onun. fleet boost modulleriyle gelen boostlar için lazım fleet sadece. bomber ile cloaktan çıkar çıkmaz kilitlenebilirsin hedefe. beklemene gerek kalmadan
loop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Tuzak kurmak istediğim gemiler bomberla harcanamayacak tipte gemiler. O zaman Panther kullanıcam..
Suark Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 pantherle neye tuzak kurcaksın ki? en son 1B di panter bomberla BS falan patlatabiliosun bu arada.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Drone varsa yalan olur bomberla her turlu
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Alt lazım panther e hot drop için solo oynanmaz
Suark Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 bide tuzak öyle kurulmaz cloak var diye tuzak olmaz olm delimisiniz. altın varsa süper, ben çok güzel yemlediydim. 1 tane sistem bulcaksın böle korsanların newbie avladığı, istasyonda 1-2 kişi olduğu bigün alt karakterine myrmidon alcaksın lowlar full tank, medler scam web dolu olucak. highlarada neut takabilirsin duruma göre. hull tank deneyebilirsini iyice yanıltır çünkü düşmanı. Neyse belte gitceksin abi, 4 tane SAYIYLA 4 tane t1 drone çıkarıcaksın. ne demek bu? çok noobsun o kadar noobsun ki 4 drone çıkarabiliosun ve t1 hepsi. öle beklicen beltte işte hatta varsa mining laser maden falan kazıcan. muhteşem kill hedefi. Sonra tabi sistemde bunlarn dscanle alamacayağı bi yerde ana karakterin olucak, harbinger olur drake olur hurricane olur. elemanlar seninkine çökünce sende bunlara çöküceksin. tabi myrmidonunda t2 droneların olucak biraz dps o yapıcak. Sonra uzaktan harbingerın fıtı fıtı vuracak, onlarda allahına kadar webli oldugu ıcın kıpırdayamıcaklar. BEEN THERE DONE THAT evede tuzak böyle olur, yanıltmayla.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Ne myrmidonu ne harbingeri ya. 2 tane svipul gelicek maymun edicek ondan sonra
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 kısa bir dönem oynamıştım, çok güzeldi ama oynadığım arkadaş bırakınca ben de bıraktım haliyle. beleş haliyle ne kadar oynanır acaba.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 kasımda başlıyormuş bu alpha clone muhabbeti kısıtlamalar var biraz. sadece t1 frigate/destroyer/cruiser ve t1 modulleri kullanabiliyor. skill train süresi daha yavaş. train edilebilecek skiller ve max levelleri belli. cloak / cyno kullanamıyor. bu arada 2-3 aylık bir karakterle bile pve için ayda max 6-7 saat ayırdığınızda zaten beleş oluyor oyun.
Öne çıkan mesajlar