Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Selam, MacBook Pro var bende bir süredir, satıp -Apple olmayan- adamakıllı bir şey alayım diyorum. Oyun dışında çok zorlayacak bir işlem yapmıyorum ama yine de efendi gibi rahatça son 1-2 yıla kadar çıkmış oyunları çalıştırabilecek, 1 senede pert olup fan sesi, hayvan gibi ısınma problemleri yaşatmayacak bir şey alayım istiyorum. Mac o konuda muazzam, 2 seneye yakındır kullanıyorum, en ufak bir çıt yok, ısınma son derece makul, bilgisayar 10 saniyede açılıyor halen. Tavsiyeleriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Lg g4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Komiklik olsun diye mi yazdın, ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Lenovo Y50 F/P olarak daha iyisi yok, özellikle dolar kuru bu vaziyetteyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 mac harici 2 senede hepsi pert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Onun dışında Monster'a bakabilirsin 950m var ama Notebookcheck'ten kontrol ettiğimde 950m ile 1 sene sonra yeni çıkan oyunları hiç oynayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 1 sene sonra çıkan oyunları bırak, son 1-2 senede çıkan oyunları takip etmiyorum zaten çoğunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Asteroth said: Komiklik olsun diye mi yazdın, ben anlamadım. Ahahah 2k tl telefon topiğinde komiklik yapacaktım burada yapmışım sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Macbook olunca tabii takip etmemen normal zaten çalıştırmıyor =). Ancak fazla oyun oynamıyorsan ve yeterince zamanın yoksa bence macbook sterilliğinden vazgeçme derim. Taşıması rahat, gayet hızlı ve stabil. Batarya ömrü uzun. Gaming Laptoplar taşınabilir masaüstü gibi macbook'a göre avantajları çok ama dezavantajları da çalışan adamı sıkabilir. Ben memnunum her istediğimi karşılıyor 2.5 yıl geçti üstünden ama hem bilgisayar hem adaptör ağır. Öyle küçük bir el çantasına koyayım götüreyim diyemiyorsun sırt çantasına koyuyorsun, çantanın yarısı laptop oluyor. Hafif olsun dersen bu sefer soğutması sıkıntılı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Ayrıca o isteklerini tam karşılayabilecek garantide bişi yok abi elektronik alet 2 tane msi almıştık öküz gibi olanlarından aynı ürünler biri 3 ay sonra patladı fan sesi ısınma random reset falan. Diğeri halen hiçbişi yok.Çizim işlerinde kullanıldılar oyun vs bişi yok yani en fazla youtube video izlenmiştir ekstra öyle hardcore işlemlerde yapılmadı. Kronik bir sorun harici biraz şans işi isteklerin.Bu yüzden firmalar 2 sene garanti veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 beyler şöyle 1300-1700 tl civarlarında yavaşlıktan ısınmadan kanser etmicek ağırlıklı film,word,excel falan kullanılacak laptop önersenize. asus lenovo falan baktım ama en son 8 sene önce falan laptop aldım piyasayı hiç bilmiyorum. arada şöyle indie oyunlar ,eski oyunları falan da açsın tabi alet. evde masaüstü var zaten oyun için. gidip laptopa 2.5-3k vermenin anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Thinkpad e460 ssdli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Lenovo flex 3 aldım kardeşime, 500$di amerikada refurbished. Dokunmatik ekran ve katlanir ekran çok büyük rahatlıkmis yatakta koltukta dizi film izlerken. Ses çıkışı da oldukça güçlü ve netdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 flex3 300 dolar değilmi ya? basit offis ve OCR programı çalıştıracak, video izleyecek pili iyi gidcek f/p ürünümüdür peki flex3? Öyle birşeye ihtiyaç oldu benim mb hayali yalan oldu. Banada önersenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Osx app storeda bissuru oyun var ya poe dir civ dir falan. Tam maclik oyunlar. Gecen gun annemin mid2010 pro sunu elden gecirdim, ram+ssd+sierra , sanki yeni makine almissin gib efekt verdi. 6 yillik alet lan dile kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Selam Kardeşime laptop bakıyorum. Mak müh. okuyo, çizim falan uğraşabileceği, oyun da oynayabileceği bi makina lazım. En uygunu monster'ın abra a7'si gibi geliyor bana ama çok da bu işlerden anlamıyorum. f/p açısından daha iyi önerilerinize açığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Ya hu help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Esh said: Osx app storeda bissuru oyun var ya poe dir civ dir falan. Tam maclik oyunlar. Gecen gun annemin mid2010 pro sunu elden gecirdim, ram+ssd+sierra , sanki yeni makine almissin gib efekt verdi. 6 yillik alet lan dile kolay. PoE oynanır mı macbook pro'da, HS oynarken bile ısınıyor alet uzun süre çalıştırınca. Geçen ekran kartını yaktım aletin ki HS falan da oynamıyorum 6-7 aydır lel. Bir haftadır tamirde, işlerim inanılmaz aksadı mk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 parasıyla rezil olmak böyle bir şey herhalde. aleti çalıştırmaya korkmak nedir abi asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Abi oyun oynamak için almadım da, cidden bok gibi oyun performansı aletin. Ekran kartını nasıl yaktığımı ise inan bilmiyorum. İmkansızı başardım sanırım. Telefonda sordum ne olmuş diye, soğutucunun kablosu falan bir şeyler saçmaladılar ama imkanı yok yerinden çıkmış olmasının. Taşıması, stabilliği, pili, işim konusunda sunduğu deneyim ve müşteri hizmetleri inanılmaz iyi ama oyun oynamak hayal yani. Civ miv oynanmaz 13"'lik macbook pro'da (Benimki 2015 bi de). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 koy abi wallpaper olarak https://alpha.wallhaven.cc/wallpapers/thumb/small/th-389070.jpg oyunların ikonlarını lütfen baktığı açıya göre yerleştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 AHAHAHAHAHAH çok iyiymiş bu. Bu arada mac'i servise yollayınca emektar HP Elitebook 8560p var ona döndüm. Altında 7/24 soğutucu çalışıyor, hesapta aliminyum kasa, ekstra soğutuculu vs. ama odayı 1-2 derece daha sıcak hale getiriyor idle'da bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 gpu heavy şeyler oynamıyorsan https://www.amazon.com/Microsoft-Surface-Intel-Windows-Anniversary/dp/B01M050QJ1/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1489148020&sr=8-1-spons&keywords=surface%2Bpro&th=1 kafan rahat olsun ısınma ıvır zıvır derdi yok. taşınabilirlik, performans, ekran, touch screen, keyboardun portatifliği, kalemi. 10 numara alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Gençler 4k tl sınırında laptop lazım. autocad çizim counter overwatch tarzı fps oyun da oynayabilirse mid range de güzel olur ama acil alınacak. onun için bir model söylerseniz bakalım hemen kardeşime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V7-1-2.html illa 4k altı diyorsan 15 inç modelleri daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar