Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop Tavsiye

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Selam,

MacBook Pro var bende bir süredir, satıp -Apple olmayan- adamakıllı bir şey alayım diyorum.

Oyun dışında çok zorlayacak bir işlem yapmıyorum ama yine de efendi gibi rahatça son 1-2 yıla kadar çıkmış oyunları çalıştırabilecek, 1 senede pert olup fan sesi, hayvan gibi ısınma problemleri yaşatmayacak bir şey alayım istiyorum.

Mac o konuda muazzam, 2 seneye yakındır kullanıyorum, en ufak bir çıt yok, ısınma son derece makul, bilgisayar 10 saniyede açılıyor halen.

Tavsiyeleriniz nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

Macbook olunca tabii takip etmemen normal zaten çalıştırmıyor =). Ancak fazla oyun oynamıyorsan ve yeterince zamanın yoksa bence macbook sterilliğinden vazgeçme derim. Taşıması rahat, gayet hızlı ve stabil. Batarya ömrü uzun.

Gaming Laptoplar taşınabilir masaüstü gibi macbook'a göre avantajları çok ama dezavantajları da çalışan adamı sıkabilir. Ben memnunum her istediğimi karşılıyor 2.5 yıl geçti üstünden ama hem bilgisayar hem adaptör ağır. Öyle küçük bir el çantasına koyayım götüreyim diyemiyorsun sırt çantasına koyuyorsun, çantanın yarısı laptop oluyor. Hafif olsun dersen bu sefer soğutması sıkıntılı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca o isteklerini tam karşılayabilecek garantide bişi yok abi elektronik alet 2 tane msi almıştık öküz gibi olanlarından aynı ürünler biri 3 ay sonra patladı fan sesi ısınma random reset falan.
Diğeri halen hiçbişi yok.Çizim işlerinde kullanıldılar oyun vs bişi yok yani en fazla youtube video izlenmiştir ekstra öyle hardcore işlemlerde yapılmadı.
Kronik bir sorun harici biraz şans işi isteklerin.Bu yüzden firmalar 2 sene garanti veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
beyler şöyle 1300-1700 tl civarlarında yavaşlıktan ısınmadan kanser etmicek ağırlıklı film,word,excel falan kullanılacak laptop önersenize.

asus lenovo falan baktım ama en son 8 sene önce falan laptop aldım piyasayı hiç bilmiyorum.

arada şöyle indie oyunlar ,eski oyunları falan da açsın tabi alet.

evde masaüstü var zaten oyun için. gidip laptopa 2.5-3k vermenin anlamı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Selam

Kardeşime laptop bakıyorum.

Mak müh. okuyo, çizim falan uğraşabileceği, oyun da oynayabileceği bi makina lazım.

En uygunu monster'ın abra a7'si gibi geliyor bana ama çok da bu işlerden anlamıyorum. f/p açısından daha iyi önerilerinize açığım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Osx app storeda bissuru oyun var ya poe dir civ dir falan. Tam maclik oyunlar.

Gecen gun annemin mid2010 pro sunu elden gecirdim, ram+ssd+sierra , sanki yeni makine almissin gib efekt verdi. 6 yillik alet lan dile kolay.

PoE oynanır mı macbook pro'da, HS oynarken bile ısınıyor alet uzun süre çalıştırınca. Geçen ekran kartını yaktım aletin ki HS falan da oynamıyorum 6-7 aydır lel. Bir haftadır tamirde, işlerim inanılmaz aksadı mk...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi oyun oynamak için almadım da, cidden bok gibi oyun performansı aletin. Ekran kartını nasıl yaktığımı ise inan bilmiyorum. İmkansızı başardım sanırım. Telefonda sordum ne olmuş diye, soğutucunun kablosu falan bir şeyler saçmaladılar ama imkanı yok yerinden çıkmış olmasının.

Taşıması, stabilliği, pili, işim konusunda sunduğu deneyim ve müşteri hizmetleri inanılmaz iyi ama oyun oynamak hayal yani. Civ miv oynanmaz 13"'lik macbook pro'da (Benimki 2015 bi de).
Sosyal ağlarda paylaş

gpu heavy şeyler oynamıyorsan

https://www.amazon.com/Microsoft-Surface-Intel-Windows-Anniversary/dp/B01M050QJ1/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1489148020&sr=8-1-spons&keywords=surface%2Bpro&th=1

kafan rahat olsun

ısınma ıvır zıvır derdi yok. taşınabilirlik, performans, ekran, touch screen, keyboardun portatifliği, kalemi. 10 numara alet.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...