Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 ya abi simülasyon diyince hemen çarpıtmayın anladınız siz onu. pes'le kıyaslayınca fifa yanında çok daha fazla gerçekçi öge barındırıyor. gamepad'i tuttuğun andan itibaren anlıyorsun o farkı. yani şu konuda tartışmak saçma gerçekten. 2017 yılında pes fifa tartışmayı yapmaya utanıyorum. ben fanboyluk yapmıyorum mesela. pes'in daha iyi olduğu birgün gelirse ona geçerim fifa'nın ekmeğini yemiyorum. ama son 10 senelik periyoda bakarsak aradaki fark uçurum. fanboyum dersiniz anlarım. oynadığınız boktan oyunu burda pazarlamayın yani sdfs. gericiysek gericiyiz kardaş de canımı ye. ama burda fifa boktan pes iyi demek nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 diger oyundan 1 mac atip tartisma yapsam ben de utanirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Cıks olmamış forma grafikleri on numara, zenci oyuncuların grafikler güzel kalan her şey tırt. Teknik direktör koymasalar olurmuş belli takımlarda var sadece onda da taç bile olsa hemen onu gösteriyor kamera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Ben PES i de oynadım Fifa'yı da (en az 50-60 PES macı attım yeter heralde yargılamak icin). Gecen seneki fifa en begenmedigim fifalardan biri olmasına ragmen hala fifa coook daha iyi pesten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Bu saçma bir kıyas sen diyorsun ki Grant tourismo need for speed'e göre çok daha iyi birisi arcade diğeri simülasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Demo'yu oynadım. Yan toplar aşırı basit olmuş, geri kalan aynı gibi. Sanırsam demodan kaynaklı bir de mesafe tanımadan iyi yazıyor Rooney, kaleci kıpırdamıyor. Ama duran topları beğenmedim. Hedef şeysini istediğin yere getirmek hassas baya, çok vakit geçer duran toplarda. Senaryo modundan da ufak bi bölüm var, o baya iyi gibi. Maç sonu röpörtajda ibra gibi konuşabilioz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 abi L3'e basinca durap topta kamera degisiyor. paslar kolay, ama defans da baya cevik artik... fizik olayini daha da on plana cikarmislar. uzak sutlar genelde gol oluyor. sakatlanma baya fazla (20 mac yaptim arkadaslarla 10'unda biri sakatlandi, devam edemedi) kornerler guzel olmus yeni aciyla (L3 ile degisiyor kamera) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 DareJedi said: Bu saçma bir kıyas sen diyorsun ki Grant tourismo need for speed'e göre çok daha iyi birisi arcade diğeri simülasyonHangisini arcade hangisini simulasyon olarak degerlendirdigini bilmiyorum da fifa ile pesten. Ben gameplay e bakarım oynarken nasıl hissettigime. PES her oynadıgımda eksik geldi. Oyunun akıcılıgı, oyun icinde yapmayı dusunduklerime oyunun verdigi tepki hep hep yetersiz geldi, hep birseyler eksikti. Hic oyun oynarken huzursuz hisseder misiniz kendinizi bilmem de PES oynarken baya huzursuzlandım yani oyun istediklerimi yapmama izin vermiyor gibi. Beni bu ilgilendirir buna gore hangi oyunun daha iyi oldugunu soyluyorum. Ayrıca da iki tane futbol oyunu var piyasada tabiki birbirleri ile karsılastırılacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 same old. kocaman fifa 17 yaziyor, fifa konusalim.. konami'yelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 PC'de tuşları bi türlü ayarlayamadım. sildim oyunu. bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 spotta bile 240 lar 300 ler havada uçuşuyor ulan bu ne sdfs. oyunu beğendim. çıktığı gibi yapıştırırım bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Bu sene ikisi de çok başarılı oyun olmuş kendi alanında. Geçen 3 senede pes oynayıp meh olmamış diyerek direk eleyebiliyorduk ama bu sene öyle değil. İkisini de alırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 D&R'daki PC fiyatına baktım. 250TL. anasının şeyi ya. norveç'te bile daha ucuz amk. allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 195e var ön sipariş digital kod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 ps4 için arkadaşım diyordu geçen gün 155'e dijital kod var, 60 tl'ye de secondary hakkını satıyorsun 95e geliyor oyun gayet iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Aiko said: PC'de tuşları bi türlü ayarlayamadım. sildim oyunu. bok xbox gamepad harici yalan pc'de. onunla her şey konsoldaki setting ile çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Spota düşmüş mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Meksika üstünden kaca geliyor pc için bakan oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 pc'e https://www.gamesmonde.com/fifa-17 buradan aldım ben 110 tl. daha key fln gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Ben ps4 için diablo, gta 5, bf4, lords of fallen verip ücretsiz takasa girdim direk. Aynı oyunlar zaten dijital olarak var elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 ps3'te hala oynayan var mı bilmiyorum ama ben ps3'e almaya düşünüyorum. us psn hesabında 60 dolar. 2 kişiye indirme hakkı veriyor. düşünen varsa iletişime geçebilir. 30 dolara gelecek o da 89-90 lira yapıyor. 4 yıldır bu yöntemle digital alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 amazonda ps4 versiyonu da digital dl 60 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 ps4 yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 amazondaki key us psn istiyor galiba. satmadı ben de zorlamadım böyle bi bokluk vardır diye. en ucuz nereden alırız ya? ps4 için key falan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar