Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 17

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya abi simülasyon diyince hemen çarpıtmayın anladınız siz onu. pes'le kıyaslayınca fifa yanında çok daha fazla gerçekçi öge barındırıyor. gamepad'i tuttuğun andan itibaren anlıyorsun o farkı.

yani şu konuda tartışmak saçma gerçekten. 2017 yılında pes fifa tartışmayı yapmaya utanıyorum.

ben fanboyluk yapmıyorum mesela. pes'in daha iyi olduğu birgün gelirse ona geçerim fifa'nın ekmeğini yemiyorum. ama son 10 senelik periyoda bakarsak aradaki fark uçurum.

fanboyum dersiniz anlarım. oynadığınız boktan oyunu burda pazarlamayın yani sdfs.

gericiysek gericiyiz kardaş de canımı ye. ama burda fifa boktan pes iyi demek nedir.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Cıks olmamış forma grafikleri on numara, zenci oyuncuların grafikler güzel kalan her şey tırt. Teknik direktör koymasalar olurmuş belli takımlarda var sadece onda da taç bile olsa hemen onu gösteriyor kamera
Mesaj tarihi:
Ben PES i de oynadım Fifa'yı da (en az 50-60 PES macı attım yeter heralde yargılamak icin). Gecen seneki fifa en begenmedigim fifalardan biri olmasına ragmen hala fifa coook daha iyi pesten.
Mesaj tarihi:
Demo'yu oynadım. Yan toplar aşırı basit olmuş, geri kalan aynı gibi. Sanırsam demodan kaynaklı bir de mesafe tanımadan iyi yazıyor Rooney, kaleci kıpırdamıyor.

Ama duran topları beğenmedim. Hedef şeysini istediğin yere getirmek hassas baya, çok vakit geçer duran toplarda.

Senaryo modundan da ufak bi bölüm var, o baya iyi gibi. Maç sonu röpörtajda ibra gibi konuşabilioz ehe
Mesaj tarihi:
abi L3'e basinca durap topta kamera degisiyor.

paslar kolay, ama defans da baya cevik artik...

fizik olayini daha da on plana cikarmislar.
uzak sutlar genelde gol oluyor.
sakatlanma baya fazla (20 mac yaptim arkadaslarla 10'unda biri sakatlandi, devam edemedi)
kornerler guzel olmus yeni aciyla (L3 ile degisiyor kamera)
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Bu saçma bir kıyas sen diyorsun ki Grant tourismo need for speed'e göre çok daha iyi birisi arcade diğeri simülasyon
Hangisini arcade hangisini simulasyon olarak degerlendirdigini bilmiyorum da fifa ile pesten. Ben gameplay e bakarım oynarken nasıl hissettigime. PES her oynadıgımda eksik geldi. Oyunun akıcılıgı, oyun icinde yapmayı dusunduklerime oyunun verdigi tepki hep hep yetersiz geldi, hep birseyler eksikti. Hic oyun oynarken huzursuz hisseder misiniz kendinizi bilmem de PES oynarken baya huzursuzlandım yani oyun istediklerimi yapmama izin vermiyor gibi. Beni bu ilgilendirir buna gore hangi oyunun daha iyi oldugunu soyluyorum.

Ayrıca da iki tane futbol oyunu var piyasada tabiki birbirleri ile karsılastırılacaklar.
Mesaj tarihi:
Bu sene ikisi de çok başarılı oyun olmuş kendi alanında. Geçen 3 senede pes oynayıp meh olmamış diyerek direk eleyebiliyorduk ama bu sene öyle değil. İkisini de alırım ben.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

PC'de tuşları bi türlü ayarlayamadım. sildim oyunu. bok

xbox gamepad harici yalan pc'de. onunla her şey konsoldaki setting ile çalışıyor.
Mesaj tarihi:
ps3'te hala oynayan var mı bilmiyorum ama ben ps3'e almaya düşünüyorum. us psn hesabında 60 dolar. 2 kişiye indirme hakkı veriyor. düşünen varsa iletişime geçebilir. 30 dolara gelecek o da 89-90 lira yapıyor. 4 yıldır bu yöntemle digital alıyorum.
  • Yeni Oluştur...