Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noyansama kizlara karsi dusunceleri ifsa

incdarkness

Öne çıkan mesajlar

tldr;

N: "hanqisini siQiyim kanqi?"
I: Aşık olduğunu / olabileceğini kanka
N facebook wall : 10 yılda 3. sevişmem

... belirsiz bi kavga

I Sevgilisi : Sevgilimle kavga ediyorsun da beni niye ekliyon lan xırbo?
N : Seviyorum ben Incdarknessı
I : Şimdi sittim seni patide rezil edicem seni HHAAHUHHAAEEEUHA (evil laugh)
Sosyal ağlarda paylaş

link bilgisayardan açıldı. bu konuşmaları falan niye kızın hesabından yayınladınız onu anlamadım. bu hesabın sahibinin ismi yok hiç mesajlarda. fake hesapmış ok.

bir de dün kankayken bir gün sonra "lan velet" düzeyine geçmiş ilişki ona çok güldüm sdgsdf

bu arada noyan'ın instagram hesabında kum gibi kız var. elemanın her fotoğrafına 40 tane beğeni yorum falan geliyor kızlardan.

cins bir tip olduğu için ilgi çekiyor muhtemelen. tanıyan sonra kaçıyordur arkasına bakmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

duzgun duzenli iliskin olsa yukardaki ornekteki gibi 30 yilda 1 de olur sikinti da olmaz. muhabbeti bile gecmez

bekar bir erkek olarak 10 yilda 3 den benim anladigim eller nasir olmus.
bu anlamda daha dusuk rakamlar varsa ciksin anlatsin. yok valla nasir degil, sunu sunu kullaniyorum cok iyi kayganlastiriyo desin
Sosyal ağlarda paylaş

https://noyansama.wordpress.com/2016/08/23/noyannin-kot-sort-maceralari-vol-1-part-i/

yazdığı hikayeden

said:
Sonra yürümeye başlayım bari nasıl olsa yolda ilginç birşeyler olur ve bütün yolu yürümek zorunda kalmam dedim . Henüz üçyüz metre yürüdükten sonra araçlarını park etmiş bir iki sarhoş karşıma çıktı.. Müzik dinliyordum söylediklerini duymadıkça daha da yüksek sesle bağırmaya başladıklarında seslerini duydum..

– ” senin o saçını sikerim amına kodumun çocuğu gel buraya ” diye bağırdığını duyabildim tek kulaklığımı çıkardığımda.

İki elimi bir birine kavuşturup japonların saygı selamını verip eğilip

– “Kavga etmek hiç istemiyorum şuan ve buna hiç gerek yok , iyi geceler ” dedim önüme döndüm.

– ” Ne konuşuyorsun lan sen amınoğlu senin belanı sikeriz ” diyip arkamdan koşmaya başladılar.

Hızlı bir depar atıp kendimi tekrar güvenli bir mesafeye alıp tekrar japon usulü selamımı verip

– “Beni yakalamanıza ve dövmenize olasılık yok bu yüzden yormayın kendinizi boşunuza , keyfinize bakın iyi geceler ” dedim ve daha da küfür ettiler ve tekrar başarısız bir koşturma denemesinden sonra bana ulaşamayacaklarını anlayınca araçlarının başına döndüler..

Sosyal ağlarda paylaş

Valthon said:

10 yilda 3 kadınla demiş. 3 kez dememiş?

İfşayı ben şöyle algıladım: "bu eleman size methiyeler duzuyor bol enerjili tırı vırılı ama tek amacı tabii ki de pompa."

Malesef çoğu erkek böyle :( suratına iyi ve masum çocuk arkandan abaza muhabbeti.

şu da arada kaynamasın, valthon yaralıymış.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...