Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 İşte böyle threadler için yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Sabah bok gibi havaya karşın güzel topic başladım okumaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Facebook fotolarında yazılar okunmayor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 xunn said: İşte böyle threadler için yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Bi bok da yokmuş ya çekirdek çitlemelik içerik. 2 ergenin sohbeti tadında neyse noyan dahil olsun topiğe şenlensin aşıkların atışmalarıyla yey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Aaa ne kadar enteresan bir konu, bizimle paylaştığın için teşekkürler. Bize ne eykü, eşek kadar oldunuz hala körle yatınca şaşı kalktık diye şaşırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Kim kime kaymis lan cozemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Tamam dağılın, topiği kitliyorum. Burdan ekmek çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 tldr; N: "hanqisini siQiyim kanqi?" I: Aşık olduğunu / olabileceğini kanka N facebook wall : 10 yılda 3. sevişmem ... belirsiz bi kavga I Sevgilisi : Sevgilimle kavga ediyorsun da beni niye ekliyon lan xırbo? N : Seviyorum ben Incdarknessı I : Şimdi sittim seni patide rezil edicem seni HHAAHUHHAAEEEUHA (evil laugh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Esh said: Kim kime kaymis lan cozemedim noyan onun bunun bacısını face bukta eklemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Ya noyan gelsede eğlence çıksa aslında. Böyle noyansız noyan konusu çekilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 DavidMills said: Tamam dağılın, topiği kitliyorum. Burdan ekmek çıkmaz. ben cikarayim sana ekmegi 10 yilda 3den bahsedelim biraz. daha dusuk rakamlarla takilan var mi arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 3. Sayfada, hevesle okunmaya yakın, dayalı döşeli, 3+1 mesaj alanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 öff değmedi ya o kadar okuduğuma yetersizmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Beeen? Son 27 yıldır 1 kişi oldu benim. Gerçi evliyim ben , benim durum sayılmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 link bilgisayardan açıldı. bu konuşmaları falan niye kızın hesabından yayınladınız onu anlamadım. bu hesabın sahibinin ismi yok hiç mesajlarda. fake hesapmış ok. bir de dün kankayken bir gün sonra "lan velet" düzeyine geçmiş ilişki ona çok güldüm sdgsdf bu arada noyan'ın instagram hesabında kum gibi kız var. elemanın her fotoğrafına 40 tane beğeni yorum falan geliyor kızlardan. cins bir tip olduğu için ilgi çekiyor muhtemelen. tanıyan sonra kaçıyordur arkasına bakmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 10 yilda 3 kadınla demiş. 3 kez dememiş? İfşayı ben şöyle algıladım: "bu eleman size methiyeler duzuyor bol enerjili tırı vırılı ama tek amacı tabii ki de pompa." Malesef çoğu erkek böyle :( suratına iyi ve masum çocuk arkandan abaza muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 duzgun duzenli iliskin olsa yukardaki ornekteki gibi 30 yilda 1 de olur sikinti da olmaz. muhabbeti bile gecmez bekar bir erkek olarak 10 yilda 3 den benim anladigim eller nasir olmus. bu anlamda daha dusuk rakamlar varsa ciksin anlatsin. yok valla nasir degil, sunu sunu kullaniyorum cok iyi kayganlastiriyo desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 https://noyansama.wordpress.com/2016/08/23/noyannin-kot-sort-maceralari-vol-1-part-i/ yazdığı hikayeden said: Sonra yürümeye başlayım bari nasıl olsa yolda ilginç birşeyler olur ve bütün yolu yürümek zorunda kalmam dedim . Henüz üçyüz metre yürüdükten sonra araçlarını park etmiş bir iki sarhoş karşıma çıktı.. Müzik dinliyordum söylediklerini duymadıkça daha da yüksek sesle bağırmaya başladıklarında seslerini duydum.. – ” senin o saçını sikerim amına kodumun çocuğu gel buraya ” diye bağırdığını duyabildim tek kulaklığımı çıkardığımda. İki elimi bir birine kavuşturup japonların saygı selamını verip eğilip – “Kavga etmek hiç istemiyorum şuan ve buna hiç gerek yok , iyi geceler ” dedim önüme döndüm. – ” Ne konuşuyorsun lan sen amınoğlu senin belanı sikeriz ” diyip arkamdan koşmaya başladılar. Hızlı bir depar atıp kendimi tekrar güvenli bir mesafeye alıp tekrar japon usulü selamımı verip – “Beni yakalamanıza ve dövmenize olasılık yok bu yüzden yormayın kendinizi boşunuza , keyfinize bakın iyi geceler ” dedim ve daha da küfür ettiler ve tekrar başarısız bir koşturma denemesinden sonra bana ulaşamayacaklarını anlayınca araçlarının başına döndüler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 adam tam bir televangelist ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 noyan gelirse would bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Valthon said: 10 yilda 3 kadınla demiş. 3 kez dememiş? İfşayı ben şöyle algıladım: "bu eleman size methiyeler duzuyor bol enerjili tırı vırılı ama tek amacı tabii ki de pompa." Malesef çoğu erkek böyle :( suratına iyi ve masum çocuk arkandan abaza muhabbeti. şu da arada kaynamasın, valthon yaralıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 /summon Aruzyon said: Goş goş konuşmaların günyüzüne çıktı sdfsdf. popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 xunn said: İşte böyle threadler için yaşıyorum. http://www.relatably.com/m/img/delicious-memes/3865d1e145be13b0f7c5e70b102c25c6969bb81eae46eac867f4b1430d1d097b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar