Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noyansama kizlara karsi dusunceleri ifsa

incdarkness

Öne çıkan mesajlar

iste ben boyle spirituel seks ariyorum kizlarla konusmalari
yada hergun sevisiyorum demesine ragmen official 10 yilda 3 kisiyle sevistim demesi

bu olayin tek sebebi beni engelledikten sonra kiz arkadasimi eklemesi
kiz arkadasimin neden ekledin dediginde benim hata yapmis olmam bidibidi seklinde dile getirmesi ustune yalan soylemesi

o kiz benim sözlüm ve benim icin degeri herseyden fazla o yuzden oyle veled-i zinalik yapana böyle muhterem ifsa yaparim

Buyrun tum detaylari
// link kaldirildi.

teker teker albumlerde gorebilirsiniz 10 yildir 3 kere sevismis kisinin birbirine uymayan yorumlari

ha sorarsaniz birde hepimiz sig gorusluyuz ona kendini begenmis olarak goren hepimiz egitimin bize dayattigi seylere inaniyormusuz
bizim kapasitemiz yetmiyormus onunki yetiyormus
Sosyal ağlarda paylaş

elimde daha private mesajdan yazilmis yazilarin zamaninda cekilen fotograflari da var. ama istedigini yapsin onlari paylasmicam sadece nasil bir kisilik oldugunu ifsa etmek icin bunu paylastim

kendisini yalandan annesine kiz arkadasima attigi mesajlarin aynisini atmakla tehdit ettim ama tabiki yapmicaktim yapmamda

cunku assagilik bir insan degilim, sadece bu insanin hirslandiginda neler yaptigini gorulmesini istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

incdarkness said:

bişey bişey bişey bişey

Ha sen, senin sözlüne alenen yalan söyleyecek birisi ile kanka olup facebook'tan muhabbet ediyosun yani.

Kusura bakma ama kızın yerinde olsam senden ayrılırdım. İnsanların sevdikleri insanla beraber, sevdikleri insanın arkadaşları ile de arkadaş olduklarını göze alırsak, senin hayatının sonuna kadar abaza kalmayı haketmen gerekiyor.

Bence kızı seviyorsan, kızın iyiliği için ayrıl. Kusura bakma kötü niyetimden söylemiyorum. Patidaş acı söyler.
Sosyal ağlarda paylaş

incdarkness said:

...
yada hergun sevisiyorum demesine ragmen official 10 yilda 3 kisiyle sevistim demesi
...

anlattiklarina inanan var miydi ki?
gerci enerji menerji muhabbetine inanan tipler onlara da inanabilir.

asil soru, ne bicim hayatlariniz var da bu tip insanlarla muhatap oluyosunuz, facebookta chat yapiyosunuz. cok ilginc gercekten
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...