incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 iste ben boyle spirituel seks ariyorum kizlarla konusmalari yada hergun sevisiyorum demesine ragmen official 10 yilda 3 kisiyle sevistim demesi bu olayin tek sebebi beni engelledikten sonra kiz arkadasimi eklemesi kiz arkadasimin neden ekledin dediginde benim hata yapmis olmam bidibidi seklinde dile getirmesi ustune yalan soylemesi o kiz benim sözlüm ve benim icin degeri herseyden fazla o yuzden oyle veled-i zinalik yapana böyle muhterem ifsa yaparim Buyrun tum detaylari // link kaldirildi. teker teker albumlerde gorebilirsiniz 10 yildir 3 kere sevismis kisinin birbirine uymayan yorumlari ha sorarsaniz birde hepimiz sig gorusluyuz ona kendini begenmis olarak goren hepimiz egitimin bize dayattigi seylere inaniyormusuz bizim kapasitemiz yetmiyormus onunki yetiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 elimde daha private mesajdan yazilmis yazilarin zamaninda cekilen fotograflari da var. ama istedigini yapsin onlari paylasmicam sadece nasil bir kisilik oldugunu ifsa etmek icin bunu paylastim kendisini yalandan annesine kiz arkadasima attigi mesajlarin aynisini atmakla tehdit ettim ama tabiki yapmicaktim yapmamda cunku assagilik bir insan degilim, sadece bu insanin hirslandiginda neler yaptigini gorulmesini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Her türlü reklam alınır. Reklam editi. ÇabukVPN ayda sadece 1$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 abi şu noyan denilen arkadaşı niye ciddiye alıp muhattap olduğunuzu ben acayip merak ediyorum. "rahibin spiritüel güçleri olan ama kilise korkusuyla bastıran kızı" noktasında gözlerimden kan aktı yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Guldurdunuz abi eyvallah sjsbsj Yatiyorum bende uyaninca bakarim neler olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 1. sayfa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 incdarkness said: bişey bişey bişey bişey Ha sen, senin sözlüne alenen yalan söyleyecek birisi ile kanka olup facebook'tan muhabbet ediyosun yani. Kusura bakma ama kızın yerinde olsam senden ayrılırdım. İnsanların sevdikleri insanla beraber, sevdikleri insanın arkadaşları ile de arkadaş olduklarını göze alırsak, senin hayatının sonuna kadar abaza kalmayı haketmen gerekiyor. Bence kızı seviyorsan, kızın iyiliği için ayrıl. Kusura bakma kötü niyetimden söylemiyorum. Patidaş acı söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 ay ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 ace ilk sayfadan geçirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 canınız bu kadar kolay sıkılabiliyorsa sağa sola enerji topu yollayabildiğini iddia eden insanlarla sıkı fıkı olmayın bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 noyan şormeyi dövmüştü sonra buraya özür mesajı yazdırmıştı o geldi aklıma ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 vohuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 many upload so image wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 reklam alani..aha 2.sayfata dusmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 incdarkness said: ... yada hergun sevisiyorum demesine ragmen official 10 yilda 3 kisiyle sevistim demesi ... anlattiklarina inanan var miydi ki? gerci enerji menerji muhabbetine inanan tipler onlara da inanabilir. asil soru, ne bicim hayatlariniz var da bu tip insanlarla muhatap oluyosunuz, facebookta chat yapiyosunuz. cok ilginc gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Ifsaya baktım da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 İşsizlik her kötülüğün anasıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Bence bu başlığa ikinci sayfada yetişmek bile marifet. Popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Link açılmıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 @Marty incdarkness,Jaegerjaquez,Noyan ayrılmaz 3'lu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 ace vurmus öldürmüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 ShadowFax said: Ifsaya baktım da anlamadım. sabah sabah bayagi da beyin yordum da ben de anlamadim chati okuyunca bayaa abaza muhabbeti yapilio onu mu seedeyim yoksa bunu mu diye, sonra olay bi anda sktir git'e donmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 bende link açılmadı kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar