fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Normal klibin içine yazılar yazmak nasıl bi kafa ürünü!!! He tamam ikna oldum evrim yokmuş :) http://www.youtube.com/watch?v=gfqd46LYfTQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Tek elle bilgi almak isteyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 senin gibi sazanlar atlasın daha çok izlensin diye. klibin orijinalinde yazı mazı yok. https://www.youtube.com/watch?v=i7588jNaBdc edit: ha zaten olayın farkındaysan başlığı niye sanki şarkıyı söyleyenin marifetiymiş gibi yaptın anlamadım neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 link tıklamaya korkuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Abla enteresanmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 k1nJo said: senin gibi sazanlar atlasın daha çok izlensin diye. klibin orijinalinde yazı mazı yok. https://www.youtube.com/watch?v=i7588jNaBdc edit: ha zaten olayın farkındaysan başlığı niye sanki şarkıyı söyleyenin marifetiymiş gibi yaptın anlamadım neyse. Sen çok yanlış anlamışsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Subliminal tekniği işte illuminati hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 abi yanlış anlamışımdır çünkü başlık çok saçma. edit: şarkıcının ismini duymadım zaten hiç. thumbnail'dan aptal bi klip olduğu da belli. başlıktan dolayı en kısa yoldan popüler olunmak için yapılmış bi şey sandım o yüzden. suçlu tamamen op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 güzel işte seks ve bilim bir arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 said: Bu şekilde daha çok izlenme rekoru kırmak için yapılmış komple bile ola bilir yani Yoksa kadın adamları mahkemeye verirdi Yadaki bilmelerinden hiçde rahatsız deyil 😕 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 feamer doğru söyle sen mi yazdın onu youtube'a sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Tuğba Özerk tamamda, Evrim kim la ? :S 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 heee ben yazdım, profilde benim fotom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 k1nJo said: senin gibi sazanlar atlasın daha çok izlensin diye. klibin orijinalinde yazı mazı yok. https://www.youtube.com/watch?v=i7588jNaBdc edit: ha zaten olayın farkındaysan başlığı niye sanki şarkıyı söyleyenin marifetiymiş gibi yaptın anlamadım neyse. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Feamer said: heee ben yazdım, profilde benim fotom... youtube'a girip kim yazmış diye bakmadım da kullandığınız dil benziyor abi kusura bakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 " ola bilir" yazdığına göre Llama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 abla kişniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Feamer said: said: komple bile ola bilir yani Yoksa kadın adamları mahkemeye verirdi Yadaki bilmelerinden hiçde rahatsız deyil Gözlerim dolu dolu oluyor sen burdan çekip giderken Feamer said: Yadaki Özledim özledim seni ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Vingthor said: abla kişniyo ya ben şuna niye aklıma geldikçe gülüyorum ak çok da normal bi espri halbuki afgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 cringefest var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 http://i.makeagif.com/media/12-03-2015/IHfBbh.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 lolololo diyen bi abla vardı, o mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 "Herkes okyanusta senin su kacti gotune" diye bi sarki var o kiz mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar