yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Six feet under - the wire - oz Tabi ki bu kutsal üçlü. Başka ne izlesem geçici heves. Yok mu bunlar gibi başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 People who liked this also liked... kismina bak.. imdb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Bana sorarsan en sevdigim 35 diziyi, Firefly South Park Dead Like Me House of Cards Deep Space Nine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 şimdiye kadar diğer izlediklerini de yaz bari de insanlar tavsiye etmesin. sonra bi de tek tek onu bunu izledim diye cevap vericen iyice çöp olucak ortalık. mesele breaking bad izlemediysen direk izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 seinfeld sopranos lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 lost cok bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 http://www.imdb.com/title/tt0286486/ http://www.imdb.com/title/tt1124373/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Akasya Durağı Mahallenin Muhtarları Böyle mi Olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 oz wire sopranos değil miydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 o ucunun yanina bi tek sopranos gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Kanuni said: bsg Küfür olarak algıladım lan nalaka diyorum :) Mr robot güzel geliyo ama kutsal seviyesine ulaşır mı bilinmez. Band of brothers güzeldi Hani eskilerden. Tabi ki Seinfeld efsanedir farklı bi genre den. Başka da aklıma gelmedi. Farklı bir tarz olarak boardwalk empire güzeldir ama kutsal dördüncü olamayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 perihan abla, super baba, uzayli zekiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Deadwood gider, HBO dur gene. 3 sezon, epey de tatmin eder. The Shield var, epey yumuşatılmışıdır Wire' ın. Epey sevmiştim. Ama Wire ı kaç kere izledin o da önemli. 3 kere izledim ben, herseferinde aa bu da mı varmış lan falan demiştim. Sopranos' da iyidir. İzlemelisin eğer izlemediysen. True Detective var, kutsal denir mi bilmem ama iki sezon, her sezon konular ve oyuncular birbirinden bğaımsız. Polisiye dizisi gene. Başarılı, izlemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 okeye 4. arasan daha eglendirici olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 BSG Seinfeld Nip Tuck Benim gözümde BSG > All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 BSG - Sopranos - Lost (Lost için ya evet son sezonlar kötüydü de o hissi başka dizi veremedi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 BSG guzel ama scifi olarak Deep Space Nine en iyisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 breaking bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 sopranos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 BSG yi nasıl izliyoruz ya diziyi indirdim ilk bölüm previously diye başlıyor, previous u ne bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Isler güçler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 k1nJo said: şimdiye kadar diğer izlediklerini de yaz bari de insanlar tavsiye etmesin. sonra bi de tek tek onu bunu izledim diye cevap vericen iyice çöp olucak ortalık. mesele breaking bad izlemediysen direk izle. basit bi dizi tavsiyesinden çok bahsettiğim tarz milletin kutsal nitelediği dizileri duymak istedim açıkçası. iyi bulduğum dizi çok ama bu üçünün yeri bambaşka bende. yazdığım sırayla hatta tam olarak sopranos'u çok işittim bu üçüne benzer burda da tekrarlanmış, ona bi girişicem sanırım. nispeten az duyulan birkaç dizi daha var bi araştırayım onları da bu arada başlığın yönünü saptırmak gibi olmasın ama, şu dizilerin kafasını sevenler bilir- breaking bad falan bildiğin düz aksiyon dizisi arkaaşlar (:D aradığım o değil. bol katharsisli, deja vu/pensé hissettirecek, çoğu bölüm biterken aşkın duygulara sevk edecek, bol bol tokat yedirecek şeyler diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 biz senin zevkinle aynı olmadığımız için :d six feet under mesela meh ötesi asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Ya saygi duyarim da. B.bad cok heycan odakli. Bas karakterin karakter gelisimi falan, biset katmiyor ve suni geliyor bi yerden sonra. Six feet under'in kafasina girmek biraz zaman aliyor, yavas bir dizi ama sardi mi aşkin bir seyir haline donusuyor tum sezonlar. Birkac yil daha bekleyip tekrar izlicem onu mesela, 10 yil gecmis olcak iki izledigim zaman arasinda, eminim guzel bi kafa yasatacagina. Herkese tavsiye ederim, az emek verip izleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar