Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Komodo said: seni yazdıkların kadar tanıyoruz, yazdığına göre cevap veriyoruz +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 ya tamam saka yaptigini yedik diyelim de. bilader hic mi saksi calismiyor sende.burasi paticik lan ismi bile hayvansever(özellikle kedi).hadi onuda gectim az biraz patiyi tanisan çoğu uyenin kedisi var (birden fazlakediye sahipler) olmayanlarda sokakdan toplayip seven,duzenli mama vs.veren tipler (misal ben) boyle bi konu acdiysan sonuclarina katlanacaksin. dram cevirmene gerek yok adabinca ben bi halt yedim ozur dilerim diyip kapatacaksin olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 6 aydır yazmıyormuş zaten, 2 gün once gelmiş laptop satmaya kalkmış, gelmişken kedi de satıym demiş. Umarım o kediyi sattığın paranın 10 katını sağlık için harcarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 laptop'u da sahibindene koymuş, ismi telefonu açık. kedisever ters birine gelse uğraşır durur artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 JUST A PRANK BRO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Shorthair mi satiyo? Secereli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 biri özetlesin de, listeye ekleyeyim, unutulmasın, nesillerden nesillere aktarılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paticikte isim ve faction değişiyo mu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 mallıktan banlayın şunu ya. yaptığı salaklığın üzerine birde laf yetiştirmiş millete. sabah sabah sinirim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 konuyu okumadım oyman ezelden beri ezik ve haksız bir tipti zaten atın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Grego said: biri özetlesin de, listeye ekleyeyim, unutulmasın, nesillerden nesillere aktarılsın aklınca trollüyor kedi satıyorum diye. tepki gelince kıvırdı, editledi, atar yaptı vs move along, nothing to see here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 kedi satmak çok kötü birşey mi lan, petshopçular darbeci miymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 benim basortulu britishlerime ıslak mama verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 şaka yapmıştım ehiehi diye çevirmek de ayrı bir gebeşlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Adamin malligi bi yana da hayvan satilmasi yasak mi ? Yani insanlar bu kadar cins hayvani nereden aliyor? Mesela bize bi abimiz portugese waterdog hediye etti gecenlerde, 13 tane dogurmus anne amk. almaya kalksan x bin dolar amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 bana da chinese crested verdilerdi ama almadimdi tuysuz kopek mi olur bilaer pokemon gibi biseydi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Yasak değil hayvan satışı, etik değil ve yapana hoş gözle bakılmıyor. Linç edilmesi biraz yanlış da onun yerine neden yapılmaması gerektiğini falan anlatıp vazgeçirmek daha doğru olurdu belki. Ha buraya gelip bunu yazan adam vazgeçmez tabi para hırsından muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 adam hala banlanmamış. forumun ismi paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 abi sen de leon u beğenmiyorsun, hala banlanmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 pedofili filmi işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Ev ve süs hayvanlarının alım satımları, ruhsatlı ev ve süs hayvanları satış yerlerinde yapılmakta olup, hayvan, insan ve çevre sağlığı bakımından risk teşkil eden bu tür canlıların internet üzerinden satışları yapılmamaktadır. Aksine hareket edenler hakkında 5996 sayılı kanunun 36. maddesinde düzenlenen cezai yaptırıma tabi tututlur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 şakadan kimse kedi satıyorum diye konu açmaz zaten. mesajın editlenmeden önceki haliyle gönderin savcılığa akıllansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Lan tamam la tamam ben aldim http://www.hairstylestrending.biz/wp-content/uploads/2016/07/model-rambut-pendek-short-haircut-women-2015-short-hair-short-hair-models.jpg Kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 inşallah senin anana bacına da şaka yaparlar çomar kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Sey aklima gelsi ya bundan 2-3 sene ince kopek alalim dedik bi tane cins, sahibindendeki ucretsiz sahiplendirme ilanlarina bakiyorum, bi tane alman kurdu gordum aradim falan adam telefonu kopeh 3000 lira gardas diye acti. Sdfghs bu da onun gibi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar