Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

british shorthair

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya tamam saka yaptigini yedik diyelim de.
bilader hic mi saksi calismiyor sende.burasi paticik lan ismi bile hayvansever(özellikle kedi).hadi onuda gectim az biraz patiyi tanisan çoğu uyenin kedisi var (birden fazlakediye sahipler) olmayanlarda sokakdan toplayip seven,duzenli mama vs.veren tipler (misal ben) boyle bi konu acdiysan sonuclarina katlanacaksin.
dram cevirmene gerek yok adabinca ben bi halt yedim ozur dilerim diyip kapatacaksin olayi
Mesaj tarihi:
6 aydır yazmıyormuş zaten, 2 gün once gelmiş laptop satmaya kalkmış, gelmişken kedi de satıym demiş.

Umarım o kediyi sattığın paranın 10 katını sağlık için harcarsın.
Mesaj tarihi:
Grego said:

biri özetlesin de, listeye ekleyeyim, unutulmasın, nesillerden nesillere aktarılsın

aklınca trollüyor kedi satıyorum diye. tepki gelince kıvırdı, editledi, atar yaptı vs

move along, nothing to see here
Mesaj tarihi:
Adamin malligi bi yana da hayvan satilmasi yasak mi ? Yani insanlar bu kadar cins hayvani nereden aliyor?

Mesela bize bi abimiz portugese waterdog hediye etti gecenlerde, 13 tane dogurmus anne amk. almaya kalksan x bin dolar amk.
Mesaj tarihi:
Yasak değil hayvan satışı, etik değil ve yapana hoş gözle bakılmıyor. Linç edilmesi biraz yanlış da onun yerine neden yapılmaması gerektiğini falan anlatıp vazgeçirmek daha doğru olurdu belki.

Ha buraya gelip bunu yazan adam vazgeçmez tabi para hırsından muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Ev ve süs hayvanlarının alım satımları, ruhsatlı ev ve süs hayvanları satış yerlerinde yapılmakta olup, hayvan, insan ve çevre sağlığı bakımından risk teşkil eden bu tür canlıların internet üzerinden satışları yapılmamaktadır. Aksine hareket edenler hakkında 5996 sayılı kanunun 36. maddesinde düzenlenen cezai yaptırıma tabi tututlur
Mesaj tarihi:
Sey aklima gelsi ya bundan 2-3 sene ince kopek alalim dedik bi tane cins, sahibindendeki ucretsiz sahiplendirme ilanlarina bakiyorum, bi tane alman kurdu gordum aradim falan adam telefonu kopeh 3000 lira gardas diye acti.

Sdfghs bu da onun gibi bisi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...