Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon daşşaanı yiyyim beybi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amazon türkiyede çicek sepetine ortak olmuştu yıllar önce, küçük bir ortaklık ama türkiye pazarını takip ediyorlar. girecek olsalar benim tahminim amazon olarak girmek yerine büyük oyunculardan birine ortak olarak girerlerdi. marketplace pazarı baya oturmuş durumda türkiyede.
Mesaj tarihi:
amazondan telefon almakla ilgili

said:
I received a fake phone. It doesn't even have a spot for the Sim Card, neither does it charges or turns on. Some S7 details are literally drawn on the plastic. It's just a piece of plastic on a Galaxy S7 shape.

KEH
KEH
KEH

böyle şeyler sadece türkiyede olmuyor.
Mesaj tarihi:
ipad 2 almistim zamaninda 3 hafta oldu gelmedi dedim. arastiriyoruz dediler. daha sonra yeni bir ipad2 yolladilar sikinti bizim tarafta kontrolunu yapamamisiz dediler. 1 hafta sonrada ben tatildeyken komsum almis kargoyu getirdi verdi 2 tane ipad 2 oldu. amazona mail attim komsudaymis dedim geri yolluyorum birini dedim. 150 dolares gentle discount diye bi hediye ceki verdiler.
Mesaj tarihi:
Mal said:

Amazon kadındır daşşa olmaz beybiyi doğru söylemişsin

yok amazon erkek

https://img.washingtonpost.com/rf/image_1484w/2010-2019/WashingtonPost/2013/08/06/National-Economy/Images/03814153.jpg?uuid=bR2dkP7XEeKaPpFt6AX2XQ
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

Refund %20ye düştü ahahah bi hata yapmışız sori dediler

telefonu unlock edecek burada satacak, normal fiyatına sattığında "beleş telefon lan o" diye tepki gelecekti. adam önlem alıyor.
kanmayın...
Mesaj tarihi:
sabonis said:

CthuLhu said:

Refund %20ye düştü ahahah bi hata yapmışız sori dediler

telefonu unlock edecek burada satacak, normal fiyatına sattığında "beleş telefon lan o" diye tepki gelecekti. adam önlem alıyor.
kanmayın...

oha
Mesaj tarihi:
öyle şey mi olur la mailda ödeyeceğiz dediyseler çatır çatır alırsın.
ki zaten amazon bu çoğu üründe beğenmedim ben bunu diye geri gönderirsen parasını gene alıyorsun. ben kapasitif kalem almıştım ama çözünürlüğünü beğenmedim geri gönderdim çatır çatır ödediler.
  • Yeni Oluştur...