dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 sen bi özellikle kaşınıyosun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 amazon türkiyede çicek sepetine ortak olmuştu yıllar önce, küçük bir ortaklık ama türkiye pazarını takip ediyorlar. girecek olsalar benim tahminim amazon olarak girmek yerine büyük oyunculardan birine ortak olarak girerlerdi. marketplace pazarı baya oturmuş durumda türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 amazondan telefon almakla ilgili said: I received a fake phone. It doesn't even have a spot for the Sim Card, neither does it charges or turns on. Some S7 details are literally drawn on the plastic. It's just a piece of plastic on a Galaxy S7 shape. KEH KEH KEH böyle şeyler sadece türkiyede olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ipad 2 almistim zamaninda 3 hafta oldu gelmedi dedim. arastiriyoruz dediler. daha sonra yeni bir ipad2 yolladilar sikinti bizim tarafta kontrolunu yapamamisiz dediler. 1 hafta sonrada ben tatildeyken komsum almis kargoyu getirdi verdi 2 tane ipad 2 oldu. amazona mail attim komsudaymis dedim geri yolluyorum birini dedim. 150 dolares gentle discount diye bi hediye ceki verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 satıcı turk'tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 biz ki oncesinde alibaba deneyimi yasamisiz..amazon filan lux gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Amazon kadındır daşşa olmaz beybiyi doğru söylemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 internette yenisin galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 o değilde konunun esas şaşırtıcı yanı 1800 liraya bu kadar sevindiğine şaşırman. göbek bile atmamışsın atasın var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mal said: Amazon kadındır daşşa olmaz beybiyi doğru söylemişsin yok amazon erkek https://img.washingtonpost.com/rf/image_1484w/2010-2019/WashingtonPost/2013/08/06/National-Economy/Images/03814153.jpg?uuid=bR2dkP7XEeKaPpFt6AX2XQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 amazondan amazon aldım, ebay geldi. ebay sizde kalsın amza.ei.ç...ç.çvö ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Refund %20ye düştü ahahah bi hata yapmışız sori dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 heves kursak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Valla artık sevinecek tutarın altında refund 😞 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 http://i.onionstatic.com/avclub/5604/54/16x9/640.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ggnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 CthuLhu said: Refund %20ye düştü ahahah bi hata yapmışız sori dediler telefonu unlock edecek burada satacak, normal fiyatına sattığında "beleş telefon lan o" diye tepki gelecekti. adam önlem alıyor. kanmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 sabonis said: CthuLhu said: Refund %20ye düştü ahahah bi hata yapmışız sori dediler telefonu unlock edecek burada satacak, normal fiyatına sattığında "beleş telefon lan o" diye tepki gelecekti. adam önlem alıyor. kanmayın... oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 öyle şey mi olur la mailda ödeyeceğiz dediyseler çatır çatır alırsın. ki zaten amazon bu çoğu üründe beğenmedim ben bunu diye geri gönderirsen parasını gene alıyorsun. ben kapasitif kalem almıştım ama çözünürlüğünü beğenmedim geri gönderdim çatır çatır ödediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 %20 refunda ben de inanmadım itiraz et ben unlock ettirmek için uğraşamam de 200$ a kargolarım hem kargosunu hem parasını komple istiyorum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 orda 200$ ortalama türkiye abd kargo fiyatı amacıyla yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 amazon'dan siparişi hangi siteden yapıyosunuz? amazon.com mu? yoksa amazon.co.uk falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Hangisi ucuz ise ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 .com'dan yaptım ben. valla en son herifle baya konuştum malesef yapamayız %100 dedi daha da uğraşmadım. unlock ettiriyorum şimdi bakalım kod bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 co.uk den alina £ dustu ekonomiye can gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar