Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon daşşaanı yiyyim beybi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de çivi çakma makinası almıştım yanlış göndermişler
geri göndereyim dedim kargo cok tutuyo ama dedim
kalsın sizde o zaman dediler aynı şekilde parayı iade ettiler
Mesaj tarihi:
amazon'dan denize sıfır dublex ev aldım. duvarların boyası biraz atık çıktı, mail attım ev sizde kalsın paranızı iade ediyoruz dediler. teşekkürler amazon.
Mesaj tarihi:
Tie Fighter aldım, oyununu göndermişler yanlışlıka. Geri vereyim dedim ama kargo çok tutuyo. Kalsın sizde paranızı iade edelim dediler. Şimdi death starı amazon hq'ya döndürüyorum.
Mesaj tarihi:
Canınız çok sıkılıyorsa bana şunu doldurun bi zahmet

fake

I Mr/....... of the address stated below hereby Applying to your bank as the beneficiary to your deceased customer (Mr.Diarrah Balla) holder of account boa/ 00678123 -0881,putting claim over his balance with your bank valued at seven million five hundred thousand united states dollars ($7,500,000) only

I am the beneficiary/business partner to late Mr.Diarrah Balla, your deceased customer who held the above account number with your bank and who died in heart related disease on 31 July 2005.i discovered the said account details in my late partner's inventory files and as his beneficiary, I humbly appeal to your esteemed office to release and transfer these funds into my nominated receiving bank account detail stated below.

Bank Name: ....................
Bank Address: ................
Account Name: ...............
Account Number: ............
Swift Code: .....................
Bank Tel/Fax Numbers:...

My other personal details are
Name: ....................
Country:.................
Nationality: ............
Proffession: ...........
Mobile Tel: .............
Fax Numbers: ........

I shall appreciate your prompt attention to this application as I solemnly promise to abide by all your official protocols and transfer requirements.

Yours faithfully.
Mr........

Mesaj tarihi:
adamlar bana 1 adet yerine 1 koli kindle yollamışlardı. geri gönderme durumum yok ama kendiniz takip edip alabilirsiniz şu adresten dedim. dönemsel yoğunluktan bazen hata yapabiliyoruz, kusura bakmayın, kindle'lar sizde kalabilir dediler.

ben de burdan bi kere daha teşekkür ediyim, hiç kusura bakmadım
Mesaj tarihi:
Tabiki musteri hizmetleri bizde ozel muamele yapicak cunki donanim haber mezarcisi diye bir gercegimiz var. ayni hizmeti alicagimizi sana varsa hic umutlanmasin

Telefon kilifi aldik 14 dolarlik kilif hani sahte cikti musteri hizmetleri geri gonder dedi iade icin, kimden aldiysan o kargo diyor yurticindeki comarlar bi boktan anlamiyor, ups bizle alakasi yok yurtici dagitim yapio diyor iparceli filan

1 ay bekledim iade icin, tesekkurler amazon
  • Yeni Oluştur...