Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Unlocked telefon aldım locked çıktı, telefon sende kalsın paranı geri veriyoruz dediler. 1800 liraya bu kadar sevinir mi lan insan göbek atasım var.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ben de çivi çakma makinası almıştım yanlış göndermişler geri göndereyim dedim kargo cok tutuyo ama dedim kalsın sizde o zaman dediler aynı şekilde parayı iade ettiler
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 benim kulaklıkta aynısını yaptılar. 150 dolar cepte kaldı asdsad.
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 amazon başşak kokuyor resmen, amazon iyidir.
kami Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 amazon'dan denize sıfır dublex ev aldım. duvarların boyası biraz atık çıktı, mail attım ev sizde kalsın paranızı iade ediyoruz dediler. teşekkürler amazon.
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 kuantum uydusu almistim, istedigim yerleri hackleyemeyince parami geri istedim, iade etmediler. sonra amazonu hekleyip ben geri aldim.
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Tie Fighter aldım, oyununu göndermişler yanlışlıka. Geri vereyim dedim ama kargo çok tutuyo. Kalsın sizde paranızı iade edelim dediler. Şimdi death starı amazon hq'ya döndürüyorum.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 rus da gondermediler mi??cogayip..
µh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 kulaklik aldim hic sorunu yoktu olsun bu ds bizden olsun deyip parasini iade ettiler
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Hiçbişey almamama rağmen para gönderdiler, cebinde dursun genç adamsın ilerde lazım olur dediler.
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Canınız çok sıkılıyorsa bana şunu doldurun bi zahmet fake I Mr/....... of the address stated below hereby Applying to your bank as the beneficiary to your deceased customer (Mr.Diarrah Balla) holder of account boa/ 00678123 -0881,putting claim over his balance with your bank valued at seven million five hundred thousand united states dollars ($7,500,000) only I am the beneficiary/business partner to late Mr.Diarrah Balla, your deceased customer who held the above account number with your bank and who died in heart related disease on 31 July 2005.i discovered the said account details in my late partner's inventory files and as his beneficiary, I humbly appeal to your esteemed office to release and transfer these funds into my nominated receiving bank account detail stated below. Bank Name: .................... Bank Address: ................ Account Name: ............... Account Number: ............ Swift Code: ..................... Bank Tel/Fax Numbers:... My other personal details are Name: .................... Age: ....................... Country:................. Nationality: ............ Proffession: ........... Mobile Tel: ............. Fax Numbers: ........ I shall appreciate your prompt attention to this application as I solemnly promise to abide by all your official protocols and transfer requirements. Yours faithfully. Mr........
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Amazondan telefon alınabiliyo mu?
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 o parayla kendine bi bf1 alırsın artık dimi
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 adamlar bana 1 adet yerine 1 koli kindle yollamışlardı. geri gönderme durumum yok ama kendiniz takip edip alabilirsiniz şu adresten dedim. dönemsel yoğunluktan bazen hata yapabiliyoruz, kusura bakmayın, kindle'lar sizde kalabilir dediler. ben de burdan bi kere daha teşekkür ediyim, hiç kusura bakmadım
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Revangelis said: o parayla kendine bi bf1 alırsın artık dimi yoo dostum yoo ayıp ayrıca
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Akhlaur said: AHAsfdkla kindle satıyon mu ? bitti hepsi,
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Amazon yakinda turkiyeye geliyor beyler buarada. Kesin bilgi yayalim
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 satış sonrası kalitesini aynı tutarlar umarım. diğer siteler de biraz çeki düzen verir belki
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Tabiki musteri hizmetleri bizde ozel muamele yapicak cunki donanim haber mezarcisi diye bir gercegimiz var. ayni hizmeti alicagimizi sana varsa hic umutlanmasin Telefon kilifi aldik 14 dolarlik kilif hani sahte cikti musteri hizmetleri geri gonder dedi iade icin, kimden aldiysan o kargo diyor yurticindeki comarlar bi boktan anlamiyor, ups bizle alakasi yok yurtici dagitim yapio diyor iparceli filan 1 ay bekledim iade icin, tesekkurler amazon
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 amazon un sattığı ürünleri satsın yeter
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 nereden bilelim sein sahte kılıf koymadığını ben olsam iade almazdım -dh
Öne çıkan mesajlar