Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 1300 yılında Kutsal Roma İmparatorluğunun haçlı seferine ithafen bastırdığı ve haçlı şövalyelerinin taşıdığı bu gümüş sikkeleri satıyorum. Şuan stoğumda 2 adet var, isteyen olursa sertifikalarını da gönderebilirim. Paralar gümüştür. Dandik gümüş kolyelere 100 TL vereceğinize alın ve fakir ama gururlu bir Lord'u sevindirin. Haçlı şövalyelerinin ruhu belki şad olur. Saygılar... 1 Dinar 100 TL Not: İkisini birden alan olursa indirim yapacağım. http://img.ctrlv.in/img/16/08/16/57b36ec1c9cc4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 amazondan cok daha ucuza bulunur, vergi iadesi de var ustelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 155 polis 156 jandarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 yasak değil mi bunları satmak, müzeye bağışla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 110 Yangın 112 Acil 911 Pronet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 µh said: amazondan cok daha ucuza bulunur, vergi iadesi de var ustelik sdfsd privacy hede hödö gibi kalıp olsun şu (tu)(tu) yoksa oldu mu bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Çok güzelmiş ya. Kenarda 100k tl boşta param olsa pazarlıkla 150 tl ye alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 abi tarihi eseri public forumda mı satmaya çalışıyosun cidden ya da bir trick'i mi var bunun sertifika falan demişsin. ya da trollüyor musun aydınlatsana bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paralar benim adıma sertifikalı öyle mezar kazıp bulmadım sıkıntı çıkar mı yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 µh said: amazondan cok daha ucuza bulunur, vergi iadesi de var ustelik Kardeş ekran kartı siparişini iptal ettim, AMAZONDAN GETİRTİRSİN KENDİN ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 yeni dogmus cocugumu zengin bir aileye satip o parayla eft cekmistim sana rotvaylir huseyin, bunu bana yapma lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Rotweiler said: µh said: amazondan cok daha ucuza bulunur, vergi iadesi de var ustelik Kardeş ekran kartı siparişini iptal ettim, AMAZONDAN GETİRTİRSİN KENDİN ARTIK Rot>Amazon bunu söylemeye gerek yok. Paticiğin free shopusun sen resmen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Yurtdisinda olmasam alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 µh said: rotvaylir huseyin asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 @Setto: yurtdışında 7-10€ civarına bulursun bunları muhtemelen. bu tek coin'in iki yüzü mü? diğer yüzlerini de koysaydın. soldaki sigismund 1 of luxemburg galiba? 1300 değil de 1400 civarı basılmış olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 paralar tarihi eser değil muhtemelen müzelerin bire bir kopyasını yapıp sattığı paralardan. sertifikada da paraya ait bilgiler içeren küpür gibin bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=&_osacat=18466&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR12.TRC2.A0.H0.Xcrusader.TRS0&_nkw=crusader&_sacat=18466 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 lan türkçe olimpiyatlarında da hatıra hesabı 1 tl bastırmıştı bunlar. haçlı gelenekleri aynen devam ediyor kardeşlerim, büyük resmi görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Tasinir Kultur ve Tabiat Varligi Belgesi var mi? Yoksa ya sahte ya kacak. Satmanin cezasi hapis. Isterse eBay'da $20 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Herkes bisey sallayip gitmis ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 O paralar ne oldu piyasada dolanıyordu bir ara Kızınca da dünyanın öteki uçlarında türkçe söyleniyor neden rohotsozson diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 GERGE said: Tasinir Kultur ve Tabiat Varligi Belgesi var mi? Yoksa ya sahte ya kacak. Satmanin cezasi hapis. Isterse eBay'da $20 olsun. ne kadardan eski olan parayı bulundurmak için dediğin belge gerekiyor? bi de bir çok eski tarikatın, camiyetin vs. parası hala ailelerde bulunmakta, aile içinde saklanıp gelmişler bugüne. o da mı dediğin belgeden gerektiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Bir tarih sinirlamasi yok, bakip karar veriyorlar. Supheleniyorsan gotureceksin. Ortacag'dan kalma sikkelerin kultur varligi oldugu su goturmez ama. Satamazsin denecegini sanmiyorum, ama belgesiz satamazsin. Gidilirse buna belge verilir oyle cok nadir bulunan bir sey degilse. Nadirse elinden alirlar. Lord_Argos, bir sey sallayip gitmiyorum ama istersen Yargitay kararlarina da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Simdi emin olmak icin baktim kanuna da, soyle diyor: Osmanlı Padişahlarından Abdülmecit, Abdülaziz, V. Murat, II. Abdülhamit, V. Mehmet Reşat ve Vahidettin ve aynı çağdaki sikkeler, bu Kanuna göre tescile tabi olmaksızın yurt içinde alınıp satılabilirler. Tasinmazlar icin bu, tasinirlar icin de 19.yy olcut getirilmis. Ondan eski ile tarihi eser. Dededen kalan seyler icin muze mudurlugune gidip inceleme yaptirman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar