Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Haçlı Şövalyesi Paraları

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

1300 yılında Kutsal Roma İmparatorluğunun haçlı seferine ithafen bastırdığı ve haçlı şövalyelerinin taşıdığı bu gümüş sikkeleri satıyorum. Şuan stoğumda 2 adet var, isteyen olursa sertifikalarını da gönderebilirim.

Paralar gümüştür. Dandik gümüş kolyelere 100 TL vereceğinize alın ve fakir ama gururlu bir Lord'u sevindirin. Haçlı şövalyelerinin ruhu belki şad olur. Saygılar...

1 Dinar 100 TL

Not: İkisini birden alan olursa indirim yapacağım.

http://img.ctrlv.in/img/16/08/16/57b36ec1c9cc4.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Tasinir Kultur ve Tabiat Varligi Belgesi var mi? Yoksa ya sahte ya kacak. Satmanin cezasi hapis. Isterse eBay'da $20 olsun.

ne kadardan eski olan parayı bulundurmak için dediğin belge gerekiyor?

bi de bir çok eski tarikatın, camiyetin vs. parası hala ailelerde bulunmakta, aile içinde saklanıp gelmişler bugüne. o da mı dediğin belgeden gerektiriyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bir tarih sinirlamasi yok, bakip karar veriyorlar. Supheleniyorsan gotureceksin. Ortacag'dan kalma sikkelerin kultur varligi oldugu su goturmez ama. Satamazsin denecegini sanmiyorum, ama belgesiz satamazsin. Gidilirse buna belge verilir oyle cok nadir bulunan bir sey degilse. Nadirse elinden alirlar.

Lord_Argos, bir sey sallayip gitmiyorum ama istersen Yargitay kararlarina da bakabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Simdi emin olmak icin baktim kanuna da, soyle diyor:

Osmanlı Padişahlarından Abdülmecit, Abdülaziz, V. Murat, II. Abdülhamit, V. Mehmet Reşat ve Vahidettin ve aynı çağdaki sikkeler, bu Kanuna göre tescile tabi olmaksızın yurt içinde alınıp satılabilirler.

Tasinmazlar icin bu, tasinirlar icin de 19.yy olcut getirilmis. Ondan eski ile tarihi eser. Dededen kalan seyler icin muze mudurlugune gidip inceleme yaptirman lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...