Basilleia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 fresia said: Basilleia said: Üyeliğimin onaylandığı ilk gün olduğu için aktif olduğum ana post bu oldu tabi. Ki bu 20 sayfada da bir kere 'ben kızım bakın benimle ilgilenin' tarzı bi mesaj da yok. Sıradan postlarda da gayet normal şekilde usul usul fikir de beyan ettim ama siz daha ben ölmeden cenazemi kılmışsınız :D çok da fazla açıklamak istemiyorum, tam benimle alakalı olduğumu düşünmüyorum mezvunun, diliniz yanmış sadece. Konuşarak kanıtlayabileceğim şeyler de değil zaten. Görürürüz zamanla. neden paticik? 23423423 tane sap olan mekanın senin için faydası, anlamı nedir Sap dolu olup olmaması beni alakadar etmiyor. Paylaşılan, tartışılan içerik hoşuma gitti. Bana illa katacağı şeyler olacaktır ki benim de katabileceklerim var elbet :D yaşım size göre küçük olabilir evet ama senelerdir bu tarz erkek dominated mecralarda yazdım, paylaştım. Ama bi gün bile ne drama yarattım ne de içinde bulundum. İstediğiniz kadar kaçırmaya çalışın, sorun değil benim için :D Alıntıla
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Daesu said: girls-advantage olayımı yaşandı gene Tabii ki. Ve her zaman ki gibi hatun kişi "Ben kızım" yapmadım diyerek "I plead the 5th" çekti. Ama 20 sayfadır FOTO KOY, GÜZEL MİSİN, ŞİŞT postları arasında gayet mesut yüzüyor. http://i.imgur.com/ku7DenH.jpg Alıntıla
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Siz de iyi beslediniz başlığı Alıntıla
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Topicte en hakli ve mantikli insanin xunn olmasi forum olarak geldigimiz noktayi gosteriyor bence. Scrublar adam olurken eskiden duzgun olanlarinizda bozuyo eheueheu Smileyde koyiyimda malzeme olsun shitpost icin :D :p :( :X Alıntıla
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konu bi ara taharete gelmis (dogal olarak). Orda bi eglenceli hale gelmis ama kacirmisim. Tekrar gelecek diye takipteyim ben Alıntıla
Basilleia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Hahahs haklısın aslında bu kadar açıklamayı da boşuna yaptım. Bu muhabbetle siz uzatıyorsunuz postu :D Alıntıla
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 "Pati's law : her konu illa ki taharete gelir." Alıntıla
kayserili Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Fistan said: tits or gtfo Alıntıla
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Marty said: Konu bi ara taharete gelmis (dogal olarak). Orda bi eglenceli hale gelmis ama kacirmisim. Tekrar gelecek diye takipteyim ben beklemekle olmaz tarafını söyle kimlerdensin elleyenler mi ellemeyenler mi yoksa... duş alanlardan mı??! Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Ne kadar çeşitli sanat dalları varmış öyle -_- Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Bir klasiği koyalım konuyla alakalı sdf Alıntıla
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 İlgi meraklısı her kızı paticiğe atın bir aylık rehabilitasyondan sonra bir daha hayatlarında ilgili görmek istemezler. İTÜ makinada bile böyle ilgi alaka yok kızlara (orda hayal gücüne yer olmadığı için muhtemelen tabi). Alıntıla
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Fistan said: tits or gtfo Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 la 21 sayfa olmuş, kim ilgi gösteriyor bu kızlara, çıkartın ortaya zindana atalım... ahanda 22... Alıntıla
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 geçen biri daha vardı twitch yayıncısımıymış buldunuz foto koymadınız. Bu da aynı şekilde gidiyor. Fotosuz topic çekilmiyor arkadaş. Alıntıla
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mis gibi topik olmus gene. Kizlarimiz saklasin kendilerini. Bana soyleyin sadecr gercek kimliklerinizi *kips kips* Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 dimi konunun içine "taharet" yazan bile aslında kızlara ilgi göstermiş oluyor 8-) Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Ben post kasıyorum hacıt qeyfim yerinde Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 onu diyorum bende zaten Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Valthon said: "Pati's law : her konu illa ki taharete gelir." belime sıç diye başlık açan biz miyiz : ı Alıntıla
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Black-ice said: Marty said: Konu bi ara taharete gelmis (dogal olarak). Orda bi eglenceli hale gelmis ama kacirmisim. Tekrar gelecek diye takipteyim ben beklemekle olmaz tarafını söyle kimlerdensin elleyenler mi ellemeyenler mi yoksa... duş alanlardan mı??! duşta mecbur ellenmiyor mu ?yoksa ... Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 el değmeden, helal kesim... Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Şu konu kapansın puding sevdalıları en iyi burç hangisi sizce? Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.