aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 resim kaçıncnaı sayfada verildi? Alıntıla
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Şu tribe de hastayım. "Haha, şimdi barzo taklidi yaparak aslında barzo olmadıgımı gösteren komikli post" 18 sayfa şu yani. "Any community that gets its laughs by pretending to be idiots will eventually be flooded by actual idiots who mistakenly believe that they're in good company." Ironic shitposting is still shitposting. Alıntıla
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 evet resim nerde, bu kadar sayfa aranmaz şimdi Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Valthon said: 3. Garıııııığ! waaagh! Alıntıla
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 resim yok feverin altı'ymış. şizofren zaten hafif. birini chrome da açmış birini firefox da. firefox da vpn üzerinden amerika ayarlamış ohh. birinde her satır arasına boşluk bırakıyor; şekildeki gibi. Diğerinde büyük küçük harfe dikkat ediyor. mainde hepsini küçük yazıyor. Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Dragonfire said: resim yok feverin altı'ymış. şizofren zaten hafif. birini chrome da açmış birini firefox da. firefox da vpn üzerinden amerika ayarlamış ohh. birinde her satır arasına boşluk bırakıyor; şekildeki gibi. Diğerinde büyük küçük harfe dikkat ediyor. mainde hepsini küçük yazıyor. Büyük oyunu bozdu! Alıntıla
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 meydandaki nöbetime dönebilirim o zaman. Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Git kardeşim allah seninle olsun! Alıntıla
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 yolun açık kazan mübarek olsun demokrasi bekçisi Alıntıla
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 feverfeverray said: an itibarıyla baydım ok. ghost takılıcam arkada. yeter yani. http://www.youtube.com/watch?v=NbW1QpPq1dA Alıntıla
Basilleia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Üyeliğimin onaylandığı ilk gün olduğu için aktif olduğum ana post bu oldu tabi. Ki bu 20 sayfada da bir kere 'ben kızım bakın benimle ilgilenin' tarzı bi mesaj da yok. Sıradan postlarda da gayet normal şekilde usul usul fikir de beyan ettim ama siz daha ben ölmeden cenazemi kılmışsınız :D çok da fazla açıklamak istemiyorum, tam benimle alakalı olduğumu düşünmüyorum mezvunun, diliniz yanmış sadece. Konuşarak kanıtlayabileceğim şeyler de değil zaten. Görürürüz zamanla. Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Remus said: feverfeverray said: an itibarıyla baydım ok. ghost takılıcam arkada. yeter yani. http://www.youtube.com/watch?v=NbW1QpPq1dA https://www.youtube.com/watch?v=rDqjgeikSg8 Alıntıla
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 konusarak almaz. bu kominiti pic or ... diye cümleye baslar. böyle pisler. Alıntıla
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Feamer said: feverfeverray said: @feamer ne telefonu yanlış mı hatırlıyorum, nickini hatırlamadığım biri yazıyordu, telefonunu kırmış, sonra telefonu aşırmış, blabalbabala mealen telefonu parasını veya telefonu ver yoksa evinden aldıracağım temalı bir şeydi... Noyzuraydi o. Bi panpasi telefonunu kirmis da yaptiricam demis yaptirmamis. Facebooktan 3 wot yazi dosemisti. Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 güzel mi feray arkadasin Alıntıla
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Basilleia said: Üyeliğimin onaylandığı ilk gün olduğu için aktif olduğum ana post bu oldu tabi. Ki bu 20 sayfada da bir kere 'ben kızım bakın benimle ilgilenin' tarzı bi mesaj da yok. Sıradan postlarda da gayet normal şekilde usul usul fikir de beyan ettim ama siz daha ben ölmeden cenazemi kılmışsınız :D çok da fazla açıklamak istemiyorum, tam benimle alakalı olduğumu düşünmüyorum mezvunun, diliniz yanmış sadece. Konuşarak kanıtlayabileceğim şeyler de değil zaten. Görürürüz zamanla. neden paticik? 23423423 tane sap olan mekanın senin için faydası, anlamı nedir Alıntıla
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Hardcore bir giriş geldi... 20 sayfa daha gider sonra banfest Alıntıla
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 girls-advantage olayımı yaşandı gene Alıntıla
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 gitme feray:( abv mavi istiridye bari sanki Alıntıla
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Neden ya kadın gay olamaz mı? Var yani... Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.