RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 xunn said: Sonra "Abi türk kızının götü kalkık." Abi sırf isminin kız oldugunu görüp 17 sayfa yapmışsınız lan, bütün suç sizde. Hani bir iki kalifikasyon görün sonra kovalayın bari. İnsan üstü güzeldir, hakiki oyuncudur falan. Ayrıca aslanlar gibi kadınımız Viktoria var, üzerine gül koklayan erkek değildir abi. viki kezo abi :( Alıntıla
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Siz KEZBAN görmemişsin iz :D Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 yio, yazılı olarak gayet bence de kezban. Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 sadece kızlar ortamdaki anomali seviyesi yüzünden forum ile ilişkilerini kesiyorlar diye anlatıyoruz ama bu kadınlar ile sınırlı bir durum değil Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 viktoria'ya saygim coh buyuk. insanlari karsilastirmaya gerek var mi? arkadas cevremdeki buraya en dayanabilir gibi gorunen iki kisiyi cagirdim. daha fazla cagirsam hos olmaz gibi Alıntıla
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 bende daha fazlasi var diye reklami da basti. hadi bakalim Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ya hayir, sonra ben ben ben icerikli mesaj atiyo olup noyan ile bir tutuluyorum. sadece 2 arkadasim vardi, onlari cagirdim demek istedim. Alıntıla
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 noyan son maceralarını anlatsa ya gelip dsfgdsjkgfdgsd Alıntıla
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Aman noyani açtırmayın ya. Alıntıla
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Abi çagır istedigin kadar da, sonu belli yani. Ya sinirlenip bırakacak veya sıkılıp. Arası yok henüz bunun. Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 telefon meselesi vardı en son, angarada geçen Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 xunn said: Abi çagır istedigin kadar da, sonu belli yani. Ya sinirlenip bırakacak veya sıkılıp. Arası yok henüz bunun. e abi herkes bir yerde sıkılıp gitmiyor mu bir süre? @feamer ne telefonu Alıntıla
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 2004'ten beri buradayız valla, sen söyle. Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ara ara kaçıp gitmediniz mi şimdi hiçbiriniz? edit: ara verip dönen insan gördüm de ondan soruyorum abi. Alıntıla
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 hoplayanmanda muhabbetlerinde bi de mal mal çete gibi toplanıp her topiği harass eden dotocu tayfa muhabbetlerinde nefret etmiştim patiden. şimdi de bu her kız topiğini 50+ sayfa yapıp hypelamanızdan bıktım lan. şu fever bayıp gidince haber verin yine diğer konuları da okumaya başlıyım. Alıntıla
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Feray gitmez artık boşuna heves etme shdh O selamlaşma topagindan sonra imkanı yok gitmez. Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 an itibarıyla baydım ok. ghost takılıcam arkada. yeter yani. Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 feverfeverray said: @feamer ne telefonu yanlış mı hatırlıyorum, nickini hatırlamadığım biri yazıyordu, telefonunu kırmış, sonra telefonu aşırmış, blabalbabala mealen telefonu parasını veya telefonu ver yoksa evinden aldıracağım temalı bir şeydi... Alıntıla
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 feverfeverray said: ara ara kaçıp gitmediniz mi şimdi hiçbiriniz? edit: ara verip dönen insan gördüm de ondan soruyorum abi. zorunlu aralar oldu site patladı aylarca girilmedi. Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 forumda kadın olduğu farz edildiğinde iki şekilde davranan tipler var, 1. "neee! kadın mı?" 2. "kutsal topraklarımıza kadın giremez." Alıntıla
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 selam veren ciksin, guncel kasiyor Alıntıla
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ben hiç gitmedim askere gittim bi tek Alıntıla
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 feverfeverray said: ara ara kaçıp gitmediniz mi şimdi hiçbiriniz? edit: ara verip dönen insan gördüm de ondan soruyorum abi. Var tabii ki bir ton, lakin bunların hiçbiri kadın değil. Genel itibariyle nerd culture'a olan ilgi bir erkekle by proxy oldugundan gerçek bir ilgi değil ve sönüyor genelde. O noktada hatun kullanıcı ya bırakıyor, veya kendiyle ilgili, kendine topic açıyor. Olmadı albüme usulca bir foto. Subtext'in "Ben kızım"ı aşan dişilerimiz var tektük ama onların dişi olduklarını kazayla ögreniyorsun zaten, selam verdikleri postlara koymuyorlar. Ve tabii ki prim veren primate eksiği olmuyor pek. Alıntıla
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 İki haftada ne mesaj kastın. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.