Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 ben kötü bi diploma çevirsi için çince 350 lira vermiştim 150si noter onayı için, arkalı önlü tek sayfa eng-to-tr için 20 çin-to-tr için 100 gibi bi hesap yapabilirsiniz bildiğim kadarıyla sayfa bazlı calısıolar firmaya calıstıgını varsayarsak aylık maası + prim olabilir yanlısmıyım? tebrix btw
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 sayfa sayısı azalırsa birim fiyat artar, benim teklif makul.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Türkçe > İngilizce varsa bir ara görüşebiliriz. :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Teşekkürler arkadaşlar :) Amma meraklıymışsınız yahu. Tek işim bu değil, kitap başına sözleşmeyle çalışıyorum, kadrolu değilim. Sayfa hesabını A4 sayfasından yapıyorlar, dolayısıyla kitabın sayfa sayısı yanıltmasın. Çocuk kitabı, eşşek kadar puntoyla dolduruyorlar :D Ama daha fazla bir şey söylemem etik olmaz. Prudent gibi zengin değiliz öyle diyeyim. :p Ha full time yapsam ayda 3500 falan kazanırım muhtemelen, kitap çevirisinde çok para yok öyle. Yani günde 9 saat çalışıp haftada 1 gün tatil yapsam ayda 6k maks olur. Tabii her ay en az 2 kitap vermeleri lazım onun için de. Çevrilecek kitap yoksa şansına küseceksin :D
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 ismini bile yazmamışlar kitaba ayıb
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 500 lira ne ya..oturup tip fakultesinin kose basinda makale cevirse onun kac katini kazanir.. yazmislar da iceride bir yerlerde..
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 ilk kitap daha yahu niye kapağa yazsınlar :D ben beklemiyordum zaten. 500 lirayı bir ayda tek öğrenciden kazanırım yahu o kadar da abartmayın
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Dinleyerek çeviri nilepeezdelshdhd Lütfen sitemizden izleyiniz.
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 tebrikler arkadaşım. İlk kitap siparişimde senin kitabı da dükkana koyucam söz=)
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Biri aracı oldu CV yolladım, deneme çevirisi geldi iki tane onları yapıp yolladım, memnun kaldılar. Bu şekilde
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 baskı adedi*etiketfiyatı*%5 veya %7 18 ay içinde şikişnci baskısı gelirse sonraki her baskı için yaklaşık baskıadedi*etiketfiyatı*%5 buradan hesaplayın işte kurgu roman çevirmek eğlenceli ama zor iş valla takdir ettim ben de çeviri işi arıyorum da piyasa kötü büyük yayın evleri de daha tecrübeli kişilerle çalışmak istiyor eheh
Öne çıkan mesajlar