nileppezdel § 12 Ağu 2016, 09:25 Yaklaşık 10-11 ay önce Doğan Egmont için çevirmenlik yapmaya başladım ve çevirdiğim ilk roman nihayet yayımlandı, ben de bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. :) 9+ yaşlara hitap eden bir fantastik/macera kitabı. Özgün Adı: Alistair Grim's Odditorium Yazarı: Gregory Funaro Bu da Türkçe çevirisine ait kitap sayfasının linki Kendim okurken de çok keyif aldım, o yaşlarda çocuğu, yeğeni vs. olan patilere tavsiye edebilirim. Çocuk ruhlular da okuyabilir :p Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
nileppezdel § 12 Ağu 2016, 09:45 Teşekkür ederim :) internette görmek bile bambaşka bir duygu, raflarda gördüğümü hayal edemiyorum :') daha uzun yıllar yaparım inşallah, sağ olun tekrar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Redeagle § 12 Ağu 2016, 09:54 Hayırlı olsun :F Bende kitap çevirim raflara çıkınca acayip sevinmiştim. =/ üzerine iyi bir kutlama yemeği yapınca iyi oluyor. edit: Parayı aldın umarım tabi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Tuor_annare § 12 Ağu 2016, 09:57 tebrik ederim hayirli olsun Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
nileppezdel § 12 Ağu 2016, 09:58 parayı alalı çok oldu ya, Doğan olunca sorun olmuyor o konularda. Tertemiz çalışıyorlar :) şu anda da aynı serinin 2. kitabını çeviriyorum bi' 10 güne falan bitecek o da. artık Prudent bizi görüp Netflix'e aldırırsa şampanyaları patlatırız :p Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
MasterHapLo § 12 Ağu 2016, 09:58 Ne parasi :S Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Masakari § 12 Ağu 2016, 09:59 Hayırlı ossun, nerede ıslatıyoruz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Llama § 12 Ağu 2016, 10:03 idefix favori listeme attım ilk siparişte alacağım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
dasaaa § 12 Ağu 2016, 10:37 kac para aldin bu is icin? yazsana ozelden Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
sipeyskeyk § 12 Ağu 2016, 10:38 Bana da özelden yazabilir misin senin için de uygunsa, ilgimi çekti merak ettim :) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
calvaria § 12 Ağu 2016, 10:50 hayırlı olsun. sadece tahmin yürütüyorum, kitap 350 sayfa max 10 tl den çevirse 3500 tl eder ki bence 2500 tl ye almıştır işi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş