bonuSimo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 frost dk affli warlock saçma olmayan class yok 1500lerde iş yapıyor dh ama karşına cc yapmayı bilen biri falan gelirse çöp olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 shatterplay oynamak acayip zevkli... ozellikle godcomp cok tatli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Biz de holy paladin - affli. lock oynuyoruz 3 gündür. Ben holy paladin ilk kez oynuyorum, arkadaş da affli.yi yeni haliyle ilk kez oynuyor. 1550 olduk direk. MMR 1650 civarındaydı. Assasination rogue'lu ve unholy/frost dk'lı setup'lar zorluyor bayağı. Bir de en son resto druid oynuyordum ben, holy paladin healing'i bayağı değişik geldi. Holy shock proc ve critlerine bağımlı yapmışlar her şeyi. Burst anında 1-2 kez critlemezse, ne kadar cd varsa açmak gerekiyor. Edit: Bu arada takım 2k+ rating'lerde iş yapıyor mu hiç bir fikrim yok. Elimizdeki class'lardan çıkan en düzgün comp bu oldu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Eskiden yapardı da Holy Paladin dediğin gibi crit bağımlısı, olmazsa olmuyor. O yüzden bahtın kapalıysa epey keyifsiz geçiyor. Utiliy namına da çok fazla birşey yok, stun var işte bir tek. Rogue, DK ve DH epey zorluyor 1vs1 de beni paladin olarak. En ızdırabı DK ama galiba. Yanında partner de önemli tabi. Benim gibi çocukluk arkadaşı diye gerizekalı bir DK ile oynarsanız çok daha acayip oluyor. Mouseu monitöre fırlattım geçen, 15 yaşında çocuk gibi. DH ler çok acımasız ama ya, zıp zıp ordan oraya allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 bonuSimo said: frost dk affli warlock saçma olmayan class yok 1500lerde iş yapıyor dh ama karşına cc yapmayı bilen biri falan gelirse çöp olur heralde unholy dk bm hunter ilerlerde de iş yapıyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Jeeztro said: Eskiden yapardı da Holy Paladin dediğin gibi crit bağımlısı, olmazsa olmuyor. O yüzden bahtın kapalıysa epey keyifsiz geçiyor. Utiliy namına da çok fazla birşey yok, stun var işte bir tek. Rogue, DK ve DH epey zorluyor 1vs1 de beni paladin olarak. En ızdırabı DK ama galiba. Yanında partner de önemli tabi. Benim gibi çocukluk arkadaşı diye gerizekalı bir DK ile oynarsanız çok daha acayip oluyor. Mouseu monitöre fırlattım geçen, 15 yaşında çocuk gibi. DH ler çok acımasız ama ya, zıp zıp ordan oraya allah belalarını versin. Geçen x2 steed patlatıp boydan boya geçtim arenayı DH'dan kaçayım diye, adam benden önce gitti sdşifljsdkdsgj Deliriyorum ya monk, rogue, dh ve dk'ya karşı oynarken. Bu arada warrior aslında en baba melee şu an ama şerefli bir demircinin oğlu gibi kestiklerinden sinirlenmiyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Hey gidi hey ne hallere düştü wow.PvP başlığı tartışmadan geçilmezdi şu an yazan yok. Yıllar geçti şimdi dışarıdan bakınca cidden Blizzard'ın pvp yi nasıl da katlettiğini bir kez daha anlıyorum. Vanillada bgler outdoorlar derken pvp birşekilde akıyordu ve saçma salak class dengeleri olmasına rağmen herkes birşekilde halinden memnundu. Adamlar pvp konusundaki yetememezliklerini milyonlarca oyuncuyu 4 pillar ve 3 mekana sıkıştırarak Tbc ile birkez daha kanıtladılar. Healer tabanlı pvp sistemi, inanılmaz dengesiz class ayarları yapıpta bir de üzerine 3 mekan 4 kolona sıkışınca ne yapacağımızı bilemedik.İşin komediside TBC sonunda Blizzortun düzenlediği son turnuvada sadece resto druid-warlock-warri setupının iş yapabilmesi, bu setupların finali ayrıca bu pvp sistemini düzenleyen beyinsizlerin de maç sonunda bu ekibin karşısına r.shamanlı çıkmaları ve o resto shamanın nefes alamayışı baya bir küfür konusu olmuştu aramızda. WOTLK zaten 3v1 DK faciaları sonrada tek atan spellcleave faciaları ile geçti. 2600 rat resto shaman warlock mage in r.shamanını kesişimiz sonrasında ise 1sn içinde ölmem yıllar geçmesine rağmen hala aklımdan çıkmadı. Uzun bir aradan sonra WOD ta geri dönmüştüm arkadaşlar hatırına. Düşündüm ki adamlar yıllarca pvp yi katlettiler biraz belki akıllanmışlardır oyuncuyu geri kazanmak için birşeyler yaparlar. Outdoorda yaşam, pvp alanları falan düşlerken Ashran denen yere tutsak kalmak ve yine 4 pillar 5 tane arena mekanı dışında hiçbir yeniliğin gelmediğini gördüm. Ogrimar önü bile bomboştu, ally şehirleri bomboş, 3-5 quest yapan adam dışında low lvl mekanlar ıssız. 3-4 ay dayanabildik, sıkıntıdan resmen patladık. Hakikaten bir crossroadsta koşmak bile nekadar eğlenceliymiş bizim için. Tarren mill de adam avlamak, ally şehirlerini basmak, hadi vanillayı geçtim TBC de bile inanılmaz bir outdoor yaşam vardı oyunda. Heryer doluydu. İsle of quel danas ta geçirdiğimiz zevk dolu ayları söylemiyorum bile :) Neyse biraz uzun oldu kusura bakmayın.Yıllarımızı harcadığımız, defalarca ünide derslerden kaldığımız oyunun bukadar hayal kırıklığı yaratması üzüyor bizi. Keşke biraz daha vizyonu geniş adamları işe alsalardı da playerlar bukadar geniş ve eğlenceli wow dünyasında 4 kolon 3 mekan içine sıkışıp kalmasalardı. Eskiden kalbini kırdıklarım olduysa kusuruma bakmasınlar. Oyunun yaptığı bağımlılık ve saçma sapan gençlik hırsları ile yapılmış yanlış hareketlerdi. Şimdi yaş 32,gülüyorum kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 PvP arenalar çıktığı an benim için bitmişti aslında. Bir türlü sevemedim arena işini. Hala AVyi tek geçerim PvP dendiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 iki gireyim dedim actim charlari bi iki queue yaptim level 80 de iken henuz soktu beni bglere 16 dakkada. sordum forumda max levelde av que prime time'da 8 dakkada geliyor dedi birisi. ama ruslari toplu banlayinca blizzard cok artmis queue zamanlari. adamlar que dolduruyormus resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Spesifik bg secince uzuyor queue suresi yoksa random'da oldukca hizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 ben bu brawl işini sevdim ya <3 http://i.imgur.com/sUFk9Dm.jpg artifact skin için hala 1000 kill lazımsa kaçırmayın bu brawl'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Akşamları casual bg yapan var mı? Beraber takılalım kazanma şansımızı arttıralım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ya ben şimdiye kadar hiç engineer kasmadım. nasıldır para olayı? bi alt mage kasıyorum arada da canım sıkıldığında mining kesin olacak, yanına engineer mı alsam yoksa jewelcraft mı alsam bilemedim. para getirecek meslek arıyorum ama işte ah'den malzemesini rahat çekip yapabileceğim alchemy gibi vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Yanlış başlık ama canın sağolsun :). Engineering kendine müslüman bir prof sanırım, pek kazançlı bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 adafadsf harbi ben bunu legion konusu sandım okumadan :( neyse jew devam sadds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 millet hala wow oynuyor yıl 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 applev0dka said: millet hala wow oynuyor yıl 2018 Daha da oynarız. Hedef 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Vay arkadaş ben ne yazdım, millet ne cevap vermiş... Gerçi bana da vermemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Hala twink miydi neydi ondan yapabiliyor muyuz? Bir zamanlar herkese tek vurduğu heirloom lu lvl 19 warriorum vardı. LvL 10-19 arası warsonglar inanılmaz eğlenceli yahu :) Exp gaini kapamayı kaldırmışlardı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 twink olayı yalan oldu da belki işte classic release ile birlikte geri gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 aramızda MW Monk oynayan var mı 2-3 sorum olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 BFA beta'ya göz atmış olan var mı? pvp açısından sınıfların durumu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Ret dmg output çogii ama kite ve cc problematik hale geliyor Arcane Mage çok uyuz Fury Warrior böğün böğün oynanıyor Moonkin,destro lock bg de aşırı zevkli Arena bg monk heal akıyor (bayadır competitive pvp yapmadım ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Iqm1xYBVRQ0 Şunu şuraya bırakayım, faşist ve karaktersiz biri ama bu kadar keyifli video yapan birini bilmiyorum. Agfzfgagfga..Son videolara mutlaka bakın Asmongold ile ilgili olanlara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Pvp için gidilir diye duyduğunuz server var mı? Oyunda tek yaptığım şey rbg. Olduğum server çöp. Rahatça hem pvp guild hem de grup bulabileceğim bildiğiniz/duyduğunuz server var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar