Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 kaynar asit tedavisi.. wtf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 fikirler Şimdi baştan şöyle bakmak lazım dizi netflix dizisi. Netflixden ne çıkarsa çıksın vasatın üzerinde zaten. Tüm görüşlerimi bunun doğrultusunda söylüyorum. - Dizi Luke Cage dizisinden çok Harlem hayatı , özgür zenciler, zencilere yapılan haksızlık, eski özgürlük kahramanları v.s üzerine araya Luke Cage'i serpiştirmişler. Başta bu konulardan bahsetmesi çok sıkıntı yaratmıyordu zaten Harlem'de geçen bir diziden de beklenecek konular bunlar. Ama her bölümün 4/1 i nasıl özgürlük savaşı verildiği zenciler şöyle zenciler böyle şeklinde devam edince bir yerden sonra bayağı bir tat vermeye başladı. Dizi de M.L King'in ünlü "I have a dream" konuşması benzeri nutukları her bölüm bir karakter attı en az. İlk eleştirim buna. - Night Nurse karakterini çizgi romanları okumadığımdan dolayı detaylı bilmiyorum. Ama her Marvel/Netflix dizisinde ortaya çıkıp ana kahramanla ilişkiye girmesi gerçekten saçma bir hal aldı. Night Nurse Jessica Jones'la da sevişseydi güzel bir aşk üçgenimiz olabilirdi. Ayrıca profesörün hayatını vererek bulduğu çalışmayı google'dan araştırarak anladı kendisini gerçekten tebrik ediyorum. Hell's Kitchen University sağlammış. - Stryker karakterinin hareketlerinin sebebini net açıklamadılar. Tamam kıskançlık ve hor görme var anladık. Islah evi ve hapishane o da tamam. Ama normal bir insanın babası tarafından hor görüldü diye delirip kafasını dinle bozup nereden bulduysa alien tech cihazlarla üvey kardeşini avlama hikayesini açıksa ben pek yemedim. - Gelelim finale, heralde Netflix'in bu dizilerde beceremediği tek kısım final bölümü. Sanki 12 bölümü planlamışlar 12. bölüme sığmadı diye 13 bölüm çekelim deyip dakikayı doldurmaya çalışıyorlar hissiyatı veriyor. Tüm dizi boyunca Luke Cage'in ölümsüz olmadığını zayıflıklarını olduğunu vurguladılar. 2 tane Stryker kurşunu yemesi sonucu 3 bölüm acı çekmesini izledik. Peki bu Stryker niye elinde yüzlerce kurşuna sahipken, Luke Cage'i delikli tahtaya çevirmek yerine hayatımda gördüğüm çirkin kostümle yumruk yiyerek ölmeyeceğini bildiği bir adama saldırdı? Hayır birde işin komiği sahnenin hiçbir ciddiyeti de yok. Arkada Harlem ahalisi tezahürat yapıyor bunlarda yumruklaşıyorlar. Tam bir Street Fighter sahnesi. Arkaya Guile Theme koy hakkaten sırıtmaz. Hayır birde kabak gibi kostümün arkasındaki kutudan güç aldığı belli . Ama sahne uzasın diye Luke'un geçmişteki boksör günlerini görüyoruz ki karşıdakini indirmesi için önce dayak yemesi gerektiğini anlayalım. Finali hiç tatmin edici bulmadım açıkcası. Bunları es geçersek dizinin verdiği Harlem havası, müzikler, Mahershala Ali nin Cottonmouth olarak oyunculuğu gibi güzel tarafları da var. Ama dediğim gibi konu Netflix olunca beklenti yüksek. Zaten bunlar bekleniyor. Puanım:10/7 Bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 çok abartı basmışlar puanları,iyi dizide o kadar dğl lan ımbd 9 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 sostizm said: DareDevil'ları izledim Jessica Jones'u izlemedim Bunu izleyeyim mi? Yoksa storyline gereği önce JJ mi izlenmeli? Yetkili bir abi yanıtlayabilir mi? Luke Cage baya gözüküyor Jessica Jones'ta. Önce onu seyret bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 GONDARCENGIZ said: çok abartı basmışlar puanları,iyi dizide o kadar dğl lan ımbd 9 lel nolan fanboi'luğu gibi netflix fanboiları da var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Mukemmeldi, Her dizide kendilerini asiyorlar bunlar. Luke Cage > Jessica Jones > Daredevil derim ben kendi begenime gore. Tempo cok iyiydi, twistler, kurgu, karakterler, muzik... Bunu kaciran pisman olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Diziyle ilgili bir odunun yorumu said: Dikkat ediyorum da filmde konuşan herkes siyahi. yüzbaşısından tutun kafe sahibine kadar. asıl roller hep siyahilerde. onlar üzerine kurulu bir film sanırım ama amacını anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 hauhgauha nerede bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Luke Cage > Jessica Jones > Daredevil'a katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=kOvjL1uQThE ep 13 Defenders'ta Pop'ın mekanı Heroes for Hire olarak açarlar artık. Shades'te tam bir Littlefinger sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 12. Bölüm çok iyidi. Daredevil>Jessica>Luke bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Marvel - Netflix dizilerinin acik ara en kotusuydu bence. ama gene de izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 luke cage çizgiromanlarında da afro american kültürü bu kadar ön planda mı yoksa netflix mi şey etmiş? baya hoşuma gitti benim dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 günde bir bölüm mü çıkarıyor bunlar? dün baktığımda 4 veya 5 vardı şidmi 11 12 var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Hepsi ayni anda cikti, korsancilar beceremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 villian villian backgroundlarını artık çok güzel işliyorlar ya. fisk de böyleydi daredevilda. baya hoşuma gidiyor. adamın müziğe olan tutkusu, müzik çevresinde yaşanan kırılım, o müziğe olan sürekli özlem ve could, would have beenler falan. villian ı çok daha gerçekci karakterler haline getiriyor. abimizde çok iyi oynamış yalnız, o gülüş falan çok fevkalade https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTgxOTEzMjYyOV5BMl5BanBnXkFtZTgwOTM5MTcxMDI@._V1_SX1777_CR0,0,1777,999_AL_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 bingildak said: villian villian backgroundlarını artık çok güzel işliyorlar ya. fisk de böyleydi daredevilda. baya hoşuma gidiyor. adamın müziğe olan tutkusu, müzik çevresinde yaşanan kırılım, o müziğe olan sürekli özlem ve could, would have beenler falan. villian ı çok daha gerçekci karakterler haline getiriyor. Cotton kadar iyi işlememişlerdi diğerlerini. İkinci sezona bırakmışlar sanırım. Cotton Reis'ide erken öldürdüler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Defenders'a da bagladilar sonunda. Luke Cage'in yargilanmasinda Matt Murdock ile baslar gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 herkes bi kurtlar vadisi triplerinde konuşmasa daha iyi. böle bi tripler bişeyler. ama yine de cesika constan iyi bence. 10 bölüm mü ne izledim cesika cons hiçbişey olmadı. nasıl sıkıldım nasıl baydım belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 abi of ya. gittim okudum spoilerı. daha 3. bölümü izlememiştim. Kendime kızmam lazım ama istemiyorum. size küfür edicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Bundan sonra çifte spoilere koyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 bingildak said: villian villian backgroundlarını artık çok güzel işliyorlar ya. fisk de böyleydi daredevilda. baya hoşuma gidiyor. adamın müziğe olan tutkusu, müzik çevresinde yaşanan kırılım, o müziğe olan sürekli özlem ve could, would have beenler falan. villian ı çok daha gerçekci karakterler haline getiriyor. abimizde çok iyi oynamış yalnız, o gülüş falan çok fevkalade https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTgxOTEzMjYyOV5BMl5BanBnXkFtZTgwOTM5MTcxMDI@._V1_SX1777_CR0,0,1777,999_AL_.jpg DD spo DD seyretmedim de daha fisk örüncek adamın villianı değil mi ya, dd ye başka villain mı bulamamışlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Yok. Fisk cok kisini villain'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 ben marvel dünyasını film, dizi dışında bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla hells kitchenda baya aktif. dd mekanında işte. Criminal organizer and mastermind, president and owner of legitimate businesses, crimelord, former ruler of a portion of Hell's Kitchen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 abi hell's kitchen dedikleri yer 2 cadde 4 sokaktan oluşan semt. kadıköy gibi büyük bir yer değil. ne aksiyonu var ise :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar