_Rave Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 senko said: _Rave said: he ozaman gözünden vurulunca ölüyomu? trailerda mal mal yürüyo millet üstüne makineli tüfekle yardırırken. superkahraman filminde mantik aramak :) yoksa iron man'de atestim diyor ama yaninda 2 tane tanri vra biri thor biri loki mi ne bu arada captain amerika hala koyu katolik fln odin'den fln da haberdarlar bu arada mantık aramıyorum abi.eğer bi zayıf noktasıysa deriyle kaplı olmayan yerleri bilelim ona göre izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 netflix im yok internetim yok jessica jones'ta iyi yancıydı solo fena olmaz gibi hell's kitchen üstünden gitmeleri güzel olmuş diğerlerine konuk oyuncu falan olurlar işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 hepsi iste "defenders" da birlesicek iste ortada zaten. bu, daredvil vs falan. ilk bolumu izledim bende guzel bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 5'e geldim fena gitmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 3 üncü bölüm sonu neydi lan öyle :D. Gülüşe bittim ama asdfghds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 ben izlerim, netflix yapıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Abi valla şu Marvel'den Odin razı olsun ya. Resmen 30 lu yaşlarıma eğlence getirdi adamlar filmi dizisi. Bu da güzele benziyor, ilk bölüm itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 ilk bolumde 2dakika aksiyon var sadece. tum bolum boyunca adam pata kute yardircak diye bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Türkçe dublaj fena olmamış ya. bi bakayım dedim ilk bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 bring da ruckus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Dublaj müthişmiş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Netflix'in dublajları cidden iyi. Aziz Ansari'nin iğrenç cıvık aksanı yüzünden Master of None'ı yarıda bırakacaktım ama dublajlı deniyim dedim öyle daha iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 abi başrolu sevmediysen diziyi bırak niye dublajlı izliyorsun o dizinin %100ı aziz anzari ve iticiliği zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 ep 2 I'm going back to Hell's Kitchen, where it's safe. ahaha Güzel başladı 2 bölüm seyrettim şimdi. Remy Danton baya yardırıyor. Kötü adamları çok iyi seçiyorlar harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 marvel farki abi. dc kendi capinda takilmaya devam etsin. bu kadar faildan sonra ben olsam dukkani kapatirdim utancimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Izlemedim de daredavil la karsilastirsak hangisi agir basar? Birde dd kadar karanlikmi? Oyleyse iyi benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 adam kör değil o kadar karanlık değildir *öf kaçıyorums* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Ben bunları izledikçe, neden spidermani çekmiyor netfix diye moralim bozuluyor..... Zaten Avengers referansı yaptılar o yüzden Avengers da gösterdikleri spiderman gelecek muhtemelen... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Oha kuzen oha wtf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 8. bölüme geldim 1 günde. hapis ve eski harlem zamanları asıl zamandan daha iyi farkeden oldu mu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 6. bolum 6. bolumum sonundayim, diziyi orada bitirseler olurmus yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 DareDevil'ları izledim Jessica Jones'u izlemedim Bunu izleyeyim mi? Yoksa storyline gereği önce JJ mi izlenmeli? Yetkili bir abi yanıtlayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Oykuler bagli degil. Alias ama, Jessica Jones iste, en iyi Marvel dizisiydi bence. Izle derim. Bir de karakterleri uzun uzun anlatmamislar gibi geldi bana burada, zaten Alias'da ogrendiniz diye girmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Kanuni said: Oha kuzen oha wtf! Aynı tepkiyi verdim lan ne oldu orada öyle "hadi hadi sen de istiyordun şimdi" dedi diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar