Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Damızlık arıyorsun, onu anladı muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 bb silahlardan anlayan kız arıyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 ya cahilseniz ben ne yapayım genel kanı bu yönde, balkanlarda, rusyada, araplarda falan var böyle düşünenler, baya statü sembolü falan hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Asteroth said: Damızlık arıyorsun, onu anladı muhtemelen. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Esh said: Bi acsana bakalim nasil oluyomus harbici harbici turk kizi? Su 80 milyonluk ulkede kurduyle turkuyle alevisiyle yari ermenisiyle akplisiyle hdplisiyle fasistiyle solcusuyla her kesimden kizla ciktim. pek bi fark gormedim, ya hepsi harbiciydi ya hepsi kontrgerilla abi dur şimdi hiç bişey anlatmayan wotlar yazacak nigger gelecek cevap verecek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 dişi işte ne farkı olucaktı, mutfaktan çıkarmıcan hiç birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 komiksiniz gerçekten, siz yazılanların tam aksini göze alın belli bir zeka seviyesinin üstüne hitap etmemek lazım yazıyorsun dünyada böyle bir kanı var diye, hadi böyle bir şey yok falan dersin anlarım adam diyor "damızlık arıyorsun", öbürü çıkıyor, "hiç bir şey anlatmayan wot" diyor. siz bi zahmet anlamayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Bu senin yazdığın özellikde olanlar annelerimizin jenerasyonu bu zamanda öyle bulursan kaçırma evlen zaten şahsım adına ben bulamadım şu zamana kadar. İnsanların kendi özgür düşünceleriyle cevaplayacakları bir ankette bu kadar saçma sapan tartışmalara nasıl giriyoruz hala anlamadım.Ben yabancı bi kızla evlenmek isterim sen türkle zevkler renkler gibi bu neden insanları bu kadar geriyo anlamadım. Orda yazdığım güzellik özellikleri benim kendi şahsi fikirlerim sen orda başka bir şeye göre seçim yaparsın o özelliği yazarsın buraya olay biter niye hep bi kavga laf sokma arayışı var anlamadım. Rave güzel yazmış önceki sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Bu kafayla ananizla da evlenseniz kimse neden demez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Feamer said: belli bir zeka seviyesinin üstüne hitap etmemek lazım edemiyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 referans sensen benim için yeterli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 çok bile sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 olay dis gorunus degil bence de. turk kizinin bu kadar 'kezban' olmasinin sebebi tamamen kendini gelistirmemesi yuzunden. kendine guvenmiyor. ozguvensizlik belirtisi aslinda kendilerini cok guzel sanmalarinin sebebi, ici bos balon gibiler. gorunus olarak bir italyan kadinindan farklari yok. ama okumuyorlar, kendilerini gelistirmek istedikleri tek alan makyaj. seks konusunda bile sanki hayir isi olsun diye sevisiyormus gibi davraniyor. ben cok az kendini gelistiren kadin gordum ya. ama ciddi ciddi gelistirmek. okumak, arastirmak, gezmek, gormek vs. be bold ladies ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 türk kızının sorunu kendini türk kızı olarak görmemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 esh ile fistan femuru götünden anlamak istemiş önceki sayfada sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Doğu kökenli diye kızı istemeyen aile gibisiniz. İnsan olun insan. Nesini tartışıyorsunuz anlamak gerçekten güç, size hitap ettiğini düşündüğünüz kız milletlerde oran olarak farklı bulunuyor sadece. Red'in geçen sayfada açıkladığı kültürel nedenlerden. Kimi x millette 0.04 ile istediğini bulur kimi y millette 1.84 ile istediğini bulur. Örnekse tabii nedenlerden alışılmışın ötesinde geldiği için siyahî kızlarımız ile birlikte olmam diyebilirsiniz. Ama düşünce olarak anlaştığınızı ve mutlu olduğunuzu anladığınızda bile reddediyorsanız, hatta japon abi süperler, gözleri çok hoş, illa japon ile iş pişireceğim başkaları ile yapamam diyorsanız ırkçısınız canımın içi. Şu forumda bu konu cidden üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 ben okumadım bile yazdığını, yorum da yapmadım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 zaman zaman benim de götümden anladığım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 bajazet said: Ama düşünce olarak anlaştığınızı ve mutlu olduğunuzu anladığınızda bile reddediyorsanız, hatta japon abi süperler, gözleri çok hoş, illa japon ile iş pişireceğim başkaları ile yapamam diyorsanız ırkçısınız canımın içi. Bu gaylere kadınlarla veya erkeklerle birlikte olmadıkları için cinsiyetçi demek gibi birşey. Cinsellik bağlamında çekici gelmiyordur, pas geçer, ırkçılık değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=anU8JXT0KH8 Konu sonunda şuraya varmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Valvyn said: Bu senin yazdığın özellikde olanlar annelerimizin jenerasyonu bu zamanda öyle bulursan kaçırma evlen zaten şahsım adına ben bulamadım şu zamana kadar. bir kere daha söylüyorum, benim düşüncemden bağımsız olarak, dünyadan böyle bir kanı olduğunu belirtmek için yazdım. bunlar senin için değil Valvyn, iki satırı alt alta okuyup anlamaktan aciz ama ona buna caka satanlar için ise "roket adam" said: 48 memleket gezmiş bi insan olarak ben de türk kızı diyorum. o anaç tavırları başka hiç bi memlekette göremedim gibi hissediyorum. aşırı güzel de türk kızları var baya. bulamıyosanız sizin şeysiniz. sonra sanssizsansli said: Gevşek kız sevenler yabancı diyor, anaç seven türk. Bi de anaç da olsa türk diyince cahil önyargısı var. Bunu diyen de kendini bi nane sayanlar. tabi bir de insanın kendisini geliştirme durumu var. Münferit olarak ırksal bağlamın dışında çok kaliteli kızlar da var. Genellemeler yanlış diyoruz ya öyle bişi işte. Önemli olan doğru insanı bulabilmek kroya kro nerde nerd gidiyor bir nevi. denmiş ve ben bunlara hitaben, said: aslında harbici harbici "türk" kızı olsa dünyada baya talep görüyor ama tc sınırları içine bulması pek kolay olmuyor, zaten erken davranmak lazım birazda... sonrası ise bazı müptezellerin fantezilerini görüyorsunuz. ha başka yerde yazdıklarım hoşunuza gitmiyorsa, hatta zorunuza gidiyorsa, varsa çapınız gelin oraya yazın, yoksa dondan çıkan fırsat gibi komik olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 feverfeverray said: olay dis gorunus degil bence de. turk kizinin bu kadar 'kezban' olmasinin sebebi tamamen kendini gelistirmemesi türk erkekleri yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 1. Sebep turk aile yapisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Ben hoşlandığı cins üzerinden konuşuyorum. Yoksa yakın arkadaşın ahmet ile iyi anlaşıyorsan onla evlen, seviş diyecek değilim. Eşinizi hex koduna göre cinsel organlarının boyutlarına göre seçiyor olamazsınız ya. Kapatın abi o zaman o boynunuzun tuttuğu cihazı. Göbeği büyükse ooo hayatını rahatlıkla idame ettiriyor diyip ona yanaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Birisi kezbanlığın tanımlarını yapsın çünkü genel geçer kezban kavramlarının bir çoğunu yabancı hatunlarda taşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar