-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 obs crius, wotofo serpent ve geekvape griffin 22mm var istersen. mod olarak ta vtc mini verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 griffin kaç ml ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 3.5 ml, OG Griffin 22'dir onun bahsettiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 ufakmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 başlıkta gönderme var e-sigaranın satan'ın olduğunu söylüyor GÜNAHKARLAR büyük komplo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Bir tane pico mod var fazladan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 mesaj kutunuz doludur mayhem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 bu arada yeni başlayanlar için likit satışa çıkarayım hemen ben kullanmıyorum tütün aromalı likit artık elimdeki kaliteli likitleri hemen verebilirim hepsini toptan https://cdn.discordapp.com/attachments/153245637381455873/213597658017824769/IMG_2996.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Coil Satan Var mı ? Joyatech SS 316 arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 vtc mini modumu satiyom 2. el siyah - 100 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Subox Mini Kit satan varsa haber etsin, ft fiyatına tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 subox kiti napacan modu leş onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Bright said: subox kiti napacan modu leş onun leş derken nası bir problemi var ki? çok yüksek watta ihtiyacım yok zaten. rba'sı var zor olsa da sarımı, coilleri güzel. akıtma vs gibi bir problemi de yok (serpent mini ağlıyor o konuda mesela). tam ihtiyacım olan şey gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Toptank veya Toptank nano al o zaman, atoyu almak için kiti edinmene gerek yok. Kanger'in modları TC'sidir, üretim kalitesidir hep sıkıntılı. SMOK Quantum veya Istick Pico öneririm onun yerine. Serpent Mini akıtıyorsa yüksek ihtimal pamukla ilgili sıkıntılar vardır veya üstten doldurduktan sonra iç/dış basınç eşitlemesi yapmıyorsundur(eğer eksik o-ring veya kırık insulator vb. fiziksel bir zarar yoksa cihazda). Yazın ince likitler daha da incelip akıtma yapabiliyor ama sanmam, yüksek ihtimal pamukla alakalıdır ki Toptank/Subtank'ın RBA'sına build yapmak Serpent Mini'ye build yapmaktan çok daha meşakkatlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 paradoksalkedi said: Bright said: subox kiti napacan modu leş onun leş derken nası bir problemi var ki? çok yüksek watta ihtiyacım yok zaten. rba'sı var zor olsa da sarımı, coilleri güzel. akıtma vs gibi bir problemi de yok (serpent mini ağlıyor o konuda mesela). tam ihtiyacım olan şey gibi geliyor bana. serpent mini akıtıyor veya pamuk yanıyorsa. Pamuk boyuna ve yerlestirmene dikkat et derim. Well'e kadar uzatmıyacaksın pamugu yoksa beslenemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Masticore said: paradoksalkedi said: Bright said: subox kiti napacan modu leş onun leş derken nası bir problemi var ki? çok yüksek watta ihtiyacım yok zaten. rba'sı var zor olsa da sarımı, coilleri güzel. akıtma vs gibi bir problemi de yok (serpent mini ağlıyor o konuda mesela). tam ihtiyacım olan şey gibi geliyor bana. serpent mini akıtıyor veya pamuk yanıyorsa. Pamuk boyuna ve yerlestirmene dikkat et derim. Well'e kadar uzatmıyacaksın pamugu yoksa beslenemiyor. discordda senden yardım aldıydım abi zaten sarım için, Arzamar orada isim :D yanık olayı gitti, wicke göre bazen akıtıyor bazen akıtmıyor ama flavor az oluyor falan baya zahmetli ya serpent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 https://s18.postimg.org/d3qcm1t95/vapewild2.jpg elimdeki kaliteli likitler arttı taze geldi bugün hemen anında gönderim asdasd tütün aromalı 1 şişe 10ml 6mg nikotin, %80 max vg hepisi alayı 100 TL ilk gelen alır. made in USA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 off topic vg vs pg muhabbetinde sanki birisi daha zararlıydı, hangisiydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 pg propilen glikol petrokimya kokenli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 PG antiseptik aynı zamanda. Likitlerdeki aromalar da PG içinde çözünmüş oluyor. Satılık refurbished Cuboid 200W, siyah. Alt kapağı biraz temazsızlık yapıyordu, tamir ettim, sorunsuz çalışıyor. Boyasında kullanımdan doğan ufak kalkmalar mevcut. 90TL Satılık Geekvape Griffin 22mm/3.5ml. Herşeyi tam. Kutusu açıldı ama hiç kullanılmadı. Yedek kutusundan çıkan 1 orjinal , 5 klon camı ve top airflow kitiyle birlikte verilecek. 90 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Bir arkadaş E-sigara almak istiyorda. Aromasıyla beraber kaç paraya geliyor ? İyi bir şey arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 şuan çincilerden almak sıkıntı yaratıyor. çok alet patladı gümrükte bu ara. dolayısı ile türkiyedeki tedarikçilerden temin etmek durumunda kalacaksınız. oda alacağınız moda göre değişir. 250 ila 1000 tl arasıdır. biraz araştırıp beklentinize göre bir mod seçmelisin. yani öyle bir şey sormuşsun ki; "araba alacam ne kadar" demek gibi olmuş. derya deniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Alet -> Pico Tank -> Toptank ya da Cubis filan. Ulkede bunlar kolay bulunuyordu son baktigimda. Likit -> Puf Likit Tek bir sey alayim diyorsan Ego AIO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 AIO cihazlardan başka neler var? Ego AIO hoşuma gitmedi bayanlar için galiba çok küçük geldi sdfsdf. AIO cihazları direk likit koyup içmeye başlıyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 ovchinnikov said: şuan çincilerden almak sıkıntı yaratıyor. çok alet patladı gümrükte bu ara. dolayısı ile türkiyedeki tedarikçilerden temin etmek durumunda kalacaksınız. oda alacağınız moda göre değişir. 250 ila 1000 tl arasıdır. biraz araştırıp beklentinize göre bir mod seçmelisin. yani öyle bir şey sormuşsun ki; "araba alacam ne kadar" demek gibi olmuş. derya deniz :D Pek anlamadığım için bu konularda. Rica etmişti bir sor diye. 250 ile 1000 arası derim kafasına göre takılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar