Madborn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Selamlar, E- sigara satan var mı ? Varsa elindeki modelleri yazarsa sevinirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 nasıl bısı ıstıyosun full kit mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 kangertech top box mini + tsunami rda var elimde az kullanılmış. araştır istersen satabilirim . 2 vtc4 , 1 vtc5 pil de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 tank olarak aspire cleito var bende açılmamış mod yok ama elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Bende yakın takipteyim bu konuyu. Vapor gurularının onayladığı şeyleri kit olarak veya tek tek alabilirim. Yeni başlayacağımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ben de ağızdan ciğere çekim için uygun bir esigara arıyorum. varsa alırım bi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 otekiler nereye cekim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ötekiler direk ciğere çekim, daha çok buhar çıkartıyor, nargile benzeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ha ok. agza cekim dhaa kuvvetli cekmek gerekiyor oyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Sıfır ürün satan var mı ? Eleaf i just 2 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Sıfır iStick Pico 75w satıyorum. İster sadece mod ister melo III ile birlikte. Öm pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mayhem adamlar topic açıp seni arıyorlar sen gelmiş burda sigara satıyon ya tövbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ben de talibim bir miktar alete. ego aio falan varsa mesela yada ne bileyim başka bişiler de olabilir :D @Mayhem p.m attım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 kangertech mini var ilgilenirsen öm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 ego aio var elimde 1 adet, duruma göre ijust2de olabilir sormam lazım. 2. el yedek ağızlıkla verrim nps tekliflere açığım çok hoşdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Ben de bunu ucuza verebilirim, fazladan az kullanilmis kit var: https://m.fasttech.com/p/2000601 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Arkadaşlar milyor kişi yazmış, ben bu işin ticaretini yapmıyorum kendi aiomu satıyorum bir arkadaştada ij2 vardı satmayı düşünmüyormuş. kılcal 2-3 çizik mevcut, aktif 1 ay kullanıldı, coil head değiştirilip tank limon suyuyla temizlenip gönderilecek usb kablosu ile. fiyat 100 tl, sıfırı yurtdışı 60 yurtiçi 190 tl arasını buldum, ileride kullanıp kullanmayacağım belli değil o yüzden satıyorum. ha işin ticaretini yapan adamda var tanıdığım ama 200 lira direk aiolar kimseye yaramaz, bilen bilir şuan sattım aioyu bende 200e yurtiçi aldım takılır diye sonra pedere söyledik ftden vs. öyle yani durumumuz, ilk mesaj atan garip isimli oktar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Aramızdan birinin bu işin ticaretini yapması lazım. Durum çok ciddi. Ya cihaz yok ya coil yok. Durum çok ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 kac tane site yurtdısında satısı yapıyor, bu paketlerin %90'ıda geçiyor. ilk cihaz dısında tr'de x2 x3 fiyata almak kerizlikten başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 ben trden aldığımda gümrükte geçmiyor gibi sıkıntılar okumuştum, keza şuanda okuduğum kadarıyla yüksek oranda takılabiliyor siyasi olaylar nedeniyle denetimlerde vs. ha orası öyle ftden aio söyledim 18 dolara kargo dahil çat gelmişti şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Lectre said: ben trden aldığımda gümrükte geçmiyor gibi sıkıntılar okumuştum, keza şuanda okuduğum kadarıyla yüksek oranda takılabiliyor siyasi olaylar nedeniyle denetimlerde vs. ha orası öyle ftden aio söyledim 18 dolara kargo dahil çat gelmişti şans. Daha geçen gün arkadaşın aldığı tel döndü gümrükten. Bu ara gümrük biraz sıkıntılı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 abi bakın bu gumruk sıkıntılı bilmemne mevzularını eger ESF gibi veya facebook'taki alım satım forumlarında fılan okuyorsanız ınanmayın, oradaki tiplerin alayı satıcı oldugu ıcın ınsanları kendilerinden almaya yoneltmek ıcın bu muhabbetı yapıyor. 6 aydan beri yaklasık 40-50 paket gecırdım ve sadece 2'si takıldı ve her ikisinde de para iademi geri aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 fasttech ten singapore post ile gelen 10dan fazla ürün takıldı, driptip bile takıldı =) aliexpress china post şu an için sıkıntı gözükmüyor. bu arada başlamak isteyenlere şirkette birinde fazladan bi tron-s vardı satar mı bi sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Hadi beni yurt dışı falan uğraştırmayın güzel bi kit çıksın şu konudan alıp kullanmaya başlayım direk. Ciğerim soldu lan sigara içmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Toptank'i veya Pico Mod'u olan varsa alabilirim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar