Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 feverfeverray said: işte vücut hatları falan kişinin zevkine göre değişen şeyler. herkesin harbi çirkin diyebileceği kadınlar var ok. ben şişkoyum mesela, ama bana çirkinsin sen diyen pek çıkmıyo. fistan fln diyo ok. sebahat tuncel ve beni yanyana koyduğunda fistan bile karar değiştirebilir bence. gibi gibi. bu arada vücut dedik, tess holliday var. aşşşırı şişman. ve ben o hatunu çok beğeniyorum yüzü müzü çok güzel. kocası da yakışıklı adam şindi, o da beğenmiş demek ki. çirkinlik güzellik acayip değişken şeyler. ayrıca fazla kiloların ile niye barışık oluyorsun ki? yeterli vaktin varsa olmayacak iş değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 barışık olduğumu kim söyledi tanışıyor muyuz? her kilolu olan kadına "bence kilolarınla barışma" demeyi bırakın olum artık. herkes barışık değil çünkü yani. ben hele hiç değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Kilonla barışık olmamalisin ==> güzel olman için zayıflaman lazım ==> çirkinsin Aktif olarak bunu söylemeye çalışılmıyor olsa bile yarattığı etki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 off şu capsleri biz de görsek de pati institute olarak değerlendirsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 KenshinHimura said: https://cdn.meme.am/instances/400x/43820303.jpg Şu adamın programları ne güzel oluyordu ya.. Artık yapmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Lütfen daha açılmadan bitsin bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 some wild user appears ve konu hep bana dönüyor topiclerde. biramı açtım izliyorum. /abandon thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konu çılgınlar gibi saptı yine. Derail dicem ama Paticik treninin rayları yok ki dışına çıksın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Valthon said: Söylemeye çalıştığım şey o değildi, ama benzeri. İstemek sıkıntı değil, istemediği gibi olunca istediği gibi olmayınca kötülemek sorun. Feray mesela, dünyadaki en güzel kadın değil ama çirkin hiç değil. Selamlaşma topiginde neler yaptınız kıza. kazı kazandan partner seçiyorsak olabilir ama dış güzellik unsurları, karşılıklı ilişki münasebetin doğal akış şemasında pozitif değerde ilerliyorsa, sonradan negatife çevirmez. "Selamlaşma topiği" meselesi ise insanların sürü halinde iken ortaya çıkan davranış modelleri ile alakalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 italyan hatuna geri dönelim. balık etli, güzel memeli. i would bang her 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 feverfeverray said: barışık olduğumu kim söyledi tanışıyor muyuz? her kilolu olan kadına "bence kilolarınla barışma" demeyi bırakın olum artık. herkes barışık değil çünkü yani. ben hele hiç değilim. yazdıklarından o anlam çıkıyor, o yüzden durumu kabullenmiş şekilde yazıyorsun ve devamlı aynı noktaya değiniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Valthon said: Kilonla barışık olmamalisin ==> güzel olman için zayıflaman lazım ==> çirkinsin Aktif olarak bunu söylemeye çalışılmıyor olsa bile yarattığı etki bu. gereksiz alınganlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 yo kabullenmiş gibi yazmıyorum. sen güzellik tanımını deformasyon, vücut ölçüleri üzerinden yürüttüğün için öyle bir cevap verdim. topic'e girip "selam ben şişmanım ama öyle işte" yazıp kaçmadım hayatımda hiç yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 şimdi balık etliyle kiloluyu ayırıyoruz dimi bi balık etli var bide kilolu bunlar apayrı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 O balık eti de kişiden kişiye değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 güzellik tanımını için demedim, çirkin tanımından bahsediyordum, arada olan normalden bahsediyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bu konuda kriterleri belirleyen.. tinto amca haliyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 tess holliday sınırları zorlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 feverfeverray said: fistan ryan gosling falan mı lan çok merak ediyorum sdf kardeşimin eksiği yok fazlası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 dana22 said: bu konuda kriterleri belirleyen.. tinto amca haliyle.. tinto ile kıl dışında bire bir aynı zevklere sahibim ya.ah o monamour hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 evet bayaaaa şişman tess. daha yeni çocuk falan doğurdu nasıl hamile kalıyor merak ediyorum. kilo arttıkça şans düşmüyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 sanssizsansli said: Şu viktoria da güzel kız ama çok yapmacık sanki. Mesela ağzı aşırı hareketli. Meh Ama ben paticiğin genelinin şöyle bişey sevdiğini tahmin ediyorum http://67.media.tumblr.com/32239c342f20d5fa5752250a1cdd45e9/tumblr_mi5wp48CGe1r8we10o1_500.jpg Tradechat panser beline sıçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Vingthor said: sanssizsansli said: Şu viktoria da güzel kız ama çok yapmacık sanki. Mesela ağzı aşırı hareketli. Meh Ama ben paticiğin genelinin şöyle bişey sevdiğini tahmin ediyorum http://67.media.tumblr.com/32239c342f20d5fa5752250a1cdd45e9/tumblr_mi5wp48CGe1r8we10o1_500.jpg Tradechat panser beline sıçarım. Karşılıklı kaptı kaçtı oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Şans düşüyor ve hamileliğin devamı şansı da düşüyor. Ufak kuzenim 750g doğdu annesi kilolu diye. Erken de doğmadı yani vaktinde prematüre gibi... Şüşko olunca çocuğa gitmesi gereken besini vücut kendinde saklıyor şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 benjani said: dana22 said: bu konuda kriterleri belirleyen.. tinto amca haliyle.. tinto ile kıl dışında bire bir aynı zevklere sahibim ya.ah o monamour hele. Trasgredire? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar