Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

italyan kız ve obsesyon hakkında

logtrig

Öne çıkan mesajlar

feverfeverray said:

işte vücut hatları falan kişinin zevkine göre değişen şeyler. herkesin harbi çirkin diyebileceği kadınlar var ok. ben şişkoyum mesela, ama bana çirkinsin sen diyen pek çıkmıyo. fistan fln diyo ok. sebahat tuncel ve beni yanyana koyduğunda fistan bile karar değiştirebilir bence. gibi gibi.

bu arada vücut dedik, tess holliday var. aşşşırı şişman. ve ben o hatunu çok beğeniyorum yüzü müzü çok güzel. kocası da yakışıklı adam şindi, o da beğenmiş demek ki.

çirkinlik güzellik acayip değişken şeyler.

ayrıca fazla kiloların ile niye barışık oluyorsun ki?

yeterli vaktin varsa olmayacak iş değil...
Sosyal ağlarda paylaş

Valthon said:

Söylemeye çalıştığım şey o değildi, ama benzeri.

İstemek sıkıntı değil, istemediği gibi olunca istediği gibi olmayınca kötülemek sorun. Feray mesela, dünyadaki en güzel kadın değil ama çirkin hiç değil. Selamlaşma topiginde neler yaptınız kıza.

kazı kazandan partner seçiyorsak olabilir ama dış güzellik unsurları, karşılıklı ilişki münasebetin doğal akış şemasında pozitif değerde ilerliyorsa, sonradan negatife çevirmez.

"Selamlaşma topiği" meselesi ise insanların sürü halinde iken ortaya çıkan davranış modelleri ile alakalı bence
Sosyal ağlarda paylaş

feverfeverray said:

barışık olduğumu kim söyledi tanışıyor muyuz?

her kilolu olan kadına "bence kilolarınla barışma" demeyi bırakın olum artık. herkes barışık değil çünkü yani. ben hele hiç değilim.

yazdıklarından o anlam çıkıyor, o yüzden

durumu kabullenmiş şekilde yazıyorsun ve devamlı aynı noktaya değiniyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

sanssizsansli said:

Şu viktoria da güzel kız ama çok yapmacık sanki. Mesela ağzı aşırı hareketli. Meh
Ama ben paticiğin genelinin şöyle bişey sevdiğini tahmin ediyorum
http://67.media.tumblr.com/32239c342f20d5fa5752250a1cdd45e9/tumblr_mi5wp48CGe1r8we10o1_500.jpg

Tradechat panser

beline sıçarım.

Karşılıklı kaptı kaçtı oynarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...