sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ya işte güzel de illa dört dörtlük olmasına gerek yok. Avrupaya göre normaldir tabi bilemem. Zaten bana mı yar olcak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ben beğenmedim çıplak görmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 feverfeverray said: kağl of döti. geteiks. geteiks dokusyüsyetmij geteiksde Sen de gaymer hatundun demi bi kaç sorum var izninle... Seni kaç kişi izlio kız versene twitch adresini abazalarla nasıl başa çıkıyon? Hoşuna gidiyor mu sürekli erkekler tarafından el üstünde tutulmak, var mı böyle bir durum? Kezban mısın? En son ne zaman kötü kadın oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 güzel olmadığı için az kişi izliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 türkiyede olmayabilir ama avrupada olabilir :D sanssizsansli said: Ya işte güzel de illa dört dörtlük olmasına gerek yok. Avrupaya göre normaldir tabi bilemem. Zaten bana mı yar olcak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 'seks döndü' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Önceki kızdan daha güzel ama. Neydi burcu bakdur muydu bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ad3m said: feverfeverray said: kağl of döti. geteiks. geteiks dokusyüsyetmij geteiksde Sen de gaymer hatundun demi bi kaç sorum var izninle... Seni kaç kişi izlio kız versene twitch adresini abazalarla nasıl başa çıkıyon? Hoşuna gidiyor mu sürekli erkekler tarafından el üstünde tutulmak, var mı böyle bir durum? Kezban mısın? En son ne zaman kötü kadın oldun? ilk başladığımda 500-1000 arası izleniyodum o zaman rakip yoktu, her gün düzenli yayın açıyodum ve saçlarım uzundu. :'( o 2 yıl içinde kilo aldım baya, ameliyat olduktan sonra depresyona girdim saçlarımı yakma pahasına mor, mavi, sarı, lila falan yaptım 1 ay içinde. sonra da kısacık kestirdim ve baya kilo almıştım tek yaşadığım için. geçen sene şubat zamanı aylık 1500-2000 tl kazanıyodum günde bi kere yayın açarak ama. sabit 200 kişi oluyodu, 120 abone vardı falan. erkekler beni el üstünde tutmuyo yalnız twitchte, ergenler tutuyor. sübyancı değilsen hoşuna gidecek bir şey değil. ha erkekler tutsa da gitmez, ben hep erkek çocuklarıyla büyüdüğüm için mahalle maçına kaleci olarak falan gidiyodum erkeklerin bi özelliği yok gözümde aşık olana kadar sdf. derdimi döktüm ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ama o daha başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ben sadece ilk postu okudum. 19 sayfa okuyamayacağım ama madem hatun yanıyo başka şeylere zorlasana. fantezi yaptırt ne bileyim. gerekirse beline sıç falan bişeyler yap. hala isterse ok. istemezse yine kazanırsın. bence gayet win win. hemde beline sıçma keyfiyle beraber. bir düşün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 burcu daha hoş duruyordu bu arada + (güzellik olarak değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Anladım feray hikayeni okurken keh ağladım keh güldüm teşengürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 kiz guzel. daha is yapar. reklam filmi icin gereksiz yorum yapmissiniz. diger videolari da var. tatli bir hatun. sahsen yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ben oyumu burcu ya veririm... veya, https://www.youtube.com/watch?v=0uELCMGPOhE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 valla kizin internet getirisi buranin % 90 indan fazla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 beline sıç ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 popodan koko ceksek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 kızları çok fazla inceliyorum ben genel olarak. bir erkek olsaydım güzellik kavramım çok ilginç olabilirdi o yüzden burcu diyorum. erkek olsam kesin burcu'yu kaçırırdım. göz altları çok çirkin mesela ama seviyorum ben. mükemmel olmayanı seviyorum ben sanırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 dana22 said: valla kizin internet getirisi buranin % 90 indan fazla.. lütfen, biz elit bir forumuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Dragonfire said: türkiyede olmayabilir ama avrupada olabilir :D sanssizsansli said: Ya işte güzel de illa dört dörtlük olmasına gerek yok. Avrupaya göre normaldir tabi bilemem. Zaten bana mı yar olcak sdf avrupali kizlarin turk kizlarina dis guzellik konusunda hicbi ustunlugu yok yalniz.guzel kiz dolu turkiyede.ha sirplari,ruslari veya isveclileri ayri tutuyorum.onlar irk olarak geri kalan butun irklardan daha guzel,sirf turklerden ziyade. Guzel olan kafa yapilari avrupalilarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bide overall daha az kaka yapmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 daha az sıçmak sağlıksız bişi abi sdf. haftada bir kere sıçıp kendi kakasından zehirlenen insan biliyorum ben yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Şu viktoria da güzel kız ama çok yapmacık sanki. Mesela ağzı aşırı hareketli. Meh Ama ben paticiğin genelinin şöyle bişey sevdiğini tahmin ediyorum http://67.media.tumblr.com/32239c342f20d5fa5752250a1cdd45e9/tumblr_mi5wp48CGe1r8we10o1_500.jpg Tradechat panser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 değnekle dokunmam buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 fistan ryan gosling falan mı lan çok merak ediyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar