k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 gerçek lea bu değil. çok değişik çıkmış. ayrıca güzelliği iticiliğini bastıramıyor. ya da iticiliği güzelliğini bastırıyor diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 araya yatirmalik olduktan sonra laf yok beyler. herkes haddini bilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 feverfeverray said: abi vesikalık falan var mı? aha bana cevap verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Yemin ediyorum erkeğinin nitrosu olur bu kadın, sürekli devir sonda gezersin titreye titreye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 logtrig said: feverfeverray said: abi vesikalık falan var mı? aha bana cevap verdi. LAN GİT! GİT BURDAN GİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 ben 11 yıldır buralardayım sen ne ayaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 11 yıl hmm.. kimin fake'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 eskiler beni alcadras olarak tanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 elin italyanına foruma sormadan artistlik yapamıyosun. gücünüz anca bana yetiyo olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 ooo kavga var koşun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 /abandon thread çok pişman olcan o kızı kaçırdığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 ben pişman oldum bile o kızı kacırdığıma, keşke 2012de o hostele gideydim şuan eu vatandasıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 bence fever bayan olarak bu topicte fazla bile konustu artık yazmayı bırakıp forumun bekar erkeklerine salması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Valla bende pişmanım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 ben pişmanlığın vücut bulmuş haliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Ben hörgüçlü deveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 feverfeverray said: elin italyanına foruma sormadan artistlik yapamıyosun. gücünüz anca bana yetiyo olum. Qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 RamsesII said: imamizer said: Legendarylea iyiymiş. Biner giderim. Portakal ferayinki değilmiydi ya. Aklım karıştı. no comment... ayakları fotoya sığmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 logtrig said: o değil de 2010'da stockholm'de bir hostelde de italyan biriyle tanışmıştım benden 10 yaş büyük. kadınla sadece toplasan 1 saat konuşmuşumdur common room'da. 6 yıldır hala facebook'tan öpücükler kalpler gönderiyo sen stockholm'de başıma gelen en güzel şeysin falan diyo ara ara. İtalyan kadinlari garip ya.erkek kadar rahatlar yani.bi okadarda yavsaklar. bayadir italyada yasiyorum, avrupa dersin,modern insamlar dersin sdf.islik calanmi istersin,fotomu cekenmi,birlikte foto cektirmek isteyenmi,otobus duraginda tanisip tel nosu verip isteyenmi.bar muhabbetlerini saymiyorum bile ama okadar avrupali olmus hala cakmak varmi diye muhabbete girmeye calismalari ayip oluyor sdf ha bide sirf kadinlar degil,suan butun kadinlar yanik,mini etekli.millet of ne cakarim diyerek geziyor.duzgun duzgun insanlar bide sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 italyanlar türk değil mi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 abi kebzanlik yerine bunu yapiyorsa degil. turk olamaz yani. imkansiz. gerci kezbanlik ic anadoluya kurt genleri ile gecmis olabilir belki. ama altini ciziyorum, bu soruna da kurtler sebep oldu gibi bir iddiam yok. cunku scientific bir calisma olmadan olamaz. bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 kezban abaza yurdum erkeğinin yarattığı bir tür abi. bundan 10 sene önce kezban mı vardı. ne zaman internetten karı kovalama diye bir şey çıktı ortaya. kezban doğdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 benim hatirlayabildigim sure icinde dusunursem valla galiba hep vardi. adi kezban degildi sadece, adi konulmamis bir varlik vardi orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Cokomantis said: RamsesII said: imamizer said: Legendarylea iyiymiş. Biner giderim. Portakal ferayinki değilmiydi ya. Aklım karıştı. no comment... ayakları fotoya sığmamış çok usta bir vuruş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Kadın, bu tür meselelere toplu konut taksitine temelden girmiş gibi yaklaşıyor, geliyor maketten seçiyor, basıyor imzayı ödemeye başlıyor. erkek ise üç kağıtçı müteahhit gibi "en birinci sınıf malzemeyi kullanacam, mermerler falan hep italyan olacak" diye veriyor gazı, kadın ise hiç bakmıyor kimdir bu müteahhit yapar mı, yapamaz mı, yeterliliği var mı... veya erkek hiç boş vaatlerde bulunmuyor, öyle güzel yere temeli atıyor ki, kadın "benim evim buradan olmalı!" diye müşteri oluyor, ve önüne öyle bir taksit listesi konuyor ki, her halde parkeleri tik ağacından yapacaklar diye düşünüyor... ve kadın gün saymaya başlıyor, "benimde modern bir sitede, şehrin merkezine yakın, lüks bir evim olacak." diye sevimli,sevimli dolaşıyor. erkek ise yatan taksitleri inşaata laiki ile harcamadığı için projenin sonlarına doğru "şu şantiye bi yıkılsa da kaçsam şuradan" diye dolaşmaya başlıyor, kadın ise şantiyeye gidip gelip, "ne oldu bizim ev, ne oldu daire?" diye ısrarla sorular soruyor. sonuç olarak inşaat çökse de veya tapon bir şekilde bitse de müşteri mağdur oluyor, iş bilmez müteahhit ise ya kaçıyor yada bir şekilde cezasını çekiyor. bu yüzden verdiğin paranın yanması sorun olacaksa veya bu çeşit riskler size zevk vermiyorsa, böyle projelere girerken iyi araştırmak gereklidir, sonra tüketici mahkemesi bile sizin davanıza bakmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar