Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taksi şikayet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
numarası neydi bunun?

153 denedim, orada ilgili bir şey yok.
taksiciler odası webten yapacaksın diyor http://iteo.org.tr/iletisim buraya plakayı yazıyorsun kayıtlı değil yaptırım yok diyor.

kime şikayet ediyoruz peki?
Mesaj tarihi:
Beyaz masa şikayet alıyordu önceden, değişti mi bilmiyorum. Hatta şikayet edenlere sonradan dönüyorlardı sonuçla ilgili. Ama internette ceza kesildi denilmesine rağmen sadece uyarı verildiği yönünde söylemler var.

Taksiciler odasına da şikayet edebiliyorsun ama hangi yol ile olduğunu bilmiyorum.

Bence tüketici mahkemesine de başvurulabilmeli gerekirse, en azından taksi olmasa bile taksi durağı için.
Mesaj tarihi:
hallettim 153'de iett e falan girmek gerekiyormuş saçma sapan bir yere koymuşlar. oluşturdum şikayeti. belediyedeki kadın hiç uğraşmayın direkt kaymakamlığa dilekçe verin onlar gerekli yerlere iletip gereğini yaptırırlar dedi. dönünce bi de onlara dilekçe vericem.

olayın detayı önemli değil haddini bilmez müslümbördler işte, yeni türkiye.
Mesaj tarihi:
hahaha olm çok iyi

taksiciler esnaf odasını aradım 153 den sonra

ilgili kişiye ilettiler

"yalnız şu an cuma saati, bu saatte işlem yapamıyoruz, daha sonra arar mısınız" dedi kadın.

işte bunlar hep redflag gençler.

siktir olun gidin diyor.

şikayet edeceğin adam şikayet edeceğin adam zaten.
Mesaj tarihi:
Ne olacak, bıngıl demiştir adam 12 sene iktidarda bütün bu olanlar kendi hataları. Taksi karşı çıkmıştır bizi kandırdılar diye. Sonra çarşı pazar karışmış işte.

Yada bıngıl aslında taş gibi hatun taksici asıldı buna. Bak eğer öyle olduysa caps plzzzzzzzz
Mesaj tarihi:
yok ya ben sürekli taksiyle gidip geliyorum, benim jungle direkt taksiciler. bu bizim buradaki bir durakta olduğu için şikayet ettim.

konu da elimde içki şişeleri vardı yarınki düğün için aldıklarım.

onlar Molotof mu falan dedi şakayla karışık

bende burnumdan soluyorum zaten, geçiştirdim "yok ya, yarın düğün var da onun için aldık" dedim

biraz sessizlik oldu, sonra bu "düğünde alkol olursa hayır gelmez abi. alkollü ortamda alacağın karıdan ne hayır gelecek" dedi.

benim gözleri kan bürüdü zaten ama elimde 2k lik içki var yani olan onlara olacak.

anlamadım dedim adama.

"abi sen Müslüman değil misin? alkollü ortama gelen karıdan eş olmaz" dedi.

"sen mi Müslümanlığımızı notlayacaksın, sana mı soracaz nereden nasıl karı alacağımızı" dedim ben de, "yetkili bilir kişisi sen misin" dedim.

"yok abi öyle demek istemedim ama Müslüman..." falan derken

"durdur aracı" dedim

indim direkt

fotoğrafını çektim plaka falan, sonra başka taksiye bindim devam ettim.

bu adam iki gün sonra etek giyen eşimi dostumu da kendine hak görecek "beni tahrik etti öyle giyinerek" diye. ondan uğraştım. bana yaptığı umurumda değil yoksa, çomar işte.
Mesaj tarihi:
bu adamı şikayet ettiğin adamın cuma günü mesai saatlerinde cumaya gidiyor olması farklı bir durum tabii. adama anlatacaksın durumu "ne var bunda beyefendi, adam Müslüman doğrusunu söylemiş" diyerek senin şikayeti kayıt bile etmeyecek.

it, iti ısırmaz demişler.

müstahak.
  • Yeni Oluştur...