scorch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Tüm sevenlerinin başı sağolsun, huzur içinde yatsın çeto abimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Başlık güncellenince gireyim dedim. Acı haberi görünce "ahh" diyiverdim. Kendisini tanıma fırsatım olmadı ama cidden çok üzüldüm. Allah ailesine sabır versin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Ailesine sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 çok üzüldüm. ailesinin özellikle çocuklarının başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 İki kere mini buluşmada yüzyüze görmüştüm çetin abiyi. Gerçekten iyi bir insandı. Laf arasında iş bulmaya çalıştığımı, kafamdaki bir projeden bahsetmiştim. Ertesi gün beni arayıp yıldız teknik ünide hocalık yapan bir arkadaşıyla konuştuğunu bana yardımcı olabileceğini söylemişti. Öylesine söylemiş olduğum birşeydi unutmayıp o kadar uğraşmasına şaşırmıştım. Öleceğini düşünmemiştim. Çok zor bir süreç geçirse de atlatır diye tahmin etmiştim. Birde sürekli olarak tartıştığı pati üyeleri için; benimle uğraşıyorlar ama hepsi çok iyi çocuklar biliyorum demişti. Başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mekanın cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mekanın cennet olsun çevremde çok kişi kansere yenik düştü her seferinde daha çok üzülüyor insan. İçmeyin şu sigara illetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Ah be abi, cok uzuldum be.. Yuzyuze görusemedik hic ama agar.io oynarken baya sohbet etmistik. Mekani cennet olsun iyi adamdi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Pati ile gec tanismis ama cabuk dahil olmus her zaman fikirlerini savunmaktan cekinmeyen babacan siyaset adami olarak akillarda kalacak... Yoneticilerden talebim gocup giden paticikleri ayri bir kategoride toplamalari ve unutulmalarini engellemeleri yonunde. Saygilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Cok uzuldum... mekani cennet olsun, hepimizin basi sag olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Allah rahmet eylesin. Fikirlerini açıkça söyleyebilen, mert bir insandı. Allah yakınlarına sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Çok üzüldüm mekanı cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Lan çok acayip.. 3 gün önce yazilarini okudugumuz adam bugun yok. Kendisiyle hic munasebetim olmadi ama sık sık atismalarinizi okurdum dergi kitap gibi. Cok kotu.. Allah rahmet eylesin. Ailesine, yakinlarina sabir diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Aylardir girmiyorum şu foruma ama bu haberi duyunca ciddi üzüldüm ya. Şahsen tanımıyor olsam da sanki yakınım vefat etmiş gibi oldu. Başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Ah be abi ya hiç haberim yoktu böyle birşeyden. Mekanı cennet olsun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Herkesin başı sağolsun. Ailesine, yakınlarına ve sevenlerine çok büyük sabır dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Sikeyim ya cok uzuldum sabah sabah oof. Internetten taniyip bu kadar iyi niyetli oldugunu dusundugum baska insan olmadi. Baba tarafi komple akciger kanseri olan birisi olarak yeterince ibret aldim. Cok uzdu sevenlerinin basi sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Çok üzücü bir haber :( Kalanlarına sabır diliyorum. Lanet bir hastalık, şakası yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Hic gormemistim bu yaziyi. Nasil gormedim ben de bilmiyorum. lakin simdi kendisini kaybettigimizi duyunca bogazim dugumlendi. gozlerim doldu. Bugun varsin yarin yoksun. Basimiz sagolsun cumletten. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 yazip yazip siliyorum. kelimeler kifayetsiz . mekani cennet olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Allah rahmet eylesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Ilk yazisini okuyunca iyi seyler dilemistim kendisi icin, sayfalar ilerledikce afalladim kotu haberle. Allah rahmet eylesin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Tam ne kanseriydi kuddusi? leğen kemiğinde tümör dışında göremedim yazıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 ileri evre mide kanseriymis diye yazilmisti..uzak metastaz varken cok super de onemli degil tabi ne oldugu primerinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar