Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanser hakkında, benimle ilgili aslında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlık güncellenince gireyim dedim. Acı haberi görünce "ahh" diyiverdim. Kendisini tanıma fırsatım olmadı ama cidden çok üzüldüm. Allah ailesine sabır versin. :(
Mesaj tarihi:
İki kere mini buluşmada yüzyüze görmüştüm çetin abiyi. Gerçekten iyi bir insandı. Laf arasında iş bulmaya çalıştığımı, kafamdaki bir projeden bahsetmiştim. Ertesi gün beni arayıp yıldız teknik ünide hocalık yapan bir arkadaşıyla konuştuğunu bana yardımcı olabileceğini söylemişti. Öylesine söylemiş olduğum birşeydi unutmayıp o kadar uğraşmasına şaşırmıştım. Öleceğini düşünmemiştim. Çok zor bir süreç geçirse de atlatır diye tahmin etmiştim.

Birde sürekli olarak tartıştığı pati üyeleri için; benimle uğraşıyorlar ama hepsi çok iyi çocuklar biliyorum demişti. Başımız sağolsun.
Mesaj tarihi:
Pati ile gec tanismis ama cabuk dahil olmus her zaman fikirlerini savunmaktan cekinmeyen babacan siyaset adami olarak akillarda kalacak...

Yoneticilerden talebim gocup giden paticikleri ayri bir kategoride toplamalari ve unutulmalarini engellemeleri yonunde.

Saygilar...
Mesaj tarihi:
Lan çok acayip.. 3 gün önce yazilarini okudugumuz adam bugun yok. Kendisiyle hic munasebetim olmadi ama sık sık atismalarinizi okurdum dergi kitap gibi.

Cok kotu.. Allah rahmet eylesin. Ailesine, yakinlarina sabir diliyorum.
Mesaj tarihi:
Aylardir girmiyorum şu foruma ama bu haberi duyunca ciddi üzüldüm ya. Şahsen tanımıyor olsam da sanki yakınım vefat etmiş gibi oldu. Başımız sağolsun.
Mesaj tarihi:
Sikeyim ya cok uzuldum sabah sabah oof. Internetten taniyip bu kadar iyi niyetli oldugunu dusundugum baska insan olmadi. Baba tarafi komple akciger kanseri olan birisi olarak yeterince ibret aldim. Cok uzdu sevenlerinin basi sagolsun
  • Admin
Mesaj tarihi:
Hic gormemistim bu yaziyi. Nasil gormedim ben de bilmiyorum. lakin simdi kendisini kaybettigimizi duyunca bogazim dugumlendi. gozlerim doldu. Bugun varsin yarin yoksun. Basimiz sagolsun cumletten. Allah rahmet eylesin.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...