gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 burç ne lan... ılık mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 burçları bilmeyi ilgilenmeyi geçtim, tier'lara ayıranlar bile var. korkunç bir yer burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 burçların temel özellikleri konusunda sıkıntısı yok ki. salak gibi hafta başı burç tahminlerini dinlemek falan malca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Teraziyim :( Ne olduğum belirsiz mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 AY SENIN BURCUN NEAAA? bir de uzerine tier mi cikti simdi ne geregi var la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 RamsesII said: feverfeverray said: biliydi zaten ya. ilk kutlayanlardan hatta wp'den (whatsapp) kutlamış. ^^ doom günün kutlu olsun şekerlik Umut sarıkaya'nın "naber şeker madeni" hitabı içeren karikatürünü bulan eden bir arkadaş varsa şuraya koyabilir mi? Yoksa da elinde olan tarasa da olur. Tam yeri çünkü şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Esh said: Master race : aslan, oglak, yengec, balik, basak Sikko tier burclar: kova, akrep, koc, boga Ne idugu belirsiz tier: ikizler, yay, terazi fix'd Bu nasıl bi tier amk ortası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 İnsan olacan önce İNSAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 tier almanca hayvan demek. demekki sadece hayvan burçlarından bahsediyor. hayvansınız işte yuh! masater race terazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 abi sey cok zor ya bu arada senelerdir numaralarini kaydetmeye usendigim insanlar ariyor unutmayip sagolsunlar taniyamiyorum, seslerinden cikartirim belki diye caktirmadan diyaloga devam ediyorum fln bazen cikartamiyorum whatsapptan fotografina bakayim diye "bu kim la" seklinde kaydediyorum. list'imde su an 8 tane "wtf, hudifak" var 2 saattir falan uyurken ariyolar bi de.. dogum gununde uyunur mu kalk diye bisi geldi az evvel ne alaka mk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 MasterHapLo said: Esh said: Sikko tier burclar : aslan, oglak, yengec, balik, basak Master race: kova, akrep, koc, boga Ne idugu belirsiz tier: ikizler, yay, teraziboyle bir sey var sanirim sikko ile ne idugu belirsiz iki burcun tam gecis doneminde dogdugum icin boyleyim la ben sikko oldugu belirsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 canım benim ilgiyle şımarttılar mı :( kıyamammmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 dgko fever Esh said: Sikko tier burclar : aslan, oglak, yengec, balik, basak Master race: kova, akrep, koc, boga Ne idugu belirsiz tier: ikizler, yay, terazi kahretsin kovayımB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ya yok.. baya kim oldugunu bilmedigim adamla az once "yaaaa tesekkur ederim ahihiy canim tatilde misin aa iyi eglenceler ee ne zaman gorusuyoruz" diye devam ettim konusmaya oyle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Ben küçükken birisi doğum günümü kutlamıştı.Ne güzel günlerdi yaaaaa 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 haaa şu bizim kız ya bu tamam bira içmeye davet ettik ankaradan çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 umarım bir gün burçlar ile lgili konusan herkes ölur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ölecekler abi zaten dert etme bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Ölecekler zaten immortallar sanki amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 dilegini tut evrene yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 bingildak said: canım benim ilgiyle şımarttılar mı :( kıyamammmmmm yok be. kimse ilgilenmedi. oyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 İyi ki doğdun, nice güzel senelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 yalan konusmamaliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Esh said: Sikko tier burclar : aslan, oglak, yengec, balik, basak Master race: kova, akrep, koc, boga Ne idugu belirsiz tier: ikizler, yay, terazi kova nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Kova Hayrettindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar