nienna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 simdi iki sene oncesine kadar kosu kendo mekik egzersiz esneme falan takilan biriyken yogun sekilde sigara ve tutun kullandim. yururken bile tikanma hissi var bazen. simdi lap diye kosmaya baslasam tikanip olur muyum? ya da nasil spor yapar sigara icen ve sporla birlikte birakmak isteyen biri? cigerlerin daha ilk antremanda agizdan gelmesini oncedrn yasamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Haşırt diye abanma. Önce 5-6km/saat hızında 30 dakika falan yürü sonra hazır hissettikçe hızını zamanını arttırırsın. İlk günden nefret etme spordan. Spor öncesi sonrası 2şer saat sigara içezsen daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 duzgun spor yapinca daha az icesin gelecek zaten. bi de dendigi gibi oncesi ve sonrasinda icme birkac saat, arastirmalara hore oncesinde icilen kalp krizi riskini arttiriyor baya sonrasinda icilen de kemigin kanserojen madde depolamasina neden oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 önce sigarayı bıraktığından emin olman lazım sonra yavaştan yürüyüşle başlıcan hafif tempo 4-5km bi sonraki adım dinlenmeli hafif tempo koşu. 1km koşu, 1km yürüme şeklinde. bikaç aya ciğerler açılır, sonra ver coşkuyu. hem sigara içeyim hem spor yapayım diyosan, işin yaş. birinden birini bırakman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Ben koşuya çıkarken sigara ağzımda çıkıyorum. Gelince de direkt bi su sonra sigara yakıyorum. Mallık tabii ama öyle abartılcak bi etkisini görmedim koşuya. Hani zaten içsen de içmesen de bi kaç hafta alışma sürecin oluyor. Ondan sonra belki bi yüzde 10 etkiler filan. Tabii içmemek en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 olum adam sigarayla kosuyorum dedi az once. benim kosu yolunda kofteci var seyyar. o izgara kokusu ve duman burnumu yakiyor. sigara agzimda yuruyuse ciktigimi dusunemiyorum olurum herhalde. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Sigarayla koşmuyorum ya başlarken yakıyorum bi tane yürüyorum 1km filan anca ısınıyorum zaten. Sonra man on the run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 olsun ben yururken bile dumana karsi falan cok hassasim. nefesimi kontrol edemiyorum cunku. ki fosur fosur sigara icerim. ama normal yururken dahi icemiyorum birak tempolu yurumeyi. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 sizin iyiymiş benim otururken midemi bulandırıyor :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Pordakal said: hem sigara içeyim hem spor yapayım diyosan, işin yaş. birinden birini bırakman lazım. tabi, sigara içen birinin spor yapması, yapmamasından daha sağlığa zararlı bir şey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Absolut said: Haşırt diye abanma. Önce 5-6km/saat hızında 30 dakika falan yürü sonra hazır hissettikçe hızını zamanını arttırırsın. İlk günden nefret etme spordan. Spor öncesi sonrası 2şer saat sigara içezsen daha iyi olur. nedense bu tanımlama gülümsetti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 kosarken bi tane tellendirmeyi dene en guzel cevabı orda alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 her sabah 2 kapak vurup öyle kosuya cıkıyorum,dönerkende 3lü yakıyorum,en sağlıklısı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Ben koşu sonrası birayla içiyordum sigarayı. Günde 6-7 dal içmeme rağmen koşarken hissediyordum ciğerimdeki zorlanmayı. Şu an bırakmış durumdayım. Herkese tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 kami said: Pordakal said: hem sigara içeyim hem spor yapayım diyosan, işin yaş. birinden birini bırakman lazım. tabi, sigara içen birinin spor yapması, yapmamasından daha sağlığa zararlı bir şey zaten. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 bi bok olmaz ilk 3-5 seferinde asfalt tükürürsün geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 bu kadar yoğun spor yaptıysan, nefes alıp vermeyi biliyorsundur, kalbini fazla zorlamadan, yavaş yavaş seviyeyi arttır. ham vücuda direk yüklenme, yaşın büyükse sıkıntı çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 ben de koşcam ya illallah geldi, çok pis bi yaşam formu geliştirdim. şimdi decathlon'a gidip KALENJİ marka ayakkabı şort tişört + telefon tutacağı falan alacağım. Güzel de bi app. lazım. - bu marka iyi ve ucuzmuş diyorlar. Maymun iştahlı olma ihtimalime karşı ucuza kapatmak istiyorum. Hoş hali haızrdaki giysilerimle de çıkar koşarım da işte, az bişi harcayayım heves gelsin maksat. - yukarıda 1 km tempolu koşu 1 km yürüyüş ile başla diye formül vermişler, doğru mu başlangıç için? 183'e 78-79kilo falanım, fit sayılırım aslında ama yaş 26 oldu göbek hafif çıkar gibi oluyor + aşırı tütün/alkol tüketimim mevcut ve spor yapmayalı çok oldu (3-4 yıl). bi hayvan gibi yürüdüğümü bilirim yıllardır spor olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Sigara içenleri Elektronik Sigara thread'ine alalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 App olarak strava'yi oneririm. Kullanimi cok kolay ve arayuzu cok basit. Edit: bisiklet ve kosu icin kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 yaş 26 oldu demiş ya. forumdakilerın %80'i 30+ popişi kaldır ve spora başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Bright said: Sigara içenleri Elektronik Sigara thread'ine alalım :D Fiyat performans olayı nası bunun? Günde bi paket sigarayı karşılıyor mu 1 yıl içerisinde masraf olarak, tütün kullanmaya denkliği kaç kat maliyet olarak ya da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Uzun vadede daha ucuza geliyor ama ilk etapta az miktar yatırım istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar