Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bisiklet ve otobüs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Balıkesir'den günlük araba kiralayıp onu firmanın İzmir'deki ayağına teslim etme şansın varsa atarsın içine diyecem de Türkiye'de o tarz şeyler başladı mı fikrim yok :)
Mesaj tarihi:
Ön tekerini çıkarırak verirsen otobüs firmalarının hepsi alır normalde. Almam derse ki diyemez en fazla oflar puflar muavinin kıllığıdır.
Mesaj tarihi:
Abi nasıl sıkıntı yaşayabilirsin ki ya alırlar ya almazlar. yarı yolda bagaj doldu attık biz senin piskleti abi mi diyecekler. Sor işte bir tanesi illa ki alır. Metro kesin alır zaten,bisiklete binmeden selesini bir sil ama atmık falan kalmasın.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Balıkesir'den günlük araba kiralayıp onu firmanın İzmir'deki ayağına teslim etme şansın varsa atarsın içine diyecem de Türkiye'de o tarz şeyler başladı mı fikrim yok :)

Ehliyetim yok olsa iyi fikir aslında.

@dasaaa

Stamina yok 20-30 dkda bitiyor :(

@Liebe

Şimdi şubeye gidip sorsam alırız diyecekler ama ara durak olduğu için bagaj dolu ık mık diyip almazlarsa sıkıntı.

Tekrar izmire gideceğimi bilsem hiç getirmezdim uğraş dur şimdi :/
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Abi nasıl sıkıntı yaşayabilirsin ki ya alırlar ya almazlar. yarı yolda bagaj doldu attık biz senin piskleti abi mi diyecekler. Sor işte bir tanesi illa ki alır. Metro kesin alır zaten,bisiklete binmeden selesini bir sil ama atmık falan kalmasın.

hahaha:D
Mesaj tarihi:
xaty said:

zeytinli rock'tan izmir'e döncek birini ayarla şimdiden. benzini bölüşürsünüz
blablacar falan yok mu

Koltuk sökmeden arabaya sığması mümkün değil ya. Zaten zeytinli 24ünde başlıyo pek alakası yok yani.
Mesaj tarihi:
Böyle bi yer denk geldi bana da, bildiklerimi doğrular gibi.

Hızlı trenlere sadece katlanabilir bisiklet/çanta halinde alınıyor, o da bagaj olarak.

TL:DR:
YHT`lerde katlanamayan bisikletlerin taşınmasına kesinlikle izin verilmemektedir.
Anahat ve Bölgesel Trenlerde;
Bu trenlerde katlanamayan bisikletlerin taşınmasına kesinlikle izin verilmemektedir.
  • Yeni Oluştur...