Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 düz beyaz yaparsan alırım 7-8 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 bingildak said: hayırlı olsun, ne kadara satıyorsun, ben de destek olayım sana ufak tefek. ya şu an sizin almak isteyeceğiniz bir fiyattan veremiyorum. şahıs şirketi için para biriktiriyorum ve adetlerim az olduğu için özel tasarım baskılı tişörte 40 tl fiyat verdim mesela. oklediler. sağol ama yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 12 liraya mâl et 40'a sat iyiymiş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 12 liraya mal olmuyor işte. kalıp parası ödeyeceğim baskı için, siyah tişörte istedikleri için de normalden daha pahalı bir baskı kullanmam lazım. = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 daha siftah yeni yapmışsın neden şirket kuruyorsun. annem işin içinde diyorsun, annenin veya eşin dostun şirketinin üzerinden yürü. senin ne muhasebe işin olacak ki insanlara yük çıkartasın. şirket kurdun mu vergisi algısı takibi sıkıntılı işler. önce bir noktaya gelene kadar leechle sonra kendin şirketi kurarsın. 30-50 arası bir şeyler arıyorum ben ev için aradığımdan, kafttan 40 a aldım sanırım. benim için ok yani o fiyatlar. yardım olsun diye dedim zaten, sen biliring. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 başkasına fatura kestiriyorum şimdilik zaten ama adam onun da vergisini isteyecek benden. annem işin içinde ama atölyenin ya da baskıcının sahibi değil ki. :/ websitesi üzerinden satış yapmak için fatura kesebilmem lazım. her seferinde başkasına kestirmek falan hep külfet bunlar. faturasız satış yapsam da biri çıkar hödö hödö der benim başım ağrır. adımlarımı dikkatli atmaya çalışıyorum. 40 liraya pahalı dediniz burda diye ağzımı açmadım bıngıldak bey. :3 şirketin de en az bi 6 ayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 40 liraya nerede pahalı dedim yahu. fatura kesmeden kargo yapamazsın zaten, irsaliyeli fatura koymadan gönderirsen başın ağrır da kesin birinin boşta yatan şirketi vardır onların üzerinden yürüseydin keşke. şirket kurma işleri falan sıkıntılı. kurmakla bitmiyor giderleri, neyse araştırmışsındır herhalde. site falan kurdun mu, var mı tasarım bakabileceğim bir yer yoksa custom talebe göre mi yaptırıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 nope site kuramadım henüz senin de yazdığın sebeplerden dolayı. şu an ufak tefek sipariş veriyor insanlar işte. bi bilgisayar firmasına çalışıyorum işte ilk siparişim onlardan. ağustos sonu legion ile guild'e tişört yaptırıcak arkadaşım 40 adet de ondan sipariş var. bilgisayar firması bana 4 model sun birini seçip ufak adetle başlayalım dedi, ilk sunduğumu çok beğendi onun üzerinden yürüyorum şimdi. + benim tasarımlarım var da böyle basit basit tişörtler genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 kosgebi bi kurcala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 hepsine baktım, kosgeb için de en az bi şahıs şirketim olması gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 invision falan bir yere yükle tasarımlarını istersen oradan bakalım. tekli siparişler para kazandırmıyorsa hiç uğraşma tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 tamamdır akşama halledeyim. atarım buraya link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 feverfeverray said: abi şu siteye baksanıza bi 2 dakika https://www.madbangz.com Ahah adam cami duvarına ters haç tshirtü asmış. Heretic was here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ters haç ile bağcılarda yürüsen kaç m ilerleyebilirsin acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bunlar iste hep genc kizlara etki. bu tisort markasinin sahibi kadin hem cok guzel, hem de twitter fenomeni. kizlar da onun yolunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 senko said: ters haç ile bağcılarda yürüsen kaç m ilerleyebilirsin acaba bununla geziyorum, sıkıntı olmuyor. tam seçemiyorlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 feverfeverray said: hepsine baktım, kosgeb için de en az bi şahıs şirketim olması gerekiyormuş. http://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/detay/1231/girisimcilik-destek-programi Şuna baktın mı? Önce kursa gidiyorsun sonra projeni sunup işletme kurmak için başvuruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 bingildak said: evet konuyu başka yöne hijackliyorum. evde giymelik tshirtler arıyorum. zibilyon tane mağazada zibilyon tane seçenek var ama istediğim türden bulamadım. evde normalde salaş şeyler giyip geçiyordum da artık evli ve barklı olarak ev içinde de biraz dikkat etmek istiyorum. baktıklarımın çoğu ya çok pahalı ya da çok uyduruk. baskı seçimleri ve kalitesizlikleri de cabası. hangi site güzel tshirt yapıyor böyle tanesi 30-50 lirayı geçmeyecek ama görüntü ve kalite itibariyle güzel olan bir şeyler? LCW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Defacto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Grego said: senko said: ters haç ile bağcılarda yürüsen kaç m ilerleyebilirsin acaba bununla geziyorum, sıkıntı olmuyor. tam seçemiyorlar heralde o kelt haçı olduğu içindir, bkz. https://tr.wikipedia.org/wiki/Kelt_ha%C3%A7%C4%B1 http://www.ensonhaber.com/aytunc-altindal-turkiyeye-adini-veren-keltlerdir-2013-02-04.html Aytunç Altındal: Türkiye'ye adını veren Keltlerdir hatta arttırıyorum: https://www.youtube.com/watch?v=m58LJQf8KIU https://www.youtube.com/watch?v=0lgphZii7ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 feverfeverray said: hepsine baktım, kosgeb için de en az bi şahıs şirketim olması gerekiyormuş. sen tekstil işi ile uğraşıyor bizimkiler demiyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 şu dota secret shoptaki ürünlerin çakmasını yapacak birileri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Kickstarter dememis kimse. Bende kickstarter diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Uplayayım. Tişo, kaft ve mudoconcept dışında baskılı tişört satan site lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar