Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Cok akillica bir fikir, neden detaylari ofisimde konusmuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 valla biraz pahalı fiyat biçmeyi düşünüyorum açıkçası. 50-60 tl gibi. istanbula gidince 2-3 tane numune bastırıp diktiricem. kaft gibi bişi değil kafamdaki ayrıca zaten. hani tutarsa tam tutar, tutmazsa hiç tutmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 hmm hipsterlara oynuyon demek. fakirler 0 hipsterlar 1 yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 bingildak said: yetişkinler baskılı tshirt almıyor genelde yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Sana özel tişört hazırladım bile dasacığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Füme renklerden düz tişört yap 20 30 liraya sat alırım bi koli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 you got it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 30 yaşını aşmış adamlar kolay kolay baskılı tişört giymez be. Baskılı tişörtlerim hard rocklar cafe ve eski metal grupların tişörtleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 basic de yapacağuk işte. renk renk ifil ifil tişörtler. sonra belki gömlek, iş yerinde giyin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Ben alıyorum baskılı tişört. Antony Morato alıyorum sadece başka marka bakmıyorum, fiyatları da uçuk değil. Kayık yaka alıyorum bisiklet yaka boğuyor. Bunlar gibi yapabilirsen alırım şahsen. Nette bulamadım üşenmedim gittim dolaptan çektim buyur; http://i.hizliresim.com/L39ykb.jpg http://i.hizliresim.com/r9P3W1.jpg http://i.hizliresim.com/PMX087.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 sonuncusunun yakası ne öyle abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Askıda öyle duruyor o. O en sevdiğim hatta öyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 yakalar hariç iyiymiş daha insancıl yakalıları varmı bunların aynı tip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Var netten bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 abi reklam için süper süper olanaklarım var, sosyeteden tut dergilere, modacı ünlülere falan kadar. üretim için bir yığın atolye annem sayesinde elimin altında. geriye özgün ve kaliteli tasarımlar kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 ya bu ne olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 sipeys guzelmis tshirtler markayi yazdim kenara eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 deniz atı olan güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 50 eur diyor lan antony morato tshirtlere. 200 liraya baskılı tshirt mü alınır. alınır mı demeyim de ben almam yani. networkten spor gömlek alırım o fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 mesela çok düz, hipster işi ben giyiyorum mesela böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 bingildak said: 50 eur diyor lan antony morato tshirtlere. 200 liraya baskılı tshirt mü alınır. alınır mı demeyim de ben almam yani. networkten spor gömlek alırım o fiyata. ucuza da var. guzel gomleklerde buldum morato'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 feverfeverray said: mesela çok düz, hipster işi ben giyiyorum mesela böyle şeyler 20li yaslarimda ben de giyiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 zaten bunların size hitap etmesini beklemiyorum. size hitap edenler ayrı bunlar ayrı. bunlar benim yaş grubumdaki 20-26 arası hipsterlara göre tam. izlandaca falan da yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Ben hep tisort alirim baskili. Hatta tiffanydeki looney tunes tisortlerini cok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar