Marty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 tldr; is degistirsen de ayni, kendi isini kursan da. yaptigin isten keyif alman lazim ki boyle baymayasin. benim gorusum, ya isini seveceksin, ya isle ilgili hirsin olacak ve ona uygun isin olmasi lazim tabi; o nasi da musteriyi aldik, cok iyi murun cikardik, nasil da yetistirdik gibi gaza geleceksin (bu da isini sevmek gibi sayilabilir) ya is disinda kendine guzel vakit ayiracaksin, haftada 2 3 aksam birseyler yapacaksin, haftasonlarini bos gecirmeyeceksin. ne seviyosan artik, kari kiz mi kovalarsin, trekking mi yaparsin, wow mu oynarsin. veya x kadar para biriktirecem, 3 ev 1 yazlik alacam, 1 ucak alicam gibi hedefler koyup disini sikacaksin. bir son ihtimal daha var, evlenip 2 cocuk yaparsin 1 sene arayla. onlarin bakimiyla bilmemnesiyle ugrasirken hicbirsey dusunecek vaktin kalmaz. carkifelek izleyerek uyursun aksamlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 seni öldürmesi için işinin eri bir kiralık katil tut. hayatına renk gelir. kemal sunal stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Marty said: bir son ihtimal daha var, evlenip 2 cocuk yaparsin 1 sene arayla. onlarin bakimiyla bilmemnesiyle ugrasirken hicbirsey dusunecek vaktin kalmaz. carkifelek izleyerek uyursun aksamlari işte bu dramdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 tarım işin şakasıydı henüz gerçekten ne yapacağım konusunda bi fikrim yok atolyemiz var bizim dükkanın diğer ortağının eşiyle.yani senin tabirinle iki yancı :d atolyede bişeyler yapıyoruz ahşap, vintage bişiler tabelalar vs, el yapımı. hatta bostanlıya gittiysen la puertada ışıklı 4 tane kelime var cerveza, vino, tapas, sangria. onları ben yaptım atolyede. baska dükkanlarda istedi şimdi bi kaçıyla görüştüm ama ortak sonbaharda 4 ay güney amerika gezisine gidecek, atolyede çok daraldı malzemeden falan yeni dükkan aradık bulamadık. biz de komple işi kapatalım dedik yani biraz şımarıklık biraz tembellik, hayattan zevk alamama durumları, ne yapacağını bilememe işte. şimdi atolye harici ne yaparız diye düşünüyoruz gece gündüz beleş bira içip. ben de inşaat mühendisiyim. 2-3 yıl yaptım mesleğimi başkasının emri altında, maaşlı iş. senin gibi ben de bu ne lan dedim sabah erken kalk akşam dön. cebinde olan paranın hiç anlamı olmadığını çabuk kavradım. başkalarının güzel arabaları, evleri var. özenmiyorum. napacağımı ben de bilmiyorum ama yaparız bişeyler ya diye geçiyor işte. kahveci, kitapçı, take away uzak doğu yemekleri, ne bileyim bişey al sat, yurtdışı bişey getir pazarla vs her şey yapabilirim o gece ne kadar coştuğumla alakalı. varsa fikrin girerim. bizim nesil böyle çok yorma kendini.zaten ülke bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Aluriel said: Mithat said: Köye falan yerleş? O kadar ters geliyosa 'sistem' sana , varını yoğunu sat , köye yerleş. Mandıra filozofu style. abi sen akıl verme ya kimseye lütfen İlla /s mi yazalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Yakında buda sosyalist olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Buda nirvanaya ulaştı hacıt bundan sonra sosyalizme falan kaymazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 namaza başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Fistan said: bende var bazı fikirler. gelip sizinle bira içebilirim. parasını veririm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Pilot ol hacı pilot ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 necisin abi onu sölesene hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Op git gemilerde çalış. 8 ay gemiye çık 4 ay yat oh. Üstüne bide çuvalla para veriyolar. Ortam da ofis ortamı gibi de değil, çok içten çok samimi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 sipeyskeyk said: Finansal Planlama üzerine çalışıyorum, bütçe-planlama departmanı yani. Ve çok büyük bir firma olduğu için, çok "company spesific" bir işim var. O yüzden gideyim kendi işimi kurayım gibi bir seçeneğim malesef yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 KillJoy said: necisin abi onu sölesene hele sipeyskeyk said: sipeyskeyk said: Finansal Planlama üzerine çalışıyorum, bütçe-planlama departmanı yani. Ve çok büyük bir firma olduğu için, çok "company spesific" bir işim var. O yüzden gideyim kendi işimi kurayım gibi bir seçeneğim malesef yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 şu travma bende de oluşmaya başladı galiba. şu çin gezisi gelse de değişik yer görsem bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 pre30 sendormu bu arkadaslar hepimize hayirli olsun 2 hafta sonra skerler dedim istifayi bastim topigi gorurseniz benden sasirmayin sipeys'in durumuna benzer bir nedendendir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Bekarlıktan oluyor hep böyle bunlar gibi şeyler düşünceler. Evlenilmesi gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 MrLevie said: şu travma bende de oluşmaya başladı galiba. şu çin gezisi gelse de değişik yer görsem bari. Ben 6 ay Malezya'da yaşadım geçen sene. Bunları düşünmüyordum pek. Yine iş bayıyordu ama değişik yer vs. hayat güzel geçiyordu. Değişik yer iyi geliyor, ama nereye kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Ben diyorum abi sana işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 abi yaş olarak şunu unutmayın. erkekler için 28 özel bi yaştır schopenheaur da belirtir bunu. tam olgunluğa erişilen yaş. 30 yaş sendromu yoktur. 28 yaş sendromu vardır. o yüzden böyle hissetmen çok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 28 in ortasındayım ben de 2 ay once işi bıraktım, iş de aramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 İş bırakmak bana göre en büyük yanlış. 2 hafta sonra daha büyük, level atlamış bir depresyonla karşılaşmaya hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Zaman zaman bende aynı şeyleri geçiriyorum kafamdan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 evlen bence. düğünüydü bilmemnesiydi masrafıydı derken iş meselesini unutursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 iş bırakmak tehlikeli Türkiye'de ya, özellikle şu ortamda. daha sonra param yok deyip fırlayınca durum daha kötü olaplüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar